Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקט כאן מידי...ראו סרט של רוסים שהפכו דאסטר רנו-דאציה למשהו מיוחד ועשו תכרות עם טנק רוסי ט-80 .למרות שסרטון ברוסית אבל שווה צפיה !

https://www.youtube.com/watch?v=N9tVZtpc3b8

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה ואני מעונין לירכוש מה עדיף ?להמתין עוד חודש וקצת ולקבל 2016 או לקחת עכשיו ולקבל 2015. או שזה לא משנה כל עוד יש להם במלאי ?

אני לא לחוץ לרכב ככה שאין לי בעיה לעשות הזמנה ולהמתין

פורסם

יש דיבורים על כך שבמהלך 2016 ייכנסו שני דגמים חדשים.

לא מפורסם כלום, לא מחירים ולא איזה דגמים, כנראה מדובר על הוספת סוג דגם, בנוסף על לודג', סטפוי או דאסטר.

לשיקולך, בעוד כחודש וחצי מתחילה שנת 2016. אם כי, גם אם בשנת 2016 ייצאו דגמים חדשים אף אחד לא אמר מתי לאורך השנה.

פורסם

אני נעול על הסטפוי. השאלה אם אפשר לשלם עכשיו ולבקש לקבל בתחילת השנה כשנת 2016 או שהם חיביים לסיים את המלאי של 15?

רק שאני אבין. איך מחשבים את החודש של הרכב מיום שהגיע לארץ או מיום שעלה לכביש?

לדוגמא רכב שהגיע לארץ בינואר 2015 ,ואני רוכש אותו בדצמבר ורק אז מקבל רישוי ,ברשיון רשום תאריך עליה לכביש בדצמבר2015?

ואם אקנה אותו בינואר 2016?

פורסם
יש דיבורים על כך שבמהלך 2016 ייכנסו שני דגמים חדשים.

לא מפורסם כלום, לא מחירים ולא איזה דגמים, כנראה מדובר על הוספת סוג דגם, בנוסף על לודג', סטפוי או דאסטר

סביר מאוד להניח שהדגם הנוסף יהיה לוגאן החדשה (למעשה כבר לא ממש חדשה, היא הוצגה לפני שנתיים או שלוש. עידכון מקיף לדור הקודם).

חוץ מלוגאן אין עוד דגמים שלא מגיעים לארץ אצל דאצ'יה.

מה שאומר ששני הדגמים החדשים יהיו לוגאן סדאן ולוגאן סטיישן או לוגאן סדאן וסנדרו רגילה עם מתילים רגילים (לא Stepway).

אגב ראיתי השבוע לודג'י מונית. אין מבחן טוב יותר לאמינות ועמידות.

פורסם

שלום לירוי, כל רכב שיימסר בינואר 2016 יירשם על פי תאריך הרישוי. עלייה על הכביש נמדדת לפי חודש הרישוי וכך גם חישוב הערך. קח בחשבון שאם יש לך רכב משומש, ערכו יירד בינואר 2016 ולכן בהחלפת רכב אין משמעות וכדאי לך לרכוש כעת.

פורסם

אנו מתחייבים לרכוש מכוניות דאצ'יה בבוא העת. טרייד אין לרכבים אחרים אנו לא עושים משום שאין לנו יכולת לסבסד מחירי מחירון, אין הנחות ומבצעים. המחירים שלנו הם מחירי נטו נמוכים מלכתחילה.

פורסם
יש לכם מושג אם יגיעו מתישהו במהלך 2016 דגמים חדשים של סטפווי, עם הגיר האוטומטי ומנוע יורו 6?

מנוע יורו 6 כבר משווק בישראל.

לגבי האוטומטי, עוד לא משווק באירופה וטרם ידוע מתי יגיע לישראל

• תוכן חדש...