Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הויכוח הזה על שמירת ערך, שווה ערך בעיני לדיון על מה כדאי יותר "רכב שעושה 1 ל-13 או 1 ל-14"?

כמו שמי שרוצה לחסוך בעלויות רכב, שיסע באוטובוס, אז ככה גם מי שרוצה שהרכב שלו "ישמור על ערך", שלא יקנה רכב חדש.

מבטיח שגם רנו מגאן יד 5 עם 200 אלף קילומטר שתעלה 20 אלף, תשמור על הערך שלה בשקלים, יותר טוב מכול רכב חדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדיווחים היחידים ששמעתי עליהם מאירופה זה על חלודה בבתי הגלגלים או משהו כזה, וזה רק ברכבים שיוצרו במפעל אחר, לא ברומניה (מה שמגיע לארץ).

אתה מדבר על זה ? (צולם באולם המכירות בפ"ת)

duster.jpg

פורסם

אני דוקא מאמין שהדאסטר דיזל 4X4 הוא כלי ממש נחמד.

אבל מוזר איך לא טורחים למנוע רושם גרוע כזה שבסופו של דבר פוגע במותג

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מישהו פעם פתח פה שרשור על חלודה ברכב חדש בדיוק במקומות האלה שבתמונה, נדמה לי שזה היה טויוטה יטריס או פורד פיאסטה.

אלה דברים שנגרמים מהעמידה של הרכב בסביבה ימית ולא ייחודי דווקא לדאצ'יה.

עריכה: מצאתי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב מגיע באוניה ועומד בנמל כמה ימים עד שמעלים אותו על מובילית, עוד לא המציאו טלפורט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם באוקטביה חדשה שהייתה בלי טסות ראיתי חלודה באמצע הגאנט אז מה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
הרכב מגיע באוניה ועומד בנמל כמה ימים עד שמעלים אותו על מובילית, עוד לא המציאו טלפורט.

כמה ימים זה בתסריט הכי ורוד.

ברוב המקרים המכוניות עומדות מספר שבועות על הרציף (עם כל הג'יפה שעפה מהאוניות) ואז עוברות לשטחי אחסון (בתוך הנמל או מחוצו) להחסנה שיכולה לקחת קרוב לשנה במקרה הקיצוני ביותר.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
דאסטר דיזל יכול להיות אופציה מוחצת לכל חובבי הג'ימני. מי יודע, אולי אפילו יהיה אפשר לראות מוניות דאסטר...

כנראה קראו את המחשבה שלך, היום ראיתי דאסטר מונית בבאר שבע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מישהו פעם פתח פה שרשור על חלודה ברכב חדש בדיוק במקומות האלה שבתמונה, נדמה לי שזה היה טויוטה יטריס או פורד פיאסטה.

דווקא יכול להיות שכן

הנה תמונה ממבחן של סנדרו סטפויי מרוסיה:

IMG_0717-s.jpg

קישור לכתבה, למי שקורא רוסית, או יודע להשתמש בגוגל טרנסלייט:

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=143112&SECTION_ID=8010

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה קורה בהרבה מאוד רכבים חדשים.

יש את זה גם ביונדאי ובקיה פורד ועוד.

כמו שנאמר בשרשור על הבחור שביטל את הקניה של הפיאסטה, זה זניח וזה קוסמטיקה ותו לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
נראה לי שכל מי שמטיל ספק באמינות של הדאסטר לא כל כך יודע על מה הוא מדבר.

הזכירו פה שהדאסטר מתפקד מצוין בחורים נידחים ברחבי אירופה, ואני יכול להוסיף שהוא מאוד פופולרי גם בדרום אמריקה - הדאסטרים בארגנטינה וצ'ילה עושות אלפי קילומטרים של כבישי עפר משובשים (כמו הקרטרה אוסטרל) בלי שום בעיה.

אני חושב שאם לצ'יליאנים אין בעיה לנסוע בדאסטר על כבישים שאם אתה נתקע בהם הלך עליך (כי אין נפש חיה / קליטה סלולרית באזור), גם לישראלים לא צריכה להיות בעיה לנסוע עם דאסטר את הקילומטר וחצי של שבילי קק"ל שיש בארץ.

אני אישית לא הייתי קונה אותו בגלל רמת האבזור הנמוכה, אבל מבחינת אמינות לדעתי הוא הוכיח את עצמו בינתיים הרבה יותר מרכבים רבים אחרים בשוק.

חייב לחזק, בחודש האחרון אני נמצא באיזור הטוב של בואנוס איירס, וראיתי ממש הרבה רכבי רנו דאסטר וסטפאווי, הרכבים של פולקסווגן מככבים בערים, ואין פה אפילו מזדה אחת.

ממש הופתעתי לראות כזאת כמות של דאצ'יה כאן, בהשוואה לשוק הישראלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...