Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה אני אנטי רכבי ליסינג והשכרה. הרכבים עוברים כל כך הרבה התעללויות שהלב יוצא לרכבים (אם רק היו מדברים...). גם המכוניות קרועות, גם שמים להם חלקים עלובים, ולפי מה ששמעתי, לפעמים גם לא מחליפים כלום. יאללה, ישראלים, תמשיכו ליפול בפח. אני לא מכליל חלילה ואני בטוח שיש רכבים מליסינג שהם סבבה לגמרי, אבל זה לא הרוב לדעתי. הסיכוי למצוא רכב פרטי שמור הוא הרבה יותר גבוה. מצד שני, לא חסר גם חאפרים שרוצים יפולים זולים ולא משקיעים גם שם בפרטי שלהם.

פורסם

סוג הטיפוסים שלא רוצה "לצאת פראייר". הם חושבים ככה: חברת ההשכרה קונה את הרכבים מהיבואן בהנחה מאוד משמעותית. רכב ממוצע שמושכר ללקוח, במקרה הגרוע לפי השכרה חודשית, שזה יוצא +- 2500 שקל לחודש. אחרי שנתיים ו-60000 ק"ם הרכב הכניס לחברה 60000 שקל שזה כמעט מחיר הקניה שלהם, שוב יש גם השכרות על בסיס יומי וגם 3 ימים ללא הגבלה, וזה אומר עוד הרבה כסף. בסוף הם פותחים מחירון ו... הנה הפראייר שמשלם בין 15-20% מתחת למחירון שחושב שקנה את מציאת חייו! כמובן עם דף בדיקה כמעט נקי. 90% מהרכבים עברו צבע כמעט על כל הרכב, לפעמים מס" פעמים במשך התקופה. חלקם היו בצבא, שטחי בניה ועוד...הרשימה ארוכה. נוסיף לזה הזנחה בטיפולים שלא היו אצל היבואן, אלה במוסכי סיכה של החברות הללו שחוסכות כל שקל אפשרי, התעללות הלקוחות שממש לא אכפת להם עם כמה בוץ, אוכל, זבל, וחורים של סיגריות אפשר להחזיר ו... אני עוצר ממש כאן כי אני יכול לכתוב ספר שלם על הרכבים של חברות ההשכרה הללו.

עכשיו גם תשאלו מישהו שקיבל רכב השכרה חדש עם 0 ק"ם: האם הוא עשה הרצה של 1000 - 2000 ק"ם כדי שהמנוע ייפתח? או שהוא מעדיף "שמשהו אחר" יפתח ברכב. רמז.

• תוכן חדש...