Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר הז*& מכאלו שחושבים ש"לקחת את הילדים לגן" או "יש לי ילד באוטו" הופך את חוקי התעבורה (ויותר מזה, את הנימוס הבסיסי) לחסרי משמעות. כמה מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה:

1. נסיעה ברחוב חד סטרי צר נגד הכיוון וכמעט תאונה איתי כי "אני ממהרת לקחת את הילדים לגן ואתה לא תגיד לי שאסור לי!!!" (זה היה בתוספת קללות שחסכתי מכם). לא מותק, זה לא אני שאגיד שאסור, זה התמרור.

2. חניות על מדרכה - אינסוף מקרים שמאוד נפוצים גם סביב גן הילדים של הבן שלי. כשהערתי למישהי פעם על זה שהיא חוסמת את המדרכה, התגובה היתה "אנשים יכולים לעבור מהצדדים, ואני פה רק לשניה" (כן, לעבור מהצדדים... נכון... רק אם יש לאנשים האלו גזרה של דוגמנית אנורקטית)

3. חסימת חניה - הבניין שבו אני גר נמצא ליד כמה גני ילדים, וכמעט כל יום חוסמים לנו את היציאה מהחניה כאלו שלוקחים את הילדים שלהם לגן ו"נורא ממהרים".

לפני שהיה לי ילד אמרו לי "כשיהיה לך ילד תבין" - יודעים מה? עכשיו יש לי ילד, והוא הולך לגן, ואף פעם לא חשתי בצורך החיוני הזה להפריע לאחרים כי לא בז*% שלי ללכת עוד 50 מטר בדרך לגן.

(סליחה, הייתי צריך להוציא קיטור)

2013-12-18 07.38.01.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תופעה מוכרת ומעצבנת. לא מבין למה מחקת את מספר הרכב? הוא סודי? חשאי? עלול להביך את בעל הרכב?

כאלה טיפוסים מעצבנים, אני מצלם ומעלה בפייסבוק, בלי למחוק מספר, בקבוצות בפייסבוק של הורים מהעיר בה אני מתגורר. שתהיה להם פאדיחה. מישהי כבר זיהתה את הרכב שלה אחרי שחנתה על המדרכה באופן שאי אפשר לעבור אלא לרדת לכביש. היה לה לא נעים. אני מאמין שהיא לא עושה את זה יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

3. חסימת חניה - הבניין שבו אני גר נמצא ליד כמה גני ילדים, וכמעט כל יום חוסמים לנו את היציאה מהחניה כאלו שלוקחים את הילדים שלהם לגן ו"נורא ממהרים".

מה לגבי קיבוע עמודי פלדה במיקום שימנע חסימה של היציאה מהחניה (בהנחה והם חונים על המדרכה ולא על הכביש)

מכיר את התופעה, אני גר ליד ביה"ס יסודי.

מתחדשת*

פורסם

תופעה בזויה. אצלי קרה לא פעם שהגננות שאיחרו למשמרתן פשוט הניחו את כליי הרכב שלהם במקום הנוח הראשון, כזה שבמקרה חסם שני רכבים.

אבל הן גננות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תופעה מוכרת ומגעילה, ממש כמו תופעת "הפעלת אורות מצוקה" שכנראה מאפשרים לחנות בכל מקום

וגם בנתיב נסיעה כדי לקנות משהו בדראגסטור,

חבל שאין אכיפה ומיגור של הדברים האלה.

so far so good so what

פורסם

יש אנשים שאין להם גבול לחוצפה.

ערב שבת אחד התארגנתי לצאת לעבודה (לפני איזה 8 שנים) וירדתי לרכב שלי מהעבודה עם אבא שלי שירד לרכב שלו כדי לנסוע למקום אחר.

אני נפרד מאבי לשלום כאשר מבחין שרכב זר חוסם את את הרכב של אבא שלי כך שהוא לא יכול לצאת מהחניה.

מצלצלים באינטרקום לכל השכנים, אף אחד לא יודע של מי הרכב וגם לא שייך לאורחים של הדיירים.

אני חטפתי עצבים שמישהו זר מרגיש חופשי להכנס לחנייה פרטית של בניין ולחסום רכב של דייר, אמרתי לאבא שלי להמתין, עליתי למעלה ולקחתי את מפתחות הרכב הפרטי שלי.

