Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

IMG-20151208-WA0002.jpgIMG-20151208-WA0004.jpgIMG-20151208-WA0032.jpgIMG-20151208-WA0046.jpg

היום הגעתי לסוכנות בשעה 10 וחצי . קיבלו אותי ישר. הסבר על הרכב והתיפעול , ויוצאים לדרך לכיוון צפון.

האוטו נוסע יפה מאוד למרות המנוע הצנוע שלו. הנסיעה לקריות עברה טוב . בדרך עצרתי לעשות חלונות כהים מאחורה

רק דברים טובים יש לי להגיד על הנציג שטיפל בי אלכסי, וגם על נציג המסירה

P_20151208_105109.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש. צבע יפה מאד בחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כרגע האוטו בחניה ממתין לאישתי שתחזור ותראה מי תפס לה את החניה

[ATTACH=CONFIG]445830[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445831[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445833[/ATTACH]

את האוטו קיבלתי עם 10 ק"מ

על החלונות מאחורה שילמתי 250 .מחירים סבירים

מחיר 250 שקל כולל גם חלון גדול שמאחורה ?

איזה סוג השחרה וכמה אחוז ?

כמה זמן זה לוקח להתקנה ולכמה זמן מתחייבים על תקינות ?

פורסם

5 שנים אחריות . אמר שזה חומר אמריקאי

המחיר זה רק זוג חלונות כולל המשולשים הקטנים. על החלון האחורי רצה עוד 150 או כל האוטו ב500 .

התקנה לקחה חצי שעה . עבדו על האוטו 2 אנשים

הצבע האדום די נדיר. את הרוב מכרו בלבן וכסף. גם הכחול והשחור יפה

פורסם

גם את ההרחבה ל5 שנים אחריות לקחתי. למרות שניראה לי שאחליף לפני .

בנוסף הוספתי את המנתק אורות עם הסוויץ ,לא רוצה לשכוח להדליק אורות או לשכוח לכבות .

פורסם

יופי של אוטו. היום עצרתי לראות אחד כזה לייב. נראה מאוד מרשים, ג'יפוני כזה.

מה שכן, בפנים הכל מרגיש זול, במיוחד הידיות לפתיחת הדלת שמזכירות קליאו משנות ה-90 - סוג כזה שנשבר אחרי שנתיים שלוש בשמש הישראלית. מעניין אם יש שדרוגים לרכישה בEBAY כדי לעשות אותו קצת יותר "יוקרתי".

בכל מקרה תתחדש, הרכב מיוחד כרגע על הכביש וזה כיף - אני בטח אקנה לעצמי אחת כזו כשיגיע האוטומט.

פורסם (נערך)
5 שנים אחריות . אמר שזה חומר אמריקאי

המחיר זה רק זוג חלונות כולל המשולשים הקטנים. על החלון האחורי רצה עוד 150 או כל האוטו ב500 .

התקנה לקחה חצי שעה . עבדו על האוטו 2 אנשים

הצבע האדום די נדיר. את הרוב מכרו בלבן וכסף. גם הכחול והשחור יפה

חבל שלא עשית השחרה גם מאחור..עדיף היה לחסוך על תוספת כסף של 5 שנים אם לא מתכוונים להחזיק את הרכב לפחות את התקופה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

המנתק אורות גם מדליק אורות בהנעה?

אני רוצה רק שיכבה אורות בכיבוי, במהלך יום בקיץ אין סיבה להדליק אורות.

אגב אני דווקא חושב שזה כן נכון להגדיל ל5 שנים גם אם אתה לא מתכוון להחזיק אותו כל התקופה.

העלות היא די מזערית ושווי הרכב ביד2 יעלה כשיש לרכב עוד אחריות יצרן.

פורסם

אין קשר להדלקה של האורות .השליטה נישארה

2300 שח תוספת אחריות שווה ונקווה שלא אשתמש בה

לגבי השחרה מאחורה . לא רוצה להתעסק עם הטסט למרות שרק בעוד שנתיים אני עושה

פורסם
יופי של אוטו. היום עצרתי לראות אחד כזה לייב. נראה מאוד מרשים, ג'יפוני כזה.

מה שכן, בפנים הכל מרגיש זול, במיוחד הידיות לפתיחת הדלת שמזכירות קליאו משנות ה-90 - סוג כזה שנשבר אחרי שנתיים שלוש בשמש הישראלית. מעניין אם יש שדרוגים לרכישה בEBAY כדי לעשות אותו קצת יותר "יוקרתי".

.

יש

dacia-logan-mcv-4-door-chrome-door-handle-covers.jpgpost-867-138859382914.jpghttp://www.ebay.com/itm/DACIA-SANDERO-CHROME-DOOR-HANDLE-COVERS-4-PCS-S-STEEL-2012-ONWARDS-/281717540700?hash=item4197ac875c:g:38kAAOSwpdpVdxDr

• תוכן חדש...