Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה אנשים שוכרים מכוניות מחברות השכרה, והם פשוט ''קורעים לרכב את הצורה'', מה שלא הצלחתי להבין, אם מחזירים את הרכב לחברה, והצמיגים שחוקים לגמרי, כתוצאה מהנסיעה, או שנזק רציני לגיר או המנוע ,ובעיות מכניות אחרות, כתוצאה מנהיגה פרועה, מי משלם על זה הלקוח?

נראה לי שלא אבל מה הגבולות?

אם ללקוח מתחשק להחזיק טורים על 5 אלף בניוטרל ולהעביר ל-D הוא יכול לעשות את זה?(כמובן שזה דופק את הגיר)

תודה.

פורסם

שאתה שוכר רכב ישנם כל מיני סוגי ביטוחים. ישנו ביטוח מקיף שכולל בתוכו ביטוח למקרי נזק, כלומר גם אם הלך הגיר או שהרכב טוטלוסט אתה לא משלם דבר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ביטוח מורחב בחברות ההשכרה מכסה אותך בפני נזקים למרכב של הרכב אבל לא מכסה אותך מפני נהיגה חוראנית.

בכל חברות ההשכרה מוסיפים סעיף שאומר שנזק למרכב התחתון של הרכב או נזק לצמיגים אינו מכוסה.

לגבי הגיר ומשיכת הסל״ד - אם תעשה את זה ולא יגרם נזק מיידי, הכל בסדר. אף אחד לא יבדוק לך את הרכב עם סטטוסקופ ורנגטן. דברים כאלו בדרך כלל לא גורמים נזק מיידי אלא נזק מצטבר. אבל אם יתקלקל הגיר ויגלו שזה בגלל שנהגת כמו חוראני, יחייבו אותך על עלות התיקון.

השאלות שלך מזכירות לי למה בחברות ההשכרה הגדולות פשוט הפסיקו להשכיר לנהגים מתחת לגיל 24. אני לא מוחק את השרשור הזה רק כדי שיהיה אפשר לתת לו קישור בקיץ הקרוב, ששוב יפתח שרשור ״למה נהג חדש לא יכול לשכור רכב?״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים אוהבים לקרוע את הצורה לרכבי השכרה וליסינג, זה פשוט לא מובן לי למה לרצות להרוס משהו בכוונה רק כי אתה יודע שלא תתפס.

אני מקווה שהסדיזם הזה לא מופנה גם לנשים של אותם הגברים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני מקווה שהסדיזם הזה לא מופנה גם לנשים של אותם הגברים.

אל תדאג, הוא לא, הוא מופנה רק כלפי רכוש שאינו בבעלותם.

:?

גם אני מעולם לא הבנתי את זה ומדובר ללא ספק באחת הרעות החולות הגדולות במדינת ישראל- חוסר כבוד לרכושו של אחר.

אחד הופך את רכב הליסינג לרכב שטח, אחר נוהג כל היום על המנתק, השלישי פותח את דלת הליסינג כאילו הוא קרמר מסיינפלד ומשאיר בדלת שלך שקעים ושריטות, הרביעי יוצא מהחניה ומשפשף לך את כל הפגוש ממשיך לדרכו כאילו לא קרה כלום ומכאן הדרך קצרה מאוד אל החמישי שפוגע בהולך רגל ובורח מהזירה.

עצוב ואמיתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מסכים מאוד עם הנכתב ע"י edan82, אבל מסתייג מהקביעה שכל שוכרי הרכב מתעללים ברכב. אני לא חושב שמדובר ב"נורמה" או "אופי".

ברור, שאחוז מסוים מכלל המשתמשים יהי וונדליסטי. בעיקר כשמדובר במוצר שניתן בהשאלה, ובעיקר כשמדובר במוצר כמו רכב.

פורסם
אני מסכים מאוד עם הנכתב ע"י edan82, אבל מסתייג מהקביעה שכל שוכרי הרכב מתעללים ברכב. אני לא חושב שמדובר ב"נורמה" או "אופי".

ברור, שאחוז מסוים מכלל המשתמשים יהי וונדליסטי. בעיקר כשמדובר במוצר שניתן בהשאלה, ובעיקר כשמדובר במוצר כמו רכב.

מסכים, בשנת 2010 קיבלתי מאזדה 3 מהעבודה כרכב ליסינג, הודבקה עליה בשמשה מדבקה "כל נזק שיגרם לחלק התחתון של המרכב באחריות המשכיר בלבד"

מעבר לזה התנהגתי אליה כאילו הייתה הרכב שלי, השתדלתי להמנע מלפתוח דלתות על רכבים אחרים וחניתי גם איתה רחוק כדי שהיא לא תקבל מכות מרכבים אחרים, נהגתי בעדינות והסל"ד הגיעה למנתק רק לצורך.

