Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כי לפי האתר, המחיר של הדיזל 4X4 מתחיל מ 124K, ואילו כאן יש קבלה על סך 110K...

ה 110 שראית הוא מחיר ללא מע"מ, ומכאן שמחיר כולל מע"מ מגיעים ל 130,000. שזה יותר מ 124 אלף שהזכרת.

דגם הלוריאט 4X4 שכאמור הזמנתי, נבדל מה PRESTIGE בעיקר בדברים קוסמטים כגון גלגל הגה מצופה עור, מוטות גג כסופים, גלגלי אלומניום. מכלולים, מנוע וכיו"ב זהים.

במקרה כזה מחיר הלוריאט ללא כל תוספת הוא כ 122K שזה המחיר שבערך הזכרת.

נ.ב

כדי שתוכלו להתרשם מהמחירים ההוגנים שהם לוקחים, הם מאפשרים לקבל את הרכב עם מיכל סולר מלא (50 ליטר) תמורת 306 ש"ח בלבד, גם אם נתחשב בעובדה שבכל מקרה לא מקבלים רכב עם מיכל ריק לחלוטין, עדיין מדובר פה על מחיר הוגן.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

פשוט לא להאמין...

אני יושב וקורא את התגובות של ה- 10-20 עמודים אחרונים ופשוט מופתע.

להשוות מכוניות מיניאטוריות (I10, ספייס-סטאר, אלטו) לדאצ'יה Sandero Stepway זה, איך לומר בעדינות, זילזול באינטלגנציה של...בערך כל מי שקורא כאן.

לדאצ'יה רוחק סרנים של 2.59 מ' (ואורך כולל של 4.08 מ'), בעוד לכל היתר שהוזכרו (כולל האיביזה) יש מרחק סרנים קטן יותר בהפרשים עצומים של בין 12 ל 23 ס"מ !!! ואורך כללי (של ה I10, ספייס-סטאר ואלטו) קצר ב 30-40 ס"מ לפחות.

הדאצ'יה הנ"ל מתומחרת בצורה כזו שאם יש לאנשים טיפה מוח בין 2 האוזניים, הם יבינו לבד שהם לא יוכלו להשיג שום דבר שמתקרב ל Sandero stepway במחיר של 69,990 ש"ח. אין שום דבר קרוב !

מבחינת השוואת נתונים על הנייר, הנ"ל צריך להיות מול ניסן ג'וק (121,000 ש"ח, גיר רגיל, הנעה 2X4, רוחק סרנים 2.53 מ', אורך כולל 4.14 מ').

מתחרה נוסף דומה הוא הקורסאובר של סוזוקו: רוחק סרנים 2.60, גיר רגיל, הנעה 2X4, אורך כולל 4.30 (נכון, ארוך יותר - אבל בעיקר בגלל אף ארוך ומיותר) ומחיר של 110,000 ש"ח.

הסנדרו הוא עיסקה מעולה (יש אחריות מלאה ל 3 שנים ועוד שנתיים בתשלום סימלי ביותר, יש מנועים מוכרים [לא מדובר באיזה מנוע שאף אחד לא שמע עליו, הכל של רנו] יש איבזור לא רע והוא גם נראה לא רע בכלל !).

לדעתי זו תהיה הצלחה ! שוב, לא ניתן להשוות את הדגם הזה ל I10 ודומותיה כי הן בכלל לא באותה הקבוצה !!!

הישראלים מעולם לא היו אניניי טעם בכל מה שקשור לנוחות והתנהגות, הסנדרו פשוט תפור עליהם גם אם הוא לא מצטיין בנוחות או התנהגות כלל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
נראה לי יפתח בקרוב מועדון דאסטר...

:-D זה יעבור ברגע שתשכח ההתרגשות הראשונית, בכל זאת לא כל יום מגיע יצרן חדש לארץ.

פחח...כבר נפתח.

http://xn----zhcbjce5ad0f0b3a.co.il/

דיי מת שם...

הייתי שמח אם היה נפתח מועדון רשמי מטעם היבואן עם טיולים משותפים וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

לקבוע שלמכונית כלשהי יש עליונות על חברתה בשל הפרשי מרחק סקרנים ואורך כללי - כשלעצמם - הוא הוא לא אינטליגנטי.

אתה מוזמן לפתוח כל מגזין שמכבד את עצמו באירופה ולהיווכח שבין קטגוריית המיני והסופר מיני יש נזילות והגבולות מטושטשים ביותר.

ברור שהפרשי גדלים כאלו ואחרים יש להם השפעה ומשקל, אבל זהו מרכיב בתוך סך, ששלם מחלקיו. בשורה התחתונה, האיביזה ב70 אלף היא עסקה עדיפה. באשר לדאסטר, שם הסיפור אולי אחר; אני לא בקי מספיק ברכבי שטח על מנת לגבש תובנה.

:idea:
פורסם

איציק צודק! אין שום קשר בין רכב פיצפון כמו I10 לבין לסנדרו ואת זה יגיד כל אחד שבאמת ישב בשני הרכבים אלו ולא רק קרא איזה מגזין או משכפל תגובה של אחד אחר שקרא מגזין.

פורסם (נערך)

סנדרו מתחרה בג'יפונים קטנים ב-110-120 אלף שקל ונותנת חבילה זהה (בחלק מהפרמטרים עדיפה) מבחינת אבזור, ביצועים, מרחב פנים, תנוחת ישיבה ב-40 אלף פחות. היא נופלת מהם בבטיחות, איכות הרכבה, עיצוב פנים, בידוד רעשים ומותג. האם מדובר בהבדלים של יום ולילה? לא ישבתי בסנדרו, אבל אני לא חושב. האם זה שווה 40 אלף שקל תוספת? תלוי בעומק הארנק.