אבא שלי חשב שהוא יקח את הרכב שלי, 2 דקות מאוחר יותר הוא הבין את הראש שלי-

חסמתי את הרכב הזר בצורה שלא הפרעתי לאף דייר אחר בבניין אבל אותו רכב זר לא יכל לצאת מהבניין עד שאזיז את הרכב שלי.

אבא שלי הקפיץ אותי למקום העבודה שלי (מרחק 10 דקות) ונסע לדרכו עם הרכב שלי מהעבודה.

מאוחר יותר בסיום העבודה שלי (5 שעות סה"כ) חזרתי הביתה ושמחתי מאוד מאוד מאוד לגלות את החוצפן מתייבש ליד הרכב ב-12 בלילה.

ייבשתי אותו עוד קצת כשאמרתי לו שאני הולך להביא את מפתחות הרכב מהבית (שבכלל היו בכיס שלי), כעבור 10 דקות ירדתי ושחררתי אותו לדרכו בברכת דרך צלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במקרים כאלה אני מצלם את הרכב ואז מתקרב לצלם את לוחית הרישוי מקרוב.

תמיד מגיע איזה גאון תורן לשאול מה אני עושה, ואז אני אומר שאני מצלם הוכחות כדי לשלוח תלונת אזרח למשטרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין מה לעשות נגד זה, קרה לי לפני כמה חודשים שמישהו חנה בחניה הפרטית שלי בבניין, חניה תת קרקעית, פשוט חנה לי בחניה.

ניסיתי להתקשר למשטרה , ניסו לאתר את בעל הרכב ולהתקשר אליו, כשלא ענה אמרו לי שאין מה לעשות אלה רק להגיע להציג אישור שהחניה שלי בטאבו ואז להגיש תלונה.

פשוט חניתי מחוץ לחניון, לאחר כמה שעות ראיתי שהרכב החונה כבר יצא.

עלה לי במוח לחסום אותו, אבל לא יכולתי לחסום אותו מבלי לחסום גם אחרים.

פורסם

ג'ק עגלה לפעמים יכול להיות מאוד מאוד שימושי. :-P

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אין מה לעשות נגד זה.

לא יודע איפה אתה גר - אבל מהבחינה הזו המוקד של עיריית הוד השרון מאוד יעיל ומשתף פעולה יופי עם המשטרה: כשחסמו לנו את החניה המוקד טילפן למשטרה, המשטרה איתרה את בעלי הרכב והתקשרו אליהם להודיע שיזיזו אותו.

הבעיה היא שזה עובד יופי כשזה רכב פרטי, בליסינג או רכב שכור זה פשוט מביא אותם לחברת הליסינג/השכרה.

פורסם

ברגע שהמשטרה תתחיל לחלק דוחות לכל מי שזורק ז*ן אחד גדול על משתמשי הדרך האחרים- חוסם חניות, מדרכות, נתיבים ולאכוף בצורה משמעותית גם את העבירות הקטנות לכאורה הללו- לא רק שהעבירות הללו יפסקו אלא גם תחל להתהוות פה תרבות נהיגה נכונה יותר וימנעו גם העבירות הגדולות.

אבל לעם היושב בציון אין משהו חשוב יותר מלהיות צודק, הוא חייב להחנות על הכביש מול המכולת כדי לקנות סיגריות שחס וחלילה לא ילך 2 מטר ברגל ויתעייף. הוא לא קנה אוטו כדי ללכת ברגל. מה אתה רוצה ממנו הוא שם משולש אז מותר לו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני גר ליד בית ספר, זה בסדר, אני מכיר הכל כבר. פעם איזה אבא אחד ניסה לתת כאפה מול הילדים שלו. זה היה השיא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התגובה שלי היא אותה תגובה.

תשמע, יש הורים (לא הרוב ואפילו לא מתקרב לרוב. זה מיעוט אבל קיים) שלא מתאפסים על עצמם מכל המשימות שילד דורש ונכנסים למצב פסיכוטי מסוים.

פתאום כל המטרות כשרות והם יהיו מוכנים אפילו לאלימות פיזית.

תוסיף לזה Road rage ואת העובדה שפתאום "אני יכול לייצר אנשים משל עצמי, אז כולכם לכו תזדיינו" ויש לך קוקטייל לא רע של אדם שיהיה מוכן להרביץ לך, לחסום אותך ולעבור על כל חוק אפשרי רק בשביל להביא את הפשוש שלו (ערס קטן בעתיד) לגן.

• תוכן חדש...