Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה,

אז כמו בכותרת, אתמול מכרתי מכשיר סלולארי באתר EBAY לקונה מארה"ב או לפחות כך רשום בשדה הכתובת שלה.

היום בבוקר ראיתי שהיא העבירה כסף 70 פאונד אנגלי (הסכום שביקשתי) לחשבון EBAY כך שבדף ה SELLING שלי הופיעו 70 פאונד בצבע ירוק.

חשוב לציין שלקונה אין ניסיון בכלל (0) אפס, באתר אף פעם לא עשתה עסקאות לא מכירה ולא קנייה !! )(קצת מחשיד אותי).

נכנסתי ל PAYPAL ולא ראיתי שהועבר אליי כסף.

פניתי אליה, והיא ענתה שאני חייב לשלוח את הפריט עם קוד מעקב ל PAYPAL על מנת לקבל את הכסף ואז תתבצע ההעברה לחשבוני.

אני מפחד מהעסקה הזו ומתלבט אם לשלוח את הפריט או לא.

צילומי מסך:

Untitled.png

ומ PAYPAL

Untitled2.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא מכיר כזה דבר.

אני כבר שנים באייביי מכרתי מלא מוצרים ובחיים לא קרה לי שהייתי צריך לשלוח לפני קבלת הכסף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תבטל עסקה, נשמע מוזר לגמרי.

אף מוכר בחיים לא שולח מוצר לפני שהוא מקבל תשלום לפייפאל.

תשלח לפה לינק לדף של הקונה.

להבא במכירות שלך (גם אם אתה לא מרבה למכור) תציין שאין מכירה למי שיש לו 0 פידבקים (הרבה עושים את זה וזה לגיטימי לחלוטין).

פורסם

זכור לי שנתקלתי בזה.

מוכר חדש במשך 10 המכירות הראשונות או סכום מסויים מוגדר אמינותו מוטלת בספק עד שיוכיח אותה. ולכן מקבל את הכסף רק לאחר שלא התקבלה תלונה בנוגע לעסקה בפרק זמן מסוים.

חפש את זה בעזרה של איביי.

אם אתה בטוח במה שאתה עושה לא צריכה להיות בעיה ואין צורך לבטל את העסקה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יכול להיות שאמור להיות באמת בפייפאל עם הערה שהוא קפוא.

פעם אחרונה שמכרתי משהו באיביי הייתה לפני שנה וחצי-שנתיים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין לי כלום ב PAYPAL. לא PENDING ולא נעליים. אך מה שמרגיז אותי שב EBAY רשום בירוק שקיבלתי 70 פאונד.. תראו צילומים למעלה

מצד שני הקונה לוחצת ושואלת אותי מה נסגר עם המשלוח,

לא יודע מה לעשות????

פורסם

נשמע כמו קונה עם ניסיון..ניסיתי למצוא איזה משהו בדף שלה, חוץ מזה שהיא נרשמה בסוף פברואר ואחרי חודשיים נזכרה לקנות משהו ועוד יודעת להגיד לך לשלוח מס' מעקב לפייפאל ובכלל לוחצת עליך מה עם המשלוח (בחיים לא נתקלתי במישהו שמנדנד למוכר מתי הוא שולח, אלא אם כן הוא מצהיר שהמשלוח תוך 24 שעות ואחרי יומיים עדיין לא שלח)

על כל פנים רק כדי לוודא תלחץ על 'כל הפעולות' התחתון יותר, בדכ שם מופיעים דברים שלא מופיעים במקומות אחרים.

אם אכן לא מופיע שם כלום (שוב - ב"כל הפעולות" למטה יותר לא העליון) אז תבטל עסקה.

עדיין מוזר שבאיביי מופיע הכסף

פורסם

נשמע מוזר מאד עד כדי ניסיון רמאות.

יש לך יותר מחשבון פייפאל אחד? יכול להיות ששייכת אחד לאיביי ובודק את האחר?

הקרדיט של איביי ממה שאני זוכר הוא קשור לתשלום העמלות שלהם ולא קשור למכירות/קניות, אבל יכול להיות שאני טועה.

פורסם

לחצתי על כל הפעולות, למטלה למעלה ועל כל כפתור אשר הופיע בדף PAYPAL .. נאדא..

יש לי חשבון PAYPAL אחד ויחיד, גם זה שלחתי לה (הEMAIL שלי) על מנת לוודא שהיא באמת שילמה לי ולא למישהו אחר..

והיא אומרת שהתשלום נשלח אליי וכך היא רואה בחשבון PAYPAL שלה !!

פורסם (נערך)

פנית למרכז תמיכה של איביי? ולשל פייפל? אני הטרדתי אותם עם שאלות פחות חשובות.

פסיאור - יכול להיות שזה לא החשבון איביי היחיד שלה, שמעתי שהרבה מוכרים פותחים חשבונות נפרדים לקניות. גם יכול להיות שהיה לה חשבון אחר שהיא שכחה אצ הסיסמא שלו או שהיו בו הרבה פידבקים שליליים. לא חסר סיבות שמשתמש ותיק יצור חשבון חדש, במיוחד כשלאיביי אין שום בעיה עם זה(כמובן שתחת הגבלות מסוימות).

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

אז היא צריכה לשלוח לך transaction id ותלך עם זה לתמיכה של איביי שינסו לפענח מה קרה.

בכל מקרה אל תשלח לה שום דבר עד שאתה לא מבין שהכסף באמת בדרך אליך.

אגב, ב my ebay אצלך מסומן שהיא שילמה על המוצר?

• תוכן חדש...