בנוגע לרכבי סופר מיני ב-70 אלף: בטיחות באיביזה עדיפה בסימן שאלה גדול. איכות הרכבה, עיצוב פנים ובידוד רעשים - נתן נקודה לאיביזה. התנהגות כביש -אף אחד מהרכבים לא רכב ספורט, אבל נניח שיש יתרון לאיביזה. שאר הפרמטרים - מנוע, ביצועים, אבזור, מרחב פנים, תנוחת ישיבה, פרקטיות, אחריות - סנדרו לוקחת.

פורד פיאסטה ב-70 אלף שקל נמכרת עם מנוע 1.2 חלש משנות ה-90, מראות ידניות ואפילו בלי אפשרות לכוון את מושב הנהג לגובה. מדובר באבזור שהפך לסטנדרט בשנות ה-90. מישהו באמת מעדיף את הרכב הזה על הסנדרו?

פיקנטו 1.0 נחנקת ברגע שמדליקים את המזגן. מישהו בכנות יכול להגיד שפיקנטו עדיפה על הסנדרו? יונדאי i10 החדשה מאיצה מ-0 ל-100 ב-14.9 שניות. מדובר בעגלה שהופכת כל נסיעה בינעירונית לסיוט. זה רכב עדיף? נו באמת...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

שאלתי את אבא שלי כמה הוא משלם מקיף+חובה על ה107,הוא בן 55 עם עבר נקי:

3500, ופה על רכב כמו הדאסטר שכמה קטגוריות מעל אותו דבר,מעניין כמה עולה ביטוח לסנדרו.

עושה רושם שזה רכב לא יקר לאחזקה בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לקבוע שלמכונית כלשהי יש עליונות על חברתה בשל הפרשי מרחק סקרנים ואורך כללי - כשלעצמם - הוא הוא לא אינטליגנטי.

אתה מוזמן לפתוח כל מגזין שמכבד את עצמו באירופה ולהיווכח שבין קטגוריית המיני והסופר מיני יש נזילות והגבולות מטושטשים ביותר.

ברור שהפרשי גדלים כאלו ואחרים יש להם השפעה ומשקל, אבל זהו מרכיב בתוך סך, ששלם מחלקיו. בשורה התחתונה, האיביזה ב70 אלף היא עסקה עדיפה. באשר לדאסטר, שם הסיפור אולי אחר; אני לא בקי מספיק ברכבי שטח על מנת לגבש תובנה.

בעולם הרכב קיימת חלוקה מסויימת בין הקבוצות, שמסתמכת גם (ועם משקל לא מבוטל) על מרחק הסרנים, הגודל הכללי של הרכב והיכולות שלו.

אין לי בעיה לשמוע דיעה אחרת שאולי לא דומה או זהה לשלי, אך לדעתי ה sandero stepway הוא לא בליגה של I10 ודומותיה, אלא בקטגוריה אחת לפחות מעל.

בכל העולם הסנדרו נקראת "סופר מיני" ? אתה אומר גם "סופר מיני" ? קיבלתי. עם כל זאת - ה I10 היא לא סופר מיני, גם לא אלטו וגם לא ספייס-סטאר. ההשוואה מולן חסרת כל בסיס. לדעתי.

ב AutoExpress השוו את סנדרו מול פיאט פנדה, למרות הבדל של כ-30 ס"מ במרחק הסרנים ועוד הבדל של כמעט 40 ס"מ באורך הכללי.

בנוסף, הם שמו מול הסנדרו והפנדה גם את הניסן ג'וק כמתחרה בעל ערך (כספי, וגם תמורה לכסף) דומה לסנדרו ולפנדה.

מצד אחד - דווקא הם מחזקים את הטענה שלך לפיה ישנם מקומות שהההבדל בין מיני לסופר מיני הוא מאוד מטושטש - עובדה, הם הזכירו את הפנדה כ"מתחרה". מצד שני הם גם "חיזקו" את הטענה שלי [הזכרתי את הג'וק של ניסן כמתחרה] - ועובדה, גם הם חשבו ככה.

מבחינתי - ההבדלים במידות, לפחות בשבילי, רחוקים מלהיות מטושטשים.

האיביזה מציעה מרכב "פרייבט" סטנדרטי, בעוד המתחרים (כמו הסנדרו, הג'וק וכד') נעזרים בכמה תוספות שגורמות להם לקבל את "מראה ה SUV" האהוב, ובכך מעלות את הסקסאפיל שלהן בעוד כמה דרגות - כי זה, תכל'ס, מה שאוהבים אנשים בשנים האחרונות - ואם תשים לב, המגמה בשנים האחרונות רק מתעצמת לכיוונים האלו. המראה המבוקש גורם ליצרנים גם למכור יותר וגם לתמחר את המבוקש בצורה יקרה יותר. לכל יצרן היום יש נציג בקטגוריית העאלק-SUV... אפילו סובארו (XV) הגיעו לזה.

להזכיר לכם את התקופה שאנשים רצו בהמוניהם לקנות את ה"עאאאאאלק ג'יפ" דייהטסו טיריוס ושילמו מחירים מופקעים על מנוע 1.3, גיר אוטומטי, ורכב שלא זז ????? (שלא לדבר על הדור הראשון, שם אתה חייב להיות סארדין בשביל להיכנס).

ועדיין, שילמו בלי לקבל נוחות, איבזור או בטיחות. העיקר שהאוטו גבוה.

אם היה סנדרו עם גיר אוטומטי - זה היה קלף של 99% הצלחה, אבל גם במחיר הזה (70K) עם גיר ידני, זו הצלחה !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני שחושב שאם נוחות הנסיעה דומה לשאר המתחרות,קשה יהיה לעדיף את הפיאסטה,איביזה,קליאו על הדאציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...