Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא הגראונד קלירנס זה אמנם בס"מ בודדים אבל הוא משמעותי מאוד, 4ס"מ יותר לסנדרו (21 לעומת 17).

בכל מקרה מעניין אותי המרווח פנים של הSX4 ביחס לסנדרו

מה הבעיה ? תמדוד ב SX4, בסטאפווי יש נתונים והם מקטלוג:מאחור 1436מ"מ ,מקדימה- מרווח מרפקים מלפנים 1417 מ"מ

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום רציתי להרכיב מצלמת רוורס. רכשתי כבל מיוחד אבל המערכת נעולה דרך המחשב בחברה

ביום ראשון אגש למוסך מורשה ואבקש לפתוח לי את האופציה הזאת . מה לדעתכם יקחו כסף על הפעולה הזאת?

פורסם

ביום ראשון אגש למוסך מורשה ואבקש לפתוח לי את האופציה הזאת . מה לדעתכם יקחו כסף על הפעולה הזאת?

חיבור למערכת מצריך רכיב שנקרא בעגה מקומית "פותח מסך" ויש מצב טוב שהרכיב הזה יוריד אותך מהסיפור כי המחיר שלו עצמו די גבוה (1000-2000 שקל).

יש גם מסין... עדיין יקר מאוד... http://www.aliexpress.com/item/Plugb-And-Play-Car-Video-Interface-System-For-Renault-Laguna-Built-in-GPS/32540906190.html?ws_ab_test=searchweb201556_6%2Csearchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81%2Csearchweb201560_1

פורסם

ברור יקחו כסף !

תסביר בדיוק איך התקנת .יש מצב שלא חיברת טוב וגם באמת נדרשת פתיחת מסך-ניתן לעשות את זה על ידי התקנה תוכנה (40 דולר)

פורסם
חיבור למערכת מצריך רכיב שנקרא בעגה מקומית "פותח מסך" ויש מצב טוב שהרכיב הזה יוריד אותך מהסיפור כי המחיר שלו עצמו די גבוה (1000-2000 שקל).

יש גם מסין... עדיין יקר מאוד... http://www.aliexpress.com/item/Plugb-And-Play-Car-Video-Interface-System-For-Renault-Laguna-Built-in-GPS/32540906190.html?ws_ab_test=searchweb201556_6%2Csearchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81%2Csearchweb201560_1

שטויות ! אם כבר אז בכסף הזה עדיף להחליף מערכת למערכת אנדרואיד שפי 10 יותר טובה ממקורית.

לדוגמה :

http://www.aliexpress.com/item/Quad-core-android-4-4-2-car-dvd-for-Renault-duster-bluetooth-touch-screen-3g-wifi/32525889090.html?spm=2114.031010208.3.138.KKBmww&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_3

פורסם

ההתקנה מבוצעת על ידי מתקין מקצועי .גם סירטונים ביוטיוב מראים כי חייב התחברות למחשב חיצוני בכדי להתקין מצלמה ועוד דברים

אני לא אשלם לחברה את המחיר שהם דורשים על מצלמת רוורס . ניראה כמה יבקשו על הפתיחה בלבד

פורסם

באבזור הרכב לפני רכישה מצלמת רוורס+פתיחת מסך למצלמה עולה 1590 כולל מעמ.

כנראה הפתיחת מסך למצלמה זה הרכיב היותר יקר באבזור הזה, אתה יכול לקנות מסך קטן שאליו המצלמה שקנית תתחבר, יש כאלה שבאים בתצורה של מראה, בכל אופן נראה לי שזה יהיה הפתרון הכי זול.

פורסם (נערך)
ההתקנה מבוצעת על ידי מתקין מקצועי .גם סירטונים ביוטיוב מראים כי חייב התחברות למחשב חיצוני בכדי להתקין מצלמה ועוד דברים

אני לא אשלם לחברה את המחיר שהם דורשים על מצלמת רוורס . ניראה כמה יבקשו על הפתיחה בלבד

ממש לא !:lol:

עושים את זה דרך USB

גם אני מתעניין המון זמן בנושא ויש לי המון אינפורמציה ...תרצה עזרה -קבל..

אתה תמיד עושה הכנות ובדיקות לפני קניה של כל דבר.

תבדוק כמה ירצו בארץ.

תבדוק בבקשה איך מתקינים waze וכמה כסף.אני יודעה שמעבד של מערכת לא תומך אבל מעניין מה הקומבינה שהם עושים.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
אתה יכול לקנות מסך קטן שאליו המצלמה שקנית תתחבר, יש כאלה שבאים בתצורה של מראה, בכל אופן נראה לי שזה יהיה הפתרון הכי זול.

גם נכון אבל לא בטוח שטוב יותר,נדמה לי שאיכות של מראה כמראה ממש זבל..וגם מסך רצוי שיהיה 5 אינץ ואז דבר מפריע לסגירת מגן שמש,האמת זה לא קריטי .

פורסם
ממש לא !:lol:

עושים את זה דרך USB

גם אני מתעניין המון זמן בנושא ויש לי המון אינפורמציה ...תרצה עזרה -קבל..

אתה תמיד עושה הכנות ובדיקות לפני קניה של כל דבר.

תבדוק כמה ירצו בארץ.

תבדוק בבקשה איך מתקינים waze וכמה כסף.אני יודעה שמעבד של מערכת לא תומך אבל מעניין מה הקומבינה שהם עושים.

נכון אתה צודק זה דרך הUSB. אבדוק מחר עלויות . רק הכבל שמוציא עוד יציאה לרוורס ומצלמה עלה לי 300 שח

פורסם (נערך)
נכון אתה צודק זה דרך הUSB. אבדוק מחר עלויות . רק הכבל שמוציא עוד יציאה לרוורס ומצלמה עלה לי 300 שח

על מה שלמת 300 שייח ?

מצלמה מקורית עם חיישן של סוני כולל כבל וגם משלוח עולה פחות מ40 שייח.

אם תרצה לרכוש תוכנה (זכור לי בסביבות 40 דולר) אז אין צורך בחוט פיקוד נוסף ואז יהיה לך יותר אופציות כולל המון תוכנות ניווט כולל שדרוג מפות וגם להחליף תמונות רקע+אינרנט רדיו+גלישה -כרגע זה בפיתוח..

יש גם אופציה נוספת בלי לשלם :shock:..כמובן קצת מסובך יותר.

תבדוק גם אם קבלת קוד למערכת -יש מצב שבניתוק מתח או לאחר צריבה צריך בפתיחה להכניס קוד.הוא צריך להיות עם ספר רכב.

עריכה אחרונה על ידי alechko01

• תוכן חדש...