Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס בנץ C קלאס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם על גל עיצובי מצויין לדעתי בזמן האחרון.

זו נראית כמו בייבי S-CLASS.

מה שכן, קשה לי להתחבר לתופעת המסכים המרחפים האלה. וברכב הזה ספציפי, התא (שסגור בתמונה) באמצע קונסולה המרכזית יוצר קצת תחושה של ריקנות. כאילו יש יותר מידי חלקים חשופים שלא הצליחו למלא במשהו אחר.

!AWDSOME

פורסם
לטעמי האישי, תא הנוסעים של הC קלאס החדשה מוצלח יותר משל מקבילותיה מבית אודי או ב.מ.וו.

ה"הנדברייק" עדיין בסטייל מלגזה? הידית הילוכים מאחורי ההגה כמו אמריקאית משנות השמונים? ומה זה הצ'ופציק הזה לנעילת דלתות, היתי בטוח שזה עבר מהעולם. אז למה בעצם הוא יותר מוצלח?

פורסם

היא נראת כמו שצריך, אני מאוד אוהב את העיצובים החדשים של מרצדס.

משהו בהגה הזה קורץ לי, נראה לי שאם אי פעם תהיה לי אחת אני פשוט אבהה בהגה במשך חצי שעה כל פעם לפני הנסיעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני דווקא פחות מתחבר לרווים המעוגלים האלה, הכל יותר מדי עגול אין שום פינה חדה, יותר מתחבר לעיצובים של הדור הקודם, אז הכל היה יותר חד ואגרסיבי

פורסם

העיצובים החדשים של מרצדס פשוט ממכרים !

רק להתבונן על הE/S/C-class משאיר ריר בפה :lol:

רק חבל שהמסך לא מתקפל.

ב.מ.וו מצליחה איכשהו לשמור על קצב, אבל שאר המתחרים..long gone.

לעוד תמונות.

http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2015-c-class/

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
מחכה לגרסת AMG. לדעתי בסדרה הקודמת ה-c63 היתה מושלמת. עכשיו עוד ישפרו.

הגירסה בתמונות היא ככל הנראה עם AMG PACK- זה יסביר את המושבים הסופר תומכים, ההגה השמנמן עם התחתית הישרה והפגושים האגרסיביים מקדימה ומאחורה וכן הג'אנטים שהם AMG.

אפילו הקאליפר הקדמי נראה כמו אחד של AMG....

קח הימור, גרסת ה-AMG הולכת להראות דומה מאוד לתמונות המוצגות כאן, ההבדלים הויזואלים יהיו ככל הנראה ג'אנטים חדשים כדי לציין את הדגם החדש, פגוש אחורי מעט יותר אגרסיבי עם 4 יציאות מפלט כמקובל.

בכל אופן, גם לדעתי משהו טוב עובר על מרצדס, זה התחיל כבר מאיזור 2007-2008 שהם התחילו להחליף את ליין הדגמים והכיוון היה נראה טוב, קיבלו פתאום לוק צעיר וממשיך עם מתיחות הדגמים ואלה החדשים שמוצגים, ליין מאוד צעיר ורענן והעיצוב הפנימי שלדעתי כבר מאותן שנים שציינתי- פשוט מציב רף גבוה מאוד למתחרות הגרמניות.

רק שאישתי לא תראה את התמונות האלה, גם ככה היא "מתלוננת" שיש לנו רכב של זקנים..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי זה רק אני, אבל לדעתי ה C היוצאת היתה מכונית יפה ונקייה יותר, ופחות עמוסה עיצובית.

מאז ומתמיד מכוניות מרצדס הפגינו עיצוב פנימי מאופק, וגם הגירסאות המהודרות ביותר הפנימו את שפע הצעצועים שצויידו בהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה צודק בדברייך חן, מאז ומתמיד היה עיצוב מאופק ואז הגיעה ה-SLS וטרפה את הקלפים, כל ליין הדגמים מושפע מהעיצוב שלה (במיוחד זה הפנימי).

יחד עם זאת, אני חושב שעדיין יש המון אלגנטיות בסלון של דגמי מרצדס העדכניים, פשוט האלגנטיות הפכה למעוצבת מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אוהב את המראה הזורם של הקונסולה ללא ידית הילוכים סטנדרטית. מעניין אם זה ישאר גם ברמות הגימור הפשוטות יותר.

פורסם

נראית כמו S מוקטנת - וזה נראה מצויין. גם ה-C היוצאת מכונית מאוד נאה.

רק משהו אחד נורא מציק לי - מזה לעזאזל הג'ויסטיק המוגזם הזה? נראה כאילו מישהו בבנץ ראה יותר מידי טופגאן... החליט שהוא יוצר שילוב בין משהו מובן וברור אל משהו שנראה חללי ותעופתי משהו. לחלוטין לא אוהב את זה. נראה מכוער ומסובך.

והנה עוד קצת מה-C החדשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...