Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 3 שנים האחרונות התניידתי בסנייק 5 מקומות מודל 2006 שנקנתה מהטרייד של קרסו בסביבות 40000 שח, עכשיו שהרכב הגיע לקרוב ל 180000 קמ, עלתה המחשבה להחליפו, הסנייק מאוד נוחה ונעימה לנהיגה אך אחזקתה לא זולה, ב 3 שנים הוחלפו תושבות מנוע וגיר, רדיאטור,שסתומי גיר,בית טרמוסטט, פולי מנוע, משאבת מים ובנוסף מצבר פעמיים, צמיגים,צלחות ברקסים קדמיות ואחוריות וטיימינג אני מעריך שהכל עלה למעלה מ20K אבל נהניתי מהרכב וקיבלתי את הכל בהבנה. מכיוון שהתרגלנו לנוחות שהרכב מציע ולמחירו הנוח בשוק המשומשות, בדקתי אפשרות להחליפו למודל חדש יותר וקיבלתי את ההצעות הבאות:

1. סנייק 5 מקומות מודל 2011 עם 30000 קמ בלבד,מליסינג אחרי טרייד על הרכב שלי בתוספת 65000שקל.

2. סנייק 7 מקומות מודל 2011 עם 60000 קמ, מליסינג ב 10000 שקל מקדמה ו 48 תשלומים של 1200 שקל, בסוף קונים את הרכב ב 25000 שקל או ממשיכים לעסקה חדשה, לוקחים את רכבי בשווי מחירון (כ 26000 שקל).

3. עכשיו עלתה הצעה חדשה, קשקאי ידנית חדשה 2014, ב 7900 שקל מקדמה ו 30 תשלומים של 1370 שקל, או 47000 בתשלום אחד, על הסנייק שלי נותנים חצי מחירון, בסיום 30 החודשים, קונים את הרכב ב 12% הנחה מהמחירון שנהוג באותו רגע או שמחזירים את הרכב.

ההצעה יקרה אך מפתה, אין ירידת ערך, או הפתעות לא צפויות במוסך ומקבלים רכב חדש וחסכוני במחיר שאחרי שקלול רכבי הקייים מסתכם ב34000 שקל.

אשמח לתובנות.

פורסם

קשקאי אומנם גבוה אבל המרווח הפנימי והשימושיות שהוא מציע לא מתקרב לסניק

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דעתי שום עסקת טרייד לא שווה. גם אם תמכור את הסניק שלך (scenic and not snake) בעשרת אלפים ש"ח בחוץ, ותבוא לסוכניות עם כסף מזומן בכיס (גם אם מקורו במימון בנקאי)

אתה יכול לקבל:

דקתי אפשרות להחליפו למודל חדש יותר וקיבלתי את ההצעות הבאות:

1. סנייק 5 מקומות מודל 2011 עם 30000 קמ בלבד,מליסינג אחרי טרייד על הרכב שלי בתוספת 65000שקל. בסביבות 55-60 אלף ש"ח.

2. סנייק 7 מקומות מודל 2011 עם 60000 קמ, מליסינג ב 10000 שקל מקדמה ו 48 תשלומים של 1200 שקל, בסוף קונים את הרכב ב 25000 שקל או ממשיכים לעסקה חדשה, לוקחים את רכבי בשווי מחירון (כ 26000 שקל). סביבות 65-70 אלף ש"ח.

3. עכשיו עלתה הצעה חדשה, קשקאי ידנית חדשה 2014, ב 7900 שקל מקדמה ו 30 תשלומים של 1370 שקל, או 47000 בתשלום אחד, על הסנייק שלי נותנים חצי מחירון, בסיום 30 החודשים, קונים את הרכב ב 12% הנחה מהמחירון שנהוג באותו רגע או שמחזירים את הרכב.

ההצעה יקרה אך מפתה, אין ירידת ערך, או הפתעות לא צפויות במוסך ומקבלים רכב חדש וחסכוני במחיר שאחרי שקלול רכבי הקייים מסתכם ב34000 שקל.

