Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
את העבודה המתקין יודע לעשות .כל דרך שהוא ניסה לא פתח את המסך למצלמה.אשמח לקישור למצלמה מקורית ב40 שח.

זה הכבל מתחבר לכבל המקורי

P_20151223_153948.jpg

אז מתקין שלך לא יודע את העבודה חוץ מלהעביר חוטים.

את המצלמה המתאימה אתה יכול לרכוש מסין ,תעשה חיפוש לדוגמה :"CCD Rear View Camera NISSAN March"

חשוב שמצלמה תהיה NTSC

באותה הזדמנות אני אשאל אותך האם יש הכנה למצלמה בפלג של מערכת או בדגם שבארץ מגיעים בלי קונקטור מוכן לחיבור מהיר.

אני אדייק האם יש חוטים לפי :

0_d0972_d207aac0_L.jpg

CAM.jpg

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

הכבל נירכש בגלל שאין יציאה בצמה המקורית .בסירטונים ביוטיוב מראים איך מבצעים התאמה לצמה המקורית . אבל כבר רכשתי אז נשתמש בה.

ניהיה יותר חכמים מחר אחרי שאברר במוסך מורשה את הסוגיה של פתיחת המכשיר למצלמת רוורס

פורסם
הכבל נירכש בגלל שאין יציאה בצמה המקורית .בסירטונים ביוטיוב מראים איך מבצעים התאמה לצמה המקורית . אבל כבר רכשתי אז נשתמש בה.

ניהיה יותר חכמים מחר אחרי שאברר במוסך מורשה את הסוגיה של פתיחת המכשיר למצלמת רוורס

טוב,חשבתי כך,בחול בדאסטר ורנו סטאפווי כן יש,האמת זה שטויות.

לפי דעתי ידרשו סכום מלא או גבוה..

תרצה תמיכה איך ומה ,אני בפורום ,אם אוכל אז אתן תמיכה.

פורסם

אני מניח שדאציה יקבלו עכשיו בוסט בתחום תפיסת האמינות שלהם, ראיתי כבר 2 ניידות בזק מתוצרת דאציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

להזכיר שמאות רבות של דציה לוגאן בעלת 7 מקומות MVC שירתו נאמנה במשך שנים חברות רבות וביניהן חברות גדולות במשק והרכב נחשב למבוקש מאד בעיקר בקרב מרובי הילדים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האם יש תשובות בנושא מצלמה ?

פורסם

טוב...נמתין לתשובה ממנו,למרות שאין שום ציפיות טובות בנושא ,כמו שאמרתי לך - זה יעלה לך ולא זול..

תעשה לבד ,אני מבין שהתקנה של מצלמה כבר עשית,כלומר 80% מעבודה סיימת .

דרך אגב,למה לא התקנת בקבלת הרכב ?או חשבת לחסוך ולהתקין לבד ..

פורסם

עדין לא הרכבתי כלום. המתקין עשה בדיקה לפני . לא עשית בקבלת הרכב כי בחברה רצו 1300 שח, מחיר גנבה לפי דעתי.

מצלמה שיושבת בפנס מספר עולה גג 15$ אז על מה כל כך הרבה כסף. נגיד שיש גם את הכבל עדין זה הרבה כסף

אני יכול לחסוך את כל הכאב ראש ולהרכיב מסך במראה או מסך בצד, אבל עדין מעצבן אותי שכובלים אותי .

פורסם

הרכיב היחיד זה הכבל שעלותו לצרכן 300 שח. שגם בחול מוספים את 2 החוטים לצמה המקורית ככה שעלות החוטים זניח

אז למה לבקש 1300 שח.

לא חשבתי שבחברה יבקשו מחיר שוק אבל יותר מפי 2? על גנטים מגנזיום הם גם ביקשו מחיר של יותר מ1000 שח שעולה בחוץ

פורסם

היי,

ראשית אנו בוחרים מוצרים שעברו סדרה של בקרות איכות. תוסיפו התקנה מקצועית ואחריות ל 3 שנים ותגיעו למחירים שאנו גובים.

מחירי האביזרים של דאצ'יה מתומחרים באופן משמעותי יותר נמוך מכל מותג רכב אחר.

פורסם

• פותח מסך מקורי לניווט ומצלמה
  • חיישני רוורס
  • הוט ספוט
  • סטנד לטאבלט

• הוט ספוט - איך? זה עולה תשלום חודשי?
  • פותח מסך מקורי לניווט ומצלמה - איזה ניווט יש? WAZE? האם ניתן לעדכן?

• תוכן חדש...