לא משכירים רכבים לצעירים כנראה מהסיבות האלו, אפילו שגם חלק מהמבוגרים שמים ז** כי זה לא רכוש שלהם.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

למה שמישהו יגיע למנתק בנהיגה מנהלתית רגילה? ואפילו נהיגה קצת מהירה.

לא ברור לי העניין

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
"כל נזק שיגרם לחלק התחתון של המרכב באחריות המשכיר בלבד"

אמריקה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מסכים, בשנת 2010 קיבלתי מאזדה 3 מהעבודה כרכב ליסינג, הודבקה עליה בשמשה מדבקה "כל נזק שיגרם לחלק התחתון של המרכב באחריות המשכיר בלבד"

מעבר לזה התנהגתי אליה כאילו הייתה הרכב שלי, השתדלתי להמנע מלפתוח דלתות על רכבים אחרים וחניתי גם איתה רחוק כדי שהיא לא תקבל מכות מרכבים אחרים, נהגתי בעדינות והסל"ד הגיעה למנתק רק לצורך.

לא משכירים רכבים לצעירים כנראה מהסיבות האלו, אפילו שגם חלק מהמבוגרים שמים ז** כי זה לא רכוש שלהם.

בחיים לא הייתה לי סיבה להגיע למנתק גם אם זה לעקיפה מהירה וגם כשנהגתי על רכבים מושכרים, תבדוק מה אתה עושה לא נכון

מצד שני בשביל מה להחנות אותה רחוק? זה לא הרכב שלך ואתה לא צריך לסבול ולפחד שיפתחו עליך דלת, מיותר לדעתי.

Miata ND2

פורסם

אני לא חושב שצריך להתייחס לרכב השכרה כמו שאתה מתייחס לרכב הפרטי שלך, אבל מצד שני גם לא צריך להתייחס לרכב הזה כמו לזבל.

אני שוכר הרבה רכבים ותמיד משתדל לשמור עליהם ברמה סבירה. נכון, אני לא אחנה במיוחד רחוק מכל מיני רכבים שבעליהם חשודים כדפקני דלתות ואני גם לא אסתכל במיוחד על מד החום כדי לבדוק מתי אפשר ללחוץ יותר על הגז. אבל אני בחיים לא אמשוך סתם ככה רכב למנתק ההצתה או אפרפר דווקא בשביל לשחוק את הצמיגים. נוסע בכיף, לא מייחס יותר מידי חשיבות לשמירה על הרכב אבל בטח לא הורס בכוונת תחילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אמריקה...

הבנת את הכוונה :wink:

בחיים לא הייתה לי סיבה להגיע למנתק גם אם זה לעקיפה מהירה וגם כשנהגתי על רכבים מושכרים, תבדוק מה אתה עושה לא נכון

מצד שני בשביל מה להחנות אותה רחוק? זה לא הרכב שלך ואתה לא צריך לסבול ולפחד שיפתחו עליך דלת, מיותר לדעתי.

אני לא מגיע למנתק, זו דוגמא גסה מאוד.

אני לא חושב שצריך להתייחס לרכב השכרה כמו שאתה מתייחס לרכב הפרטי שלך, אבל מצד שני גם לא צריך להתייחס לרכב הזה כמו לזבל.

אני שוכר הרבה רכבים ותמיד משתדל לשמור עליהם ברמה סבירה. נכון, אני לא אחנה במיוחד רחוק מכל מיני רכבים שבעליהם חשודים כדפקני דלתות ואני גם לא אסתכל במיוחד על מד החום כדי לבדוק מתי אפשר ללחוץ יותר על הגז. אבל אני בחיים לא אמשוך סתם ככה רכב למנתק ההצתה או אפרפר דווקא בשביל לשחוק את הצמיגים. נוסע בכיף, לא מייחס יותר מידי חשיבות לשמירה על הרכב אבל בטח לא הורס בכוונת תחילה.

הרכב ליסינג היה הרכב היחידי שלי במשך 3 השנים, איתו אספתי לדייטים, נסעתי לקניות ושאר המעשיות.

אהבתי שהוא תמיד היה שמור ונקי.

כמובן שאם קיבל שריטה לקחתי את זה פחות "קשה" מאשר ברכבי האישי.

כשזה הרכב היחיד שמשרת אותך במשך 3 שנים אתה שומר עליו מעט יותר.

פורסם

מזכיר לי את השרשור על הבחור שהשכיר S2000.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?335653-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99-(%D7%A9%D7%9C%D7%99)-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9CS2000-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%A0%D7%A9%D7%91%D7%A8

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מזכיר לי את השרשור על הבחור שהשכיר S2000.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?335653-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99-(%D7%A9%D7%9C%D7%99)-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9CS2000-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%A0%D7%A9%D7%91%D7%A8

מהשרשור הזה אתה לומד שחובה להקליט גם את השיחות מול חברת ההשכרה..

• תוכן חדש...