Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרטינג בצפון במחיר שפוי, קיים?

UniqueZ
שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

לפני כמה שבועות נסעתי עם כמה חברים ל-"קארטינג על הדרך" שנמצא במג'ד אל כרום. אורך הזמן על המסלול הוא 10 דקות בכל פעם. בסופן של עשר הדקות מאד נהנו, היה טעם של עוד ורצינו להמשיך, אך מפאת המחיר היקר (40 ש"ח לעשר דקות) הוחלט ביחד שנסתפק בזה לעת עתה.

מאד הייתי רוצה לצאת בסופ"ש הזה שוב עם כמה חברים לנהיגת קארטינג, אבל המחירים הם פשוט שוד לאור יום.

מישהו מכיר מסלול קארטינג במחיר שפוי באזור הצפון?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המחירים לקארטינג בכל הארץ.

אם באלך ממש לנהוג הרבה וגם להוציא משהו על הדרך, ברר על רישיון קארטינג.

מחירים נעים בין 250-400.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

זה די זול, השאלה גם מה רמת הקארטים, כמה הם חזקים, תחזוקה. חבר שהיה שם אמר שדי מערב פרוע מכל הבחינות, אולי השתפר.

בחיפה לדעתי זה עוד 10 ₪ אם אין לך רישיון. שם הקארטים טובים ומתוחזקים (ברובם לפחות, לי לא יצא ליפול על קארט לא טוב)

והם משנים מדי פעם את התוואי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לבדוק מחירים ב דן קארטיג בחיפה,הייתי שם עם אישתי וממש נהנו,אולם איני זוכר את המחיר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר עומד על 40-50 שח ל10 דק' בערך בכל מסלול שלי יצא לנהוג בו עד היום. לדעתי זה לא יקר ושווה את התמורה, בטח אם באים כמה חבר'ה ועושים תחרות זמנים מאולתרת. חלק מהמקומות גם מציעים או הציעו בעבר כרטיסיות לכמה מקצים, ואז אפשר לחסוך עוד כמה שקלים, אם אתה מתכנן להגיע הרבה. בכל אופן, לדן קארטינג יש אחלה מסלול, אבל כאמור אני לא חושב שהמחיר יהיה ממש שונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא הולך לנהוג שם שעתיים, גם לא חצי מזה, אולי רבע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים.

לפני כמה שבועות נסעתי עם כמה חברים ל-"קארטינג על הדרך" שנמצא במג'ד אל כרום. אורך הזמן על המסלול הוא 10 דקות בכל פעם. בסופן של עשר הדקות מאד נהנו, היה טעם של עוד ורצינו להמשיך, אך מפאת המחיר היקר (40 ש"ח לעשר דקות) הוחלט ביחד שנסתפק בזה לעת עתה.

מאד הייתי רוצה לצאת בסופ"ש הזה שוב עם כמה חברים לנהיגת קארטינג, אבל המחירים הם פשוט שוד לאור יום.

מישהו מכיר מסלול קארטינג במחיר שפוי באזור הצפון?

תודה רבה.

זה קופון ל 10% הנחה, תקף עד 30.07.14 תדפיס וקח איתך, 36 שח ל-10 דקות לא רע.

http://www.cuponofesh.co.il/site/minisite.asp?BizId=634

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...