קשקאי ידני נמכר במוטודיל ב 108 אלף שקל

אשמח לתובנות.

בכל מקרה, לדעתי שווה למכור בפרטי, לקחת מימון בנקאי, ולרכוש במזומן במחיר נמוך משמעותית שגם יבלע בתוכו את עלות המימון הבנקאי ואת הפרשי המחירונים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בדקתי אתמול את הקשקאי+2 מול הסניק/פיקאסו (נמכר חדש ב~150000 ש"ח בגרסת ה-4X4 אדום מטאלי).

לא מרווח בשיט - אפילו קלסטרופובי משהו... מתאים גג ל-4 אנשים.

פורסם

שום דבר מההצעות האלה לא נשמע מפתה.

בנוסף, אתה כבר נכווית מסניק, אז אתה רוצה עד אחת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על התובנות, אנסה לענות:

1. נהניתי מהסנייק, אז קיבלתי את ההוצאות עליו בהבנה, זה בהחלט לא רכב של מלא דלק וסע אבל כמשומשת מחירו זול, הבנתי שהדגמים החדשים באים עם גיר ומנוע של ניסן, מקווה שאמינים יותר.

2. קשה למכור את הרכב באופן פרטי, אין ממש ביקוש, בכלל נראה לי קשה למכור באופן פרטי רכב.

3. בפיקאסו הבנתי שיש טורבו, נראה לי שיכול להיות מקור לתקלות יקרות, הוא גם ממש גדול, נהגתי עליו והייתה לי הרגשה של נהיגה במשאית.

פורסם

לי יש סניק 2005, לאבי יש קשקאי 2011.

רמת הנוחות והנהיגה בהרבה יותר נוחה לטובת הסניק. אתה די תתאכזב אם תעבור לקשקאי.

פורסם

אני במצב דומה. בשלוש שנים האחרונות נוהג בקסרה פיקסו, דומה לסניק, מאד מרוצה מהרכב. כאשר עלתה מחשבה להחליף חשבתי על טויוטה וורסו, בהנחה שלא צריך יותר מ 5 מקומות, כרגע חושב להשאר עם הפיקסו, מה אתם אומרים על הוורסו כאופציה?

פורסם

ביליתי את הימים האחרונים בנסיעות למגרשי רכב , הקשקאי הידנית נפסלה, צפופה מדי מאחור, ראיתי היום סניק 7 מקומות,פרטית עם 60000 קמ, מבקשים תוספת של 75000 שח וגם נותנים 40 תשלומים של 1000 שח ללא ריבית,הראו בדיקה שהרכב עבר ,הכל תקין פרט לליקוי בעל משמעות נמוכה במרכב, כתוב: מעיכות שריטות מרכב סביב, תיקונים כללים בגוף המרכב+תיקוני פח וצבע, החלפת חלקי מרכב סביב+מעיכות פח ותחתית,מכה בחזית עיקום/תיקון קורת רוחב+חיבורי שלדה, הוחלפה חזית. האם יש משמעות כלכלית לפגיעה ? מוזר לי שהרכב עבר תאונה , אבל הכל נכנס תחת משמעות נמוכה, שווה להתקדם ? אודה לתובנות.

פורסם

זה באמת נשמע מוזר קצת שתיקון בקורת רוחב מופיע במשמעות נמוכה.

באיזה מגרש מצאת את הרכב הזה?

מאיזה שנה הרכב? תוספת של 75 אלף שקל על הרכב שלך זה המון, זה כמעט למסור אותו בחינם אלא אם הרכב הזה מודל 2012 ומעלה.

פורסם

יקר מאוד - בלובינסקי-טרייד מציעים C4 פיקאסו (שעדיפה על הסניק) שנת 2011 עם 70K ק"מ ב-80000 ש"ח בלי שום טריידאין ועם בדיקה "חלקה" כמעט לחלוטין.

• תוכן חדש...