Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצר: ביום שישי חזרתי הביתה ומקום החניה מול הבית היה תפוס, לכן חניתי בצד השני של הרחוב, כ-5 מטר בהמשך. היום, (ראשון אחה"צ) אני מקבל שיחה ממישהו שפותח ב"אתה, יש לך פורד?". מסתבר שמישהו מאוד לא אהב שחניתי מול הבית שלו, איכשהו בירר את הטלפון שלי והתקשר לבדוק מי אני ושאזיז את הרכב.

ברחוב יש תמיד מקומות חניה פנוים, לא התווכחתי יותר מדי, ירדתי והזזתי את האוטו.

השאלה שלי - איך הוא גילה את הטלפון שלי? האם זה חוקי? יש לי הרגשה מאד לא נעימה של חדירה לפרטיות, אשמח לקבל תשובות.

פורסם

יש דרכים להשיג את המספר, בין היתר דרך המשטרה, יכול להיות שאפילו הוא אמר שאתה חוסם אותו וביקש את הטלפון לפי מספר הרכב, יכול להיות שיש לו "קשרים". חדירה לפרטיות? נכון , אבל זה לא מידע זמין כל כך אז אין לך מה לדאוג.

Miata ND2

פורסם

לפני כמה ימים כשחסמו לי חניה פרטית לקחו ממני פרטים ולא נתנו לי את הטלפון של בעל הרכב אלא אמרו שיצרו איתו קשר כדי שיגיע להזיז. אז כנראה שלא נותנים מספר טלפון בלי סיבה מאוד מאוד טובה או.שלחלופין צריך להתווכח או משהו בסגנון.

או קשרים..

פורסם

אם הוא מצא את המספר לפי המספר רכב-קשרים.

אם הוא בדק טלפונים של כל השכנים וחיפש את השכן עם הפורד.. הוא סתם פסיכי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...