Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין קשר להדלקה של האורות .השליטה נישארה

2300 שח תוספת אחריות שווה ונקווה שלא אשתמש בה

לגבי השחרה מאחורה . לא רוצה להתעסק עם הטסט למרות שרק בעוד שנתיים אני עושה

חושב שכן מותר מאחור ,מקדימה כן אסור,יש מצב שאני לא צודק.

אם תחליט למכור לאחר 1-2 אז תפסיד את הכסף,כמובן זה פלוס אבל הקונה לא ישלם את הסכום.

תוספות

http://www.daciamag.fr/dacia-sandero-pieces-accessoires?dir=asc&engine_type=21&order=order_dacia&p=1&q=sandero

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש צפי לעליית מחירים בינואר?

למה שתהיה עליה ? מה אתה חושב שחוטפים אותם או יש ביקוש חזק ? כבישים מפוצצים במכוניות אבל לא בדאציה ועבר מספיק זמן.

לפי דעתי מחיר סביר ולא זול כבר עכשיו אם תהיה עליה אז מכירות ירדו ל -0 -זה יהיה צעד דפוק ומסוכן לחברה.

נציג דאציה יכול לספק אינפורמציה ומעניין כמה מכוניות הצליחו למכור.

פורסם
גם את ההרחבה ל5 שנים אחריות לקחתי. למרות שניראה לי שאחליף לפני .

.

איך הרכב ? עבר שבוע :wink: ..מה פלוסים ומה חסרונות ?מה צריכת הדלק ? האם רכב מספיק זריז בהשוות לB4 ?

אישה מרוצה לאחר B4 ?

פורסם

המלצה שלי . לא להפתיע את האישה . האוטו עומד בחניה כבר שבוע ונסע עד עכשיו 150ק"מ

כרגע היא לא רוצה להחליף את הסובארו ואפילו לא נסעה על הדאציה מטר .אני אסע על הדאציה בסופי שבוע ואולי אמכור לה את הסובארו אז לא תיהיה לה ברירה

פורסם

לקנות לאשה רכב בלי תאום אתה? עדיין לא הבנת שאת הרכב בוחרת האשה?

ד"א - אשתי התלהבה מהדאסטר כאשר ראתה אותו על הכביש, אבל התקררה לגמרי כאשר שמעה שלא קיים בגרסה אוטומטית. נראה לי שתמשיך עוד כמה שנים עם ה-SX4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לקנות לאשה רכב בלי תאום אתה? עדיין לא הבנת שאת הרכב בוחרת האשה?

ד"א - אשתי התלהבה מהדאסטר כאשר ראתה אותו על הכביש, אבל התקררה לגמרי כאשר שמעה שלא קיים בגרסה אוטומטית. נראה לי שתמשיך עוד כמה שנים עם ה-SX4.

כן , בקניה רכב זה חובה ? אם רכב הוא מן הסתם בשביל אישה ולא למשפחה .

פורסם

ה-SX4 משמש כרכב משפחתי ראשון (הרכב השני במשפחה הוא סויפט). מוביל 5 מבוגרים על מטענם לחופשות בלי כל קושי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ה-SX4 = דאציה סטאפווי בגודלו

לא כל כך מדויק, הSX4 קצת יותר ארוך אבל הסנדרו קצת יותר רחב (אם אני לא טועה)

לא מצאתי מה הבדלי המידות פנים ביניהם כי לא מופיע בשום מקום מידע על הקרוסאובר (מרווח ברכיים מאחור, כתפיים וכ'ו) מה ההבדלים מבחינת מרווח בספסל האחורי? זה מה שמעניין

פורסם (נערך)
לא כל כך מדויק, הSX4 קצת יותר ארוך אבל הסנדרו קצת יותר רחב (אם אני לא טועה)

נכון,לא מדויק ,לא מדבר על מיימ ....בכללי

הסנדרו קצת יותר גבוה

קצת יותר קל

קצת יותר זריז

קלירנס קצת יותר גבוה

מחיר הרבה יותר זול.

פורסם

דווקא הגראונד קלירנס זה אמנם בס"מ בודדים אבל הוא משמעותי מאוד, 4ס"מ יותר לסנדרו (21 לעומת 17).

בכל מקרה מעניין אותי המרווח פנים של הSX4 ביחס לסנדרו

• תוכן חדש...