Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

alechko01 אתה כל כך מנותק מהמציאות שזה כואב

הסאנדרו שאתה מדבר עליה בבריטניה שעולה £5,995.00 מגיעה בלי שום דבר

אין סטריאו, אין מזגן, פגושים בצבע שחור, חלונות ידניים, כיוון מראות ידני, אין ידיות מעל הדלתות (איפה שסבתא תופסת כשנוהגים מהר), אין מראה בסכך שמש, אין נעילה מרכזית, אין כיוון גובה משענות למושבים האחוריים, אין תאורה בבגאז'

זה לא מה שמוכרים בארץ ב₪55K, אפילו לא קרוב, הרכב שאתה מקבל בארץ הוא מיקס בין Ambiance ל Laureate שעולים בין £6,795.00 ל £8,795.00 בהתאמה.

שנית לא מנפחים לאף אחד שום מחיר, רוצה תוספות - תוסיף, לא רוצה? תפאדל, מי מכריח אותך? דוד שלי הזמין סטפוואי ושילם ₪73.5K

1200ש"ח על הצבע, אגרת רישוי ₪1226, עוד כמה גרושים על "כיבוי אורות אוטומטי" ומיכל דלק מלא, זהו.

לפתוח מערכת מקורית לאקסטרה פונקציות זה משהו שתמיד עולה המון כסף, מישהו מהמתלוננים ניסה להלביש GPS או BT במערכת של VAG?

אני אחסוך לכם את החיפוש בגוגל - RCD510 עם כל תוספת שאפשר להלביש עליו יכול להגיע לחצי ממחיר של הסאנדרו הבסיסית. (GPS כ₪5500, מודול BT ב₪2000 ועוד)

מי שלא רוצה להתעסק עם תוספות מקוריות יכול להזמין מערכת אנדרואיד טובה יותר ולצאת עם עודף (צעד עדיף, אגב, שונא את ה resistive touch של המערכת המקורית)

תוספות הן מותרות ועולות מה שעולות, חלאס להתבכיין על הכל, אף יבואן לא מציע תוספות במחיר של חיקויים מאיביי\עליאקספרס, אין סיבה שדאצ'יה יהיו צדיקים בסדום

נותנים לכם סופרמיני עם BT+USB מקורי, 4 חלונות חשמל, מנוע 4 ציל' נורמלי, בקרת שיוט וכל זה במחיר של ₪1000 יותר מסוזוקי אלטו וגם פה מוצאים על מה לבכות?

ג'יזס איזה חבורה של פוסיז נהייתם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו טועה ומטעה במשך יותר מדי עמודים בלי תגובה, חלילה עוברים ושבים עוד ייקחו אותו ברצינות, חבל.

הלוואי הייתי עובד בקרסו, רחוק קצת.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תמיד היו כאלה שילכלכו על רכב שבכלל לא נסעו עליו. אני יכול להגיד שהאוטו נוסע טוב יחסית לק"מ שעשיתי עליו.

קצת מעצבן אותי ההתנהלות מול אדי מערכות ושבקרסו לא רוצים לעזור.

פורסם
alechko01 אתה כל כך מנותק מהמציאות שזה כואב

הסאנדרו שאתה מדבר עליה בבריטניה שעולה £5,995.00 מגיעה בלי שום דבר

למה כואב לך ?

מצב הוא הרבה יותר פשוט כאן,היה ממש מצוין להביא אותם אופציות כמו באנגליה ואז כל אחת יכול לבנות את הרכב לפי התקציב.

האם אותו רכב ערום היה עולה בארץ גם £5,995.00 ? כולם יודעים שלא !! וזה מחיר באנגליה -מדינה יקרה מאוד !!

אין ויכוח שקרסו עשו צד חכם ונכון.

לגבי לפתוח מערכת מקורית לאקסטרה זה תמיד עולה המון כסף -עם זה אני בכלל לא מסכים-על זה הם רוצים אלפי שקלים שהכל מובנה ומוכן ורק על ידי תוכנה פותחים מסך למצלמה,אני אגיד לך יותר מזה -שיספקו את הרכב עם אופציה ללא מערכת ושיורידו מ70K אותם אלפי שקלים !!

מה אתה אומר ?

זה עדיין יכאב לך ?

פורסם

לא כואב לי

לא יכולים להביא לארץ את הרכב שנמכר באנגליה בגלל דברים כמו מזגן שמגיע בגרסאות היקרות (פה אסור למכור רכב בלי מזגן, שם מותר)

אי אפשר להביא לפה מיליון אופציות ושכל אחד יזמין מה שהוא רוצה, המפעל לא נמצא מטר וחצי מהבית כמו באירופה

באנגליה מיסוי הרכב הוא בדיחה, כמדומני המס על הסאנדרו עומד על 140 פאונד לשנה. מדינה יקרה מאוד (!!)

הרכב הזה שאתה כל כך אובססיבי לגביו ב £5,995.00 תעשה תרגום ישיר לשקלים (₪34573) ותכפיל ב2, כי יש לך מס רכב חדש בארץ, כמה יצא? אז לא, הוא לא יעלה "בדיוק כמו באנגליה מדינה יקרה מאוד (!!)"

לגבי המערכת אתה יכול להסכים ואתה יכול לא להסכים, יש עובדות בשטח, תתקשר לכל יבואן ותשאל כמה עולה להוסיף GPS או BT למערכת מקורית ברכב, כולם יגידו לך שעדיף להחליף למערכת אחרת כי התוספות עולות הרבה מאוד. הרבה יותר מ₪1300

אחסוך לך קצת עבודה - זה המתקינים המורשים של קבוצת צ'מפיון - https://www.facebook.com/Class.A.Workshop/?fref=ts, מוזמן לשאול אותם ולחזור עם התשובות (מה שאני יודע שאתה לא תעשה, כי הכי קל לשבת בפורום ולבכות "יקר לי, בסין זה עולה פחות")

עדיין לא כואב לי, תודה ששאלת

פורסם
למה כואב לך ?

