Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

330 מ''ל בירה יכשילו בבדיקת ינשוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נזהר כבר שנים, לא לשתות אלכוהול בכלל שאני נוהג, אבל לפעמים ממש בא לי איזה בקבוק בירה 330מ''ל, השאלה אם אני יעבור בדיקת ינשוף ויצא נקי?

מה הכמות המותרת בחוק?

אם יש למישהו ניסיון עם שתייה, שתה ונבדק, ויכול להגיד כמה הוא שתה?

תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם שותים, לא נוהגים!

בכל מקרה, אין תשובה חד משמעית. זה משתנה בין אדם לאדם, תלוי בחילוף החומרים שלך, כמה אחוז אלכוהול יש בבירה, מה אכלת לפני, איך הגוף שלך מעכל את האלכוהול, כמה זמן עבר בין האוכל לרגע ששתית, כמה זמן עבר בין הרגע ששתית לרגע שנתפסת בינשוף. בקיצור - עדיף לא.

פורסם

זה מאוד תלוי בבן אדם, אני למשל עברתי גם אחרי ליטר בירה. חבר שלי אחרי כוס וודקה בקושי עומד ישר, המשקל שלו 60 קילו.

פורסם

תחסוך מעצמך בעיות,פשוט תעשו תורנויות או תבחרו מישהו שלא אוהב לשתות (כמוני) שתמיד ינהג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איש אינו יכול לומר לך האם שליש בירה יכשיל אותך בבדיקת ינשוף או לא, מהסיבה הפשוטה שלכל אדם יש מאפיינים פיזיולוגיים משלו, ובזמן שמוישה מפרק שליש (חבית) ונותר עם אינסטינקטים של נמר, סעדיה גם פירק שליש (ליטר) ונפל כמו זבוב על הרצפה.

בנוסף, מזון בקיבה מעכב את ספיגת האלכוהול בדם, לכן שתיה על בטן ריקה תוביל להשתכרות מהירה וארוכה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בלי קשר לנהיגה. מומלץ לשתות 2 כוסות מים על כל מנת אלכוהול.

אז כשיבוא לך לשתות בירה, שתה לידה גם 2 כוסות מים :)

פורסם

אפשר לשאול למה מומלץ לשתות גם מים? מה זה יתן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הבנתי תודה :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

העונים כאן קצת בלבלו לטעמי בין התפקוד שלך אחרי אלכוהול, לבין בדיקת ינשוף.

זה נכון שעל כל אחד האלכוהול משפיע אחרת, ויש השפעה של משקל או בטן "מלאה" (אחרי אכילה) או "ריקה". לכן לא נוכל לומר איך זה משפיע על פות"ש.

אבל בדיקת הינשוף מודדת אחוז אלכוהול באוויר, שזהו ערך מוחלט ולא נתון לויכוח (לכאורה, בתנאי שהמכשיר תקין ומכוייל).

למיטב זכרוני, קראתי פעם שהינשוף יתריע אחרי כמות כפולה ממה שציין ABSULUTT. כלומר - החל משני בקבוקי בירה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אז מה שאתה אומר שאם בחור ששוקל 100 ק"ג על בטן מלאה שותה ליטר בירה,

ובחורה ששוקלת 50 ק"ג על בטן ריקה שותה ליטר בירה.

אצל שניהם הינשוף יראה אותה תוצאה? גם אם הבחור לא מרגיש שהוא שתה והבחורה כבר חצי מעולפת?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

מצטרף לשאלה של שלמוב ומוסיף: האם זה גם נכון אחרי פרק זמן X? כלומר אדם ששוקל 100 קילו שתה 500מ"ל, ובחורה ששוקלת 50קילו ושתה 500מ"ל, אחרי X זמן הינשוף יראה את אותו המספר בשני המקרים?

פורסם

כלל האצבע הוא מנת אלכוהול לכל 40 קילו משקל

כך שאם אתה שוקל בסביבות 80 קילו תוכל לצרוך שתי מנות כלומר שתי בירות של 330 סמק

אבל !!!

הדבר תלוי בהמון משתנים ואין לסמוך על כך שאחרי מנה אחת בלבד תצלח את הבדיקה בהצלחה.

אגב נהגים חדשים נהגי רכב ציבורי הסף הוא הרבה הרבה יותר נמוך.

• תוכן חדש...