Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

330 מ''ל בירה יכשילו בבדיקת ינשוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

untitled_wa.jpg

במקרה יצא לי לראות תוצאה של "רק שליש". לא מחזה נעים.

קשה לי להבין את חוסר השליטה העצמית. מה כל כך בוער שליש הבירה הזה? כל כך בוער הצ'ייסר הזה? צריך להיות חתיכת שמ*ק חסר התחשבות כדי לעלות שיכור להגה, כי לבסוף גם אם אלכוהול לא הופך אדם לשיכור, הוא בהחלט פוגע לו ביכולת הנהיגה במידה כל שהיא. עזבו את החוק, תחשבו על הבריאות שלכם ושל אנשים אחרים [כן, יש גם כאלו]. בחיי, שאני לא מצליח להבין את זה.

עכשיו אפשר לתת לי אזהרה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תיזהר.

וברצינות - ההבדל בתגובות בין ״רק שליש״ לבין פיכחות הוא לא משמעותי.

למה על עייפות אתה לא כזה נחרץ? המון אנשים עובדים 12+ שעות ביום. עולים על ההגה שבורים ומתים להגיע הביתה...

תאמין לי שהם יותר מסוכנים מההוא ששתה שליש בירה

פורסם
החוק "היבש" מדבר על 290 מ"ג אוויר נשוף כרף העליון לפני שנהג נחשב כנוהג תחת השפעת אלכוהול. נהגים מתחת לגיל 24 נחשבים כשיכורים החל מ-0! תוכל לשמוע את התשדירים ברדיו בין הבחור לבחורה שהוא שואל אם היא מרשה לו לשתות קצת' date=' "אפילו טיפה" והיא עונה "אז אני נוהגת". כמו שכולם כתבו, אין חוקיות וכל גוף מגיב אחרת לכמות אלכוהול כך שלא תוכל להגיד לשוטר "אבל אמרו לי שכוס בירה אחת זה עובר". אל תתפתה כי כשתפול על בדיקה אתה תקלל את הרגע הזה. אתה לא יודע מה זה לצאת מבילוי ואז בדרך הביתה כשאתה כבר חולם על המיטה, תה מוצ את עצמך בסרט של 4 שעות לפחות של בדיקות וטפסים ושימועים והחרמת הרכב ופסילת רישיון מנהלתי זה עוד לפי שמתחיל ההליך המשפטי שיעלה לך הרבה כסף ושלילה ועד לא דיברנו על הסכנה לגוף ולרכוש במקרה חלילה של תאונה. בקיצור, תתאפק.[/quote']

הגבול הוא 240. לידידה שלי נפסל הרשיון על 290 רק לפני שבועיים.

פורסם

בגרמניה מבשלות הבירה הפנימו את העניין מזמן וייצרו בירה ללא אלכוהול לאנשים שרוצים לשתות בירה למרות שהם נוהגים. אין הבדל בטעם ואתה זוכה לשתות עם החבר'ה.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

וברצינות - ההבדל בתגובות בין ״רק שליש״ לבין פיכחות הוא לא משמעותי.

אני זהיר. אני לא שותה ונוהג. אתה כותב על ההבדל בצורה ודאית, למרות שאני סבור שלא ערכת מחקרים מעמיקים בנושא.

אני ציינתי שראיתי את התוצאה של "רק שליש". הנהג התבכיין ואמר שהוא שתה "רק שליש" ובכלל לא הרגיש, לנער שנדרס זה לא עזר. אז הנה, במקרה אחד ההבדל כן היה משמעותי.

בוא נלך צעד רחוק יותר, נניח ובאמת מדובר בהבדל מינורי. עדיין מדובר בהבדל לא? אז למה לפגוע ביכולת הנהיגה שלך במודע בשל פיתוי לסם? [שגם לא כזה אטרקטיבי כן? בסך הכל "שליש בירה וצ'ייסר"]. אני שוב אומר, עזבו את החוק, מה עם קצת אחריות? שכל אחד מהחבר'ה ישים כמה שקלים והמונית תהיה כמו דלק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההרגשה הסובייקטיבית או הפגיעה הממשית בכושר הנהיגה כתוצאה משליש בירה או כל כמות אחרת היא בכלל לא רלוונטית.

יש כאלה שיכשלו בבדיקת ינשוף גם אם שתו רק שליש.

• תוכן חדש...