Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס בנץ C קלאס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוראל, לדעתי מדובר באחד הדברים הנוחים, כמובן אחרי שמתרגלים :wink:.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוראל, לדעתי מדובר באחד הדברים הנוחים, כמובן אחרי שמתרגלים :wink:.

וזה על סמך שימוש במערכת הספציפית הזאת? אשמח לדעת באיזה רכב בדיוק...

מכיר את ה-C קומנד מהדור היוצא, ללא ספק קלה ופשוטה לתפעול. אבל המערכת החדשה הזאת - נראית טו מאץ'. זה גם די מכער את הקונסולה לטעמי. אלה בדיוק הדברים הקטנים שפוגעים בגדול - בעיצוב. בעיני.

גם מכיר היטב את ה-IDRIVE ולדעתי (אחרי כל מקצי השיפורים שב.מ.וו עשו במערכת) היא הנוחה ביותר. ב-535D (ה-FL) היה לנו את הוורסיה החדשה, משמע ניתן לקשקש אותיות על גבי המשטח העליון של הג'ויסטיק, זה עבד ה י ט ב.

את ה-MMI של אודי אני פחות אוהב, זה כזה בין לבין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
העיצובים החדשים של מרצדס פשוט ממכרים !

רק להתבונן על הE/S/C-class משאיר ריר בפה :lol:

ב.מ.וו מצליחה איכשהו לשמור על קצב, אבל שאר המתחרים..long gone.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי בעיה עם הפורנט החדש במרצדס,אהבתי משהו בפנסים המרובעים,זה נתן מראה "בולקי" קשוח מה שמיד לקח אותי לתקופה של שנות ה70-80 במרצדס שהם עשו טנקים עמידים ואיכותיים.

שאר הרכב אכן משדר אינטרפטציה מודרנית לC החדשה,תא הנוסעים נראה מאוד איכותי,רק מה השטח המת באמצע קצת טו מאץ',אני יודע שייצרני הרכב בקטע של מיזעור כפתורים ומינימליזים,אבל לדעתי כאן הם הלכו רחוק מידי.

אגב,האם זה אומר שסוף סוף נראה הורדה במחירי הC המושמשות של הדור היוצא?

Porsche 944 turbo

פורסם

מכיר את ה-C קומנד מהדור היוצא, ללא ספק קלה ופשוטה לתפעול. אבל המערכת החדשה הזאת - נראית טו מאץ'. זה גם די מכער את הקונסולה לטעמי. אלה בדיוק הדברים הקטנים שפוגעים בגדול - בעיצוב. בעיני.

גם מכיר היטב את ה-IDRIVE ולדעתי (אחרי כל מקצי השיפורים שב.מ.וו עשו במערכת) היא הנוחה ביותר. ב-535D (ה-FL) היה לנו את הוורסיה החדשה, משמע ניתן לקשקש אותיות על גבי המשטח העליון של הג'ויסטיק, זה עבד ה י ט ב.

את ה-MMI של אודי אני פחות אוהב, זה כזה בין לבין.

מערכת שליטה נוחה יותר או פחות- בסופו של יום אם להיות כנים, כל המערכות האלה הן חרא של דבר, גורמות להתעסקות מיותרת ובמקום שתיהיה עסוק בנהיגה אתה מתעסק ביותר מדי תפריטים רק כי רצית להדליק את ה-GPS או להעביר תחנה ברדיו.

זה נראה יפה ונקי יותר לשים מסך תצוגה עם ג'וייסטיק קטן, מבחינה תפעולית אין תחליף לכפתורים פשוטים וברורים לניווט בין האופציות השונות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מערכת שליטה נוחה יותר או פחות- בסופו של יום אם להיות כנים, כל המערכות האלה הן חרא של דבר, גורמות להתעסקות מיותרת ובמקום שתיהיה עסוק בנהיגה אתה מתעסק ביותר מדי תפריטים רק כי רצית להדליק את ה-GPS או להעביר תחנה ברדיו.

זה נראה יפה ונקי יותר לשים מסך תצוגה עם ג'וייסטיק קטן, מבחינה תפעולית אין תחליף לכפתורים פשוטים וברורים לניווט בין האופציות השונות.

עידן, מסכים איתך שאין כמו "כפתורים" פשוטים ונורמליים. זה עובד היטב.

אבל מרצדס... אם כבר נפלתם למערכות הללו, אל תעשו אותן מוגזמות והזויות - כפי שנראה כאן בתמונות. זה נראה פשוט טו מאץ'. המערכת הזאת גם תהיה ב-VITO החדשה. בשביל מה? זה לא רכב פאר, רק מיניוואן שלרב משמש להסעות ותו לא. כל כך מיותר בעיני.

את ה-IDRIVE לא סבלו בתחילת הדרך. לא היה מי שלא התלונן שהיא מסובכת ולא מובנת. במוו שקדו ועמלו על לשפר אותה עם השנים - וכרגע היא (לטעמי) המערכת הטובה ביותר. אחרי 15 דק' עימה, היא מובנת, ברורה והכל זורם היטב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נהגתי לא פעם ברכבים עם IDRIVE ולטעמי זו מערכת בלתי נסבלת.

אגב, זו בדיוק הסיבה בגללה בחיפוש הרכב האחרון למשפחתי ירדתי מסדרה 5, ה-IDRIVE הזה הוציא לי את כל ה-DRIVE מהנהיגה......:roll:

פורסם

האוטו הזה כחבילה לדעתי לא יפה.

כל חלק בנפרד - מאוד יפה.

אם מסתכלים רק על החזית, זה נראה טוב. אם מסתכלים רק על החלק האחורי, זה נראה בסדר.

אבל כשמסתכלים על האוטו באלכסון כזה, תמונה שאמורה להחמיא לאוטו, הפרופורציות שלו פשוט לא מסתדרות לי...

נראה כאילו לא באמת תכננו C קלאס, אלא לקחו S קלאס ופשוט עשו לה טרנספורם בפוטושופ אבל בלי לשמור על יחס בין האורך לרוחב...איפה הייחודיות? זה הרכב הנמכר ביותר של מרצדס בעולם לדעתי, והוא צריך להיות ייחודי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
האוטו הזה כחבילה לדעתי לא יפה.

כל חלק בנפרד - מאוד יפה.

אם מסתכלים רק על החזית, זה נראה טוב. אם מסתכלים רק על החלק האחורי, זה נראה בסדר.

אבל כשמסתכלים על האוטו באלכסון כזה, תמונה שאמורה להחמיא לאוטו, הפרופורציות שלו פשוט לא מסתדרות לי...

נראה כאילו לא באמת תכננו C קלאס, אלא לקחו S קלאס ