Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

330 מ''ל בירה יכשילו בבדיקת ינשוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה שאתה אומר שאם בחור ששוקל 100 ק"ג על בטן מלאה שותה ליטר בירה,

ובחורה ששוקלת 50 ק"ג על בטן ריקה שותה ליטר בירה.

אצל שניהם הינשוף יראה אותה תוצאה? גם אם הבחור לא מרגיש שהוא שתה והבחורה כבר חצי מעולפת?

בדיוק.

מה שתיארת הוא ההבדל בהשפעה של אותה כמות על אנשים שונים.

כמובן שהבחורה במקרה שלך לא צריכה ינשוף - ברור מלכתחילה שהיא לא אמורה להיות על ההגה...

הינשוף נועד בדיוק לאלה ששתו כמות נכבדה אבל משוכנעים ש"זה לא השפיע עליי, אני צלול לגמרי".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כלל האצבע הוא מנת אלכוהול לכל 40 קילו משקל

כך שאם אתה שוקל בסביבות 80 קילו תוכל לצרוך שתי מנות כלומר שתי בירות של 330 סמק

אבל !!!

הדבר תלוי בהמון משתנים ואין לסמוך על כך שאחרי מנה אחת בלבד תצלח את הבדיקה בהצלחה.

אגב נהגים חדשים נהגי רכב ציבורי הסף הוא הרבה הרבה יותר נמוך.

אני שוקל 80קילו אז בירה אחת אני יכול לשתות בראש שקט?

פורסם

ממליץ להתקין את האפליקציה SoberApp.

מכניסים נתונים אישיים ומדינה ובהתאם לחוק המקומי במדינה שבה נמצאים ולנתוני הגוף שלך האפליקציה יודעת להמליץ אם אתה שיכור או פיקח לנהיגה.

וזה מאמר של עורכת דין שמסביר את לשון החוק בעברית פשוטה יותר.

אופנוען

פורסם
אני שוקל 80קילו אז בירה אחת אני יכול לשתות בראש שקט?

בתאוריה מנה אחת למי ששוקל 80 קילו לא אמורה להוות בעיה (בהנחה שאתה לא נהג חדש).

לא ממליץ לך לנסות לאתגר את המערכת.

פורסם

אם שותים לא נוהגים... אולי לא תגיע למצב של סכנת חיים לך ולסובבים אותך, אבל מה עם הרשיון?לא חבל?

יוצא מלא לפאבים וכו', לא שותה בחיים. באסה, אבל טוב שיש XL וקולה :D

פורסם

לפי מה מודדים "מנה" של אלכוהול?

הרי אם מדברים על שליש בירה, אי אפשר להשוות בין שליש גולדסטאר (4.9%) לשליש של מרדסו טריפל (10%).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בתאכלס כל אחד פה רוצה לכסות את התחת שלו ולצאת צדיק כאילו אבא שלו עובד באור ירוק.

כמובן שעדיף לא לשתות בכלל אבל ברור שבקבוק יחיד של בירה לא יעשה לך כלום, לא מבחינת כושר הנהיגה שלך ולא מבחינת האפשרות שלא תעבור בדיקה.

אל תביאו לי עכשיו מקרי קצה של אנשים ששוקלים 35 קילו או שיש להם אלרגיה לאכוהול, אני מדבר נטו על בנאדם בוגר נורמלי עם BMI תקין ששותה בקבוק בירה 330 מ"ל. תשתה באחריות, אל תגזים, אם אתה ממש פרנואיד תנשנש קצת צ'יפס ובקבוק מים וסע לשלום.

פורסם
בתאוריה מנה אחת למי ששוקל 80 קילו לא אמורה להוות בעיה (בהנחה שאתה לא נהג חדש).

לא ממליץ לך לנסות לאתגר את המערכת.

אבל Yellow Engine טוען שהמשקל של הבן אדם לא משנה.

מי צודק?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם הבדיקה היתה כמות האלכוהול בדם, היה עוד אפשר איכשהו להעריך פחות או יותר בעזרת מספר חישובים פשוטים כמה אלכוהול יש לך בדם אחרי כמה זמן.

ינשוף זה פשוט רולטה רוסית.

פורסם
אבל Yellow Engine טוען שהמשקל של הבן אדם לא משנה.

מי צודק?!

גם igalr נפל למלכודת. העובדה שכמות מסויימת לא משפיעה על אדם במשקל כלשהו (או שנדמה לו שהיא לא משפיעה ושהוא בתפקוד מלא), אינה מעידה על תוצאות בדיקת הינשוף, ובוודאי שהבדיקה אינה קשורה למשקלו.

כדי להצדיק את התיאוריה שלי אשאל אותך שאלה פשוטה - האם בבדיקת הינשוף מישהו שוקל את הנבדק כדי "לשקלל" את הנתון הזה?? לא! מודדים את שיעור האלכוהול באוויר הנשוף, ואם הוא עובר את הרף שקבעה המשטרה אז אכלת אותה וזהו.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אבל המשקל וכו' כן ישנה אם תדרוש או תידרש לבצע בדיקת דם, לא?

פורסם

בערב חג מולד אחד שתיתי 330 בירה + כוס שמפניה(150 מל), ועוד כמה צ'יסרים, לא זוכר בדיוק.

הייתה לי אלרגיה אז, התעטשתי הרבה.

לאחר שעתיים יצאתי לדרכי והיו הרבה משטרות.

רכב שלי היה מלא בשיכורים.

משטרה אצרה אותי לבדיקה.

בדקו איזה 5 שוטרים, כי בגלל אלרגיה לא יכלתי לנשום נורמלית לתוך מכשיר בדיקה + היה חשוד להם לראות כל אוטו

שיכורים ונהג לא. בסוף כלום, הבדיקה תקינה.

אני שוקל 65 וגם אכלתי אז.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

החוק "היבש" מדבר על 290 מ"ג אוויר נשוף כרף העליון לפני שנהג נחשב כנוהג תחת השפעת אלכוהול. נהגים מתחת לגיל 24 נחשבים כשיכורים החל מ-0! תוכל לשמוע את התשדירים ברדיו בין הבחור לבחורה שהוא שואל אם היא מרשה לו לשתות קצת, "אפילו טיפה" והיא עונה "אז אני נוהגת". כמו שכולם כתבו, אין חוקיות וכל גוף מגיב אחרת לכמות אלכוהול כך שלא תוכל להגיד לשוטר "אבל אמרו לי שכוס בירה אחת זה עובר". אל תתפתה כי כשתפול על בדיקה אתה תקלל את הרגע הזה. אתה לא יודע מה זה לצאת מבילוי ואז בדרך הביתה כשאתה כבר חולם על המיטה, תה מוצ את עצמך בסרט של 4 שעות לפחות של בדיקות וטפסים ושימועים והחרמת הרכב ופסילת רישיון מנהלתי זה עוד לפי שמתחיל ההליך המשפטי שיעלה לך הרבה כסף ושלילה ועד לא דיברנו על הסכנה לגוף ולרכוש במקרה חלילה של תאונה. בקיצור, תתאפק.

• תוכן חדש...