Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבעלותי פיג'ו 407.

יש לי שני סטים של מפתחות+שלטים לאזעקה (לא מקוריים כמובן :oops:).

הEbay מלא במפתחות (עם או בלי צי'פ של האזעקה).

במידה ואני רוצה להחליף את המפתח והאזעקה שלי לאחד מקורי, מה סדר הפעולות שעלי לעשות?

על איזה מחיר מדובר?

במידה ואני קונה בחול מפתח עם אזעקה שצריך רק לקודד האם אני מוזיל עלויות?

דוגמאות:

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-307-407-ETC-FULLY-WORK-2-BUTTON-REMOTE-ALARM-UNCUT-KEY-FOB-/310868503513?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item486134ebd9

http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-KEY-FOB-3-BUTTON-REMOTE-CASE-307-407-308-607-/250865806450?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item3a68c46c72

פורסם

אם שלטי הנוחות שלך לא מקוריים, לא תוכל לקודד אותם למערכת הנוחות המקורית של פיג'ו (שמשום מה, כנראה אינה קיימת אצלך).

אם מותקנת ברכב מע' נוחות AM, הפתרון הזול וההגיוני להחלפה למפתח קפיצי יהיה ע"י רכישת מע' נוחות AM מושלמת חדשה (מוח ושלטים), הכוללת מפתח קפיצי/משולב כנ"ל בכ-15$ ולהתקינה בארץ.

קח בחשבון שבכל מקרה בהחלפת מפתח תצטרך גם להחליף את צ'יפ האימובילייזר/לקנות ולקודד אחד חדש. (עניין של כ-200 ש').

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם מותקנת ברכב מע' נוחות AM, הפתרון הזול וההגיוני להחלפה למפתח קפיצי יהיה ע"י רכישת מע' נוחות AM מושלמת חדשה (מוח ושלטים), הכוללת מפתח קפיצי/משולב כנ"ל בכ-15$ ולהתקינה בארץ.

.

תודה על המענה. האם תוכל לתת דוגמא למערכת כזו סביב 15$?

צירפתי את המערכת שכרגע קיימת אצלי ברכב.

IMG20140217073521.jpg

פורסם

הסט האחרון שקניתי היה זה. הזמנתי מהמוכר הזה כמה סטים, והם היו בסדר גמור.

חבר פורום אחד שהזמין ממנו (בהמלצתי :oops:), קיבל מוח תקול. (אמנם המוח הוחלף ללא ויכוח, אבל בכ"ז- קח בחשבון)

כמו שאתה רואה, המחיר שלו בינתיים גם עלה קצת.

כך שלמרות שהמוכר היה בסדר גמור, וגם שלח גולם למפתח+סמל מתאים לאחורי השלט לפי דגם הרכב, תחפש לך באלי/EBAY בסבלנות לפי הפרייז שבכותרת של המכירה המצ"ב, ואני בטוח שתמצא משהו שיתאים לך גם במחיר וגם בעיצוב.

בבב.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו שנאמר.. רק החלפה של המוח ושלטים.

גם אני חיפשתי קצת את המערכות האלה באיביי ולא נתקלתי בשלט עם צורה של מפתח של פיג'ו\סיטרואן.

אם תמצא אחד כזה יתכן שתוכל להעביר את המעגל מודפס של השלט למארז של המפתח ה"מקורי" של פיג'ו (מתקפל כמו בתמונה שצירפת), ככה לפחות אמר לי אחד המוכרים ששאלתי לגבי מפתח של פולקסווגן.

לגבי הצ'יפ.. צריך לבדוק אם אפשר להעביר אותו. אני העברתי בזהירות. יש מפתחות שהצ'יפ יצוק וצריך להרוס את המפתח\צ'יפ בשביל להעביר.

באיפן תאורטי תוכל לחבר אזעקה\שלט רחוק מקורי של פג'ו, אבל זה יהיה הרבה יותר יקר ויותר מסובך (קידודים למחשב וכו' כמיטב המסורת הצרפתית).

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...