Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, רציתי לשתף אתכם בהתייעצות. פשוט אין לי מישהו להתייעץ איתו שמבין בתחום הרכב.

ברשותי כמעט 4 שנים יונדאי גטס 2007 (GLF מליסינג במקור)

עברתי עם הרכב כ50 אלף ק"מ , סה"כ הרכב 150 אלף ק"מ. שמור ללא תאונות במצב חיצוני ומכני טוב.

אני כעת בצומת דרכים ולא ממש יודע לאיזה כיוון ללכת.

לשדרג את הרכב?

שזה אומר למכור דרך יד2/לעשות טרייד ובנוסף להוסיף סכום של כ15-16 אלף ש"ח.

כרגע ההצעה הכי גבוהה שנתנו לי היתה 18 אלף ש"ח על הרכב ופסלתי אותה על הסף

ללכת על רכב בשנתון חדש יותר, בטיחותי יותר וחסכוני בדלק יותר (אני מניח שפיאט גרנדה עונה לי על הדרישות)

להישאר ולהשקיע ברכב?

צריך להשקיע השנה בטיפול מקיף וגדול לאוטו (כ5000 ש"ח להערכתי)

רצועת טיימינג, רצועת אלטרנטור, הגה נוקש?, בולמים ו/או תפוחים?, 4 צמיגים. אלה הדברים ההכרחיים שחובה לעשות.

אשמח לקבל את עצתכם

פורסם

כלומר בריזה סכום אתה מתכוון לרכוש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כלומר בריזה סכום אתה מתכוון לרכוש?

אם ניקח את ההצעה הגבוהה עד כה והסכום שאותו אני מעוניין להוסיף, 34-35 אלף ש"ח

פורסם

ממבחינ. בטיחות הגרנדה הרבה יותר עדיפה במיוחד בגירסת ה1.4, ותהיה יותר חסכונית,אבל שים לב שלא תיפול על רכב שגם שם צריך לעשות טיימינג,ויש גם ישור קו,אם אתה מחפש רכב אחר כדי להימנע מהטיפול הגדול לא הייתי מחליף,אם זה לצורך שידרוג בטיחותי אז כן,בעיקר שיש לך glf.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה גם להימנע מטיפול גדול וגם להשתדרג מבחינת בטיחות, נוחות וחסכון בדלק.

אם אפול על רכב שצריך טיפול כ"כ גדול לא יהיה לי איך לממן

פורסם

ממליץ לשדרג בהקדם רק בגלל הפן הבטיחותי (כלכלית בלבד לא משתלם לשדרג).

במידה ותשדרג, כיוון שאתה מתאר מצב שבו אין לך איך לממן טיפול גדול במידה ויגיע כזה בקרוב, כדאי להשאיר 2-3 אלף מהסכום בצד ליישור קו/טיפול במידה וידרש. בנוסף כמעט תמיד משתלם יותר למכור לבד ולא דרך טרייד-אין.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...