מצב הוא הרבה יותר פשוט כאן,היה ממש מצוין להביא אותם אופציות כמו באנגליה ואז כל אחת יכול לבנות את הרכב לפי התקציב.

האם אותו רכב ערום היה עולה בארץ גם £5,995.00 ? כולם יודעים שלא !! וזה מחיר באנגליה -מדינה יקרה מאוד !!

אין ויכוח שקרסו עשו צד חכם ונכון.

לגבי לפתוח מערכת מקורית לאקסטרה זה תמיד עולה המון כסף -עם זה אני בכלל לא מסכים-על זה הם רוצים אלפי שקלים שהכל מובנה ומוכן ורק על ידי תוכנה פותחים מסך למצלמה,אני אגיד לך יותר מזה -שיספקו את הרכב עם אופציה ללא מערכת ושיורידו מ70K אותם אלפי שקלים !!

מה אתה אומר ?

זה עדיין יכאב לך ?

בלתי אפשרי בארץ.

הבעיה זה לא היבואנים, זו המדינה. למה נראה לך שאין פה מגוון עצום של גרסאות לכל רכב? כי היבואן לא רוצה למכור? לא. הוא היה מת למכור הכל. הבעיה זה שהמדינה עושה קשיים.

איך? כי כאשר היבואן רוצה לייבא דגם הוא חייב לעשות לו תקינה (כי תקינה אירופאית או אמריקאית לא מספיק טובות למדינה שלנו). תקינה עולה הרבה כסף (בגלל זה מייבאים דגמים שיודעים שימכרו יותר ויהיה ניתן להרוויח עליהם). הבעיה מתחיל זה כאשר המדינה מכריחה את היבואנים לעשות תקינה לכל דגם של רכב כולל תקינות שונות לכל רכב עם מנוע ואפילו לחבילות אבזור שונות! כלומר רכב עם מנוע בנזין 1 ליטר חייב בתקינה, רכב עם מנוע 1.2, 1.4, 1.6 וכו' כולם חייבים בתקינה. דיזל? חייב עוד תקינה. 2 רמות גימור באותו מנוע? לכל אחד מהם תקינה.

כל תקינה עולה המון המון כסף, אז אין ליבואן ברירה. אתה רוצה להתעצבן על מישהו שהמצב הוא כזה? פנה למדינה! אין שום סיבה שרכב שיש לו תקינה אירופאית או אמריקאית (את התקנים במדינות השונות באסיה אני לא מכיר, אז לא מכליל אותן כרגע) ייצטרך 300 תקינות בארץ. שום סיבה! זה מייקר את הרכבים פה ומצמצם את האופציות.

פורסם

נותנים לכם סופרמיני עם BT+USB מקורי, 4 חלונות חשמל, מנוע 4 ציל' נורמלי, בקרת שיוט וכל זה במחיר של ₪1000 יותר מסוזוקי אלטו וגם פה מוצאים על מה לבכות?

ועל כל זה תוסיף ציון של 4 כוכבי בטיחות מ2013.

פורסם

ההפרש במחירי הטיפולים מסתכמים ב 400-500 שקלים כל 40-60 אלף קילומטרים ( תלוי בתקן יורו 5 או 4 ) בגלל החלפת בית מסנן סולר, שהוא קצת יקר.

זה בעצם מתקזז עם החלפת פלאגים כל 10-30K ק"מ (עפ"י הוראות היצרן).

תכלס, מאז שהטורבו הפך כ"כ פופולארי ברכבים "רגילים" (פעם זה היה רק ברכבים ספורטיביים), אין שום הבדל בין אחזקת רכב טורבו דיזל לטורבו בנזין.

האוטו הזה הוא בשורה לשוק הסופר מיני אבל בגלל מחירו, הוא פוזל מאוד לכיוון רוכשי המיני, אני לא ממש מבין מי יקנה אלטו במחיר שהוא יקבל סנדרו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני לא ממש מבין מי יקנה אלטו במחיר שהוא יקבל סנדרו.

מי שחייב לקנות אוטו יפני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בודדים האנשים שיתעקשו על יפני (והם אפילו לא יודעים שזה תאילנדי) כאשר באותו מחיר הם מקבלים רכב הרבה יותר מרווח, הרבה יותר מאובזר, הרבה יותר דינמי והרבה יותר בטוח.

אלא שבכל זאת יבחרו ביפני, מה נשאר להגיד חוץ מ"מגיע להם!" :wink:

(האלטו כמובן הייתה רק דוגמא, במיוחד לאור זה שהיא או-טו-טו נעלמת לנו)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי שחייב לקנות אוטו יפני.

יפני ואוטומטי.

נדמה לי שזה בכלל מהודו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בלתי אפשרי בארץ.

הבעיה זה לא היבואנים, זו המדינה. למה נראה לך שאין פה מגוון עצום של גרסאות לכל רכב? כי היבואן לא רוצה למכור? לא. הוא היה מת למכור הכל. הבעיה זה שהמדינה עושה קשיים. .

להפך אני מאוד מרוצה מצד של קרסו !! יותר מזה ,אני מרוצה שיש יותר אופציות ובחירות !!

כל הכבוד לקרסו !!

בקיצור מה עדיף דיזל1.5 טורבו או 0.9 טורבו בנזין ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01

• תוכן חדש...