Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, תפרן שעבר לבירה לא מזמן ומפחד ששכיניינו בני המיעוטים למינהם ישימו עין על הרכב שלי, אני עובד הרבה לילות במרכז תעשייה שומם בלילות... משתדל להחנות קרוב לכניסה לביניין איפה יש שומר(שלרוב ישן) או איפה שמואר. יש לרכב קודן של רב-בריח אבל אני לא חושב  שזה מרתיע מישהו, יש לציין שאני תפרן והרכב בשווי 5 אלף ואני לא מעוניין במערכות פויינטר הזעקה האחרונה איתוראן ודומיהם. אני מחפש דרך זולה עדיף תשלום חד פעמי מאשר מנויי חודשי להגן על הרכב שלי ברמה מספיקה שהגנב יגיד "בשביל הרנו השבורה הזאת לא שווה לי הכאה ראש הזה".

 

 

 

חשבתי על מנעול הגה גדול ובולט כמו זה עם שילוב של אזעקה זולה שמתחברת למצבר מעליאקספרס ולד אדום סולרי שיעני יראה כאילו יש חיישן תנועה באוטו, ברור לי שכל אחד יכול לפרק אותה ב20 שניות אבל סתם בשביל ההתרעה... האם זה רעיון טוב לדעתכם והאם יש לכם הצעות טובות יותר?

 

images.jpeg.19fc3204f938a161d8e3830cac4d962e.jpeg

Screenshot_2022-01-23-09-30-27-500_com.alibaba.aliexpresshd.thumb.jpg.879785827e1903eb0a49bb7ab229a1e0.jpg

-618831901-2011411066.thumb.jpg.f3959c0c4c6c3fd5bcd5f531ec0fcbd3.jpg

images.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Amnesia
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תעשה כלום. רכב של 5 אש"ח אף אחד לא יגנוב, פשוט לא משתלם. כל הצעצועים האלה מעליאקספרס שווים בדיוק כמו המחיר שלהם - כלום.

 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, Ron Poh כתב:

הערה לגבי האזעקה... אסור על פי חוק.

היו לי רכבים ישנים שהגיעו עם אזעקה מהיצרן לא עשו לי בעיות... על דבר כזה יעירו לי בטסט?

פורסם

הרכב שלך חשוף לגנבים חאפרים, לא הזמנות מיוחדות, אם זה היה רכב יקר וחדש הייתי אומר שמי שגונב אותו זה הזמנה ושום דבר לא ימנע מהם לגנוב.

דווקא בגלל שהשווי הוא 5 אלף כן הייתי ממליץ על מנעולים שונים כמו שציינת בפוסט שגנבים מזדמנים יעדיפו לוותר על הרכב שלך.

מנעול הגה זו דוגמא מעולה.

בנוסף התקנת סוויץ ניתוק נסתר למשאבת דלק. ואם אתה לא מעוניין להתעסק בזה אז להוציא את פיוז משאבת הדלק בתא המנוע בכל פעם.

  • אהבתי 1

Miata ND2

 

פורסם
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:


תנוח דעתך. כבר יש לך את ההגנה הכי טובה.

היה משפט בסגנון הזה בפורום:
גנב לא יגנוב רנו, כי הוא מפחד להיתקע בדרך ואם הוא לא יתקע, הוא מפחד לקבל מכות בכפר כשיראו עם מה הגיע. 😂

  • מצחיק 7

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

הרכב שלך חשוף לגנבים חאפרים, לא הזמנות מיוחדות, אם זה היה רכב יקר וחדש הייתי אומר שמי שגונב אותו זה הזמנה ושום דבר לא ימנע מהם לגנוב.

דווקא בגלל שהשווי הוא 5 אלף כן הייתי ממליץ על מנעולים שונים כמו שציינת בפוסט שגנבים מזדמנים יעדיפו לוותר על הרכב שלך.

מנעול הגה זו דוגמא מעולה.

בנוסף התקנת סוויץ ניתוק נסתר למשאבת דלק. ואם אתה לא מעוניין להתעסק בזה אז להוציא את פיוז משאבת הדלק בתא המנוע בכל פעם.

 לא יודע מה עדיף, למצוא את הרכב עם דלת עקומה, חלון שבור ופלסטיקה הרוסה בגלל נסיונות לשבור את המנעול הגה והתעסקות בתיבת הפיוזים דלק או פשוט לגלות שהרכב נעלם וכנראה לא יחזור.

 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכבים שהיו במשפחתי.

רנו 5, רנו קליאו 94, רנו קאנגו ועוד רנו קאנגו, רנו מגאן 2, רנו סניק 2, רנו סניק 3.

פיג'ו 504, פיגו 405, פיגו 406, פיגו 508, פיגו 308, פיגו 3008.

סיטרואן c3 איירקרוס.

 

בתאריך 28 למאי, 1999, גנבו את הרנו קליאו.

 

בשאר הרכבים, מעולם לא פרצו ומעולם לא גנבו.

יתרה מכך, סובארו לידי נגנבה  הסניק שהיתה יותר חדשה ויותר יקרה, לא נגעו בו.

 

אם יש גנב שגונב רנו, משהו לא בסדר איתו.

אם יש גנב שגונב רנו במחיר 5,000, מומלץ שיחליף מקצוע.

 

יש סיכוי יותר גבוה שהגנב ישאיר לך פתק שהדלת היתה לא נעולה, מאשא שיגנוב אותה.

  • אהבתי 1
  • מעניין 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

מזכיר לי את הסיפור הבא שקרה לי - אמיתי:

פעם הוזמנו לישון אצל חברים, השאירו לנו אפילו מפתח לאוטו בנדיבותם הרבה. קם בבוקר עם הילד, מחפש את האוטו בחנייה, מוצא, מכניס את הפעוט לאוטו, קושר לבוסטר, הכול טוב, מנסה להתניע, לא מצליח. משהו מוזר עם המפתח. מתקשקש עוד כמה דקות ואז נופל לי האסימון.

 

נכנסתי למגאן הלא נכונה.

גם החבר וגם השכן שלו לא טרחו לנעול את הרנו שלהם, ב-2 דורות שונים. 🤦‍♂️😜

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם היה פה שרשור של "מה עושים עם המפתחות בחוף הים כדי שלא יגנבו אותם". העצה המעשית הטובה ביותר היתה "תשמור אותם העטיפה עם סמל של סיטרואן."

 

  • מצחיק 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המכונית הראשונה שלי היתה פיאט 132 שקניתי בזמנו ב-7000 ש"ח. מתי שהוא, כצפוי, התקלקלו החלונות החשמליים והחלון של הנהג נותר במצב פתוח. אף גנב לא ניצל את ההזדמנות.

×
×
  • תוכן חדש...