Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם :)

היום הלכתי לראות את הפולו שיש במבצע מנוע 1.2 TSI בגיר ידני

בסוכנות ראיתי שהצמיגים שבאים על הרכב הם מתוצרת NEXEN . לאחר שיטוט קל באינטרנט הבנתי שמדובר בצמיג קוריאני אך לא ברמה טובה כמו היצרניות הגדולות. למישהו יש מושג האם זה היה משהו נקודתי? או שזה משהו גורף בכל המשלוח הנוכחי של הפולו?

הסוכן בסוכנות לא ידע להגיד לי . והוא אמר שזה צמיג מעולה ( כמובן שלא האמנתי ולדעתי צמיג טוב קודם לסוג הרכב אפילו )

עריכה אחרונה על ידי Idan233
פורסם

אלו הצמיגים שהיו על רכב התצוגה או שאלו הצמיגים שהרכב מסופק איתם? שאל את הסוכן האם הוא מוכן להתחייב לך על דגם אחר של צמיג, למיטב זכרוני הגרמניות מגיעות עם מישלן\קונטיננטל או דאנלופ בד"כ.

שווה להרים טלפון לסוכנות בעיר השכנה ולברר גם כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא פעם ראשונה שיש צמיגים קוריאנים על רכבי VAG.

עד היום יש רכבים מהקונצרן שמגיעים עם הנקוק אופטימו בתור צמיגים מקוריים.

חוץ מזה שהפולו לפני כמה שנים הגיעו עם צמיגי מאטאדור סלובניים וגם היום רכבי המיני של הקונצרן מגיעים עם צמיגי פאלקן, שגם הם לא נחשבים לפירמות הכי גבוהות.

אגב, מדובר בצמיגים המקוריים:

http://www.tirebusiness.com/article/20131204/NEWS/131209970/nexen-gains-oe-fitment-on-vw-polo#

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פשוט מזעזע :/

מוריד את כל החשק לקנות את הרכב . 90 אלף שקל + אגרה 1500 + גאנטים וצמיגים טובים עוד 4000 שקל

אני לא יכול להתפשר בצמיגים זה פשוט א ב' ברכב.

נראה לי אני אלך לבדוק באוטודיל אם יש להם משהו מעניין להציע .

פורסם (נערך)

מה מזעזע? אתה הולך לתקוף פניות כל היום?

סביר מאוד להניח שלא אחרת לא היית קונה פולו, ולכן הצמיגים יתאימו לך ולרכב.

בנוסף אפילו לא עשית נסיעת מבחן אז על פי מה אתה קובע שהם צמיגים לא טובים?

זה שזו פירמה לא מוכרת בארץ זה לא אומר שהצמיגים לא טובים, זו חברה עתיקה בתחום הצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא הייתי פוסל רכישה על עניין כזה.

אף יצרן מכובד לא יצייד את הרכבים החדשים שלו בצמיגים גרועים.

הנקסן הגיעו כצמיגים מקוריים עם משלוחים מסויימים של יונדאי וולוסטר וגם בקיה פורטה.

הגרנד סנטה פה שהשתתף ביום שלישי באירוע של יונדאי והפורום נעל גם הוא צמיגים של נקסן.

פורסם

זו אולי לא חברת פרימיום נחשבת אבל הצמיגים שלהם יותר מבסדר. לא מעט דגמי קיה ויונדאי משווקים עם הצמיגים האלו שמספקים בדיוק את מה שהרכב שלך צריך - אחיזה גבוהה, פרוגרסיביות על מגבלות האחיזה ושחיקה איטית יחסית.

כניראה שהסנוביזם של רוכשי VAG זו לא אגדה אורבנית :-)

פורסם

כל צמיג שמגיע כמקורי על הרכב אפשר להיות סמוכים ובטוחים באשר לאיכותו וביצועיו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פשוט מזעזע :/

מה אומר לך, מזעזע זה לא מילה. אני חושב שהפעם האחרונה שבה הייתי כה מזועזע היתה כשמקדונלד'ס הודיעו שהם מפסיקים לרכוש את המיונז של היינץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אוהב נהיגה אנרגטית לכן צמיגים הם הדבר החשוב ביותר באוטו לדעתי. חבל שבפורום רכב שכזה לא מבינים את החשיבות .

התגובות פה פשוט מעליבות חובב רכב . כשאני קונה רכב אני רוצה צמיגים עם יכולת מוכחת בשטח כגון מישלין / קונטי / דאנלופ. ולא איזו חברה שפעם ראשונה שאני שומע עלייה .

וניתן לסגור את השרשור תודה!

פורסם

אנרגטית? מושג חדש?

אתה חושב שאם הפולו (עם מנוע ה 1.2 המסעיר והאנרגטי) הייתה מגיעה עם צמיגי מישלין ירוקים זה היה משפר את התמונה?

אני חוזר ואומר שאין שום בעייה עם צמיגים מקוריים שמגיעים עם הרכב, גם אם הם לכאורה ממותג פחות נחשב. צמיג כזה עומד בסטדנרט שקבע יצרן הרכב (אחיזה, אורך חיים, צריכת דלק, שקט ונוחות) ואין עם זה שום בעייה, גם אם שם החברה אינו סקסי כמו מישלין או דאנלופ.

ואלעד, הזעזוע האמיתי שלי ממקדונלדס הוא לא המיונז דווקא אלא שהם הפסיקו להשתמש בקטשופ של היינץ ועברו לאיזה מותג שקר אחר. הקטשופ פשוט מגעיל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צודק, אבל הבעיה היא שאתה פשוט טיפוס חסר פרופורציות. כיצד זה אתה מעז לקונן על עזיבת מקדונלד'ס את הקטשופ של היינץ, משובח ככל שיהיה, בזמן שבעולם מתרחשות זוועות על בסיס יומיומי, כדוגמת פולקסווגן פולו 1.2 שנמכרת מהחברה עם צמיגי NEXEN?

וכן, נהיגה בפולקסווגן פולו 1.2 היא בפירוש אנרגטית. המנוע הזה נמצא גם בשקודה פאביה, וזה לכעצמו אומר עליו רבות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למרות שהצהרתי בדיון קודם של אקנה בכלל המחיר הגבוה, שיניתי דעתי וקיבלתי לפני שבוע את הפולו החדשה, עם תיבה ידנית וצמיגי NEXEN.

הרכב עדיין בהרצה, אבל אני יכול להעיד שהצמיגים הללו יותר נוחים , יותר שקטים ויותר אוחזים מצמיגי הDUNLOP SP SPORT שהיו לי בפולו הקודמת, שהיו צמיגים די בינוניים בעיני.

• תוכן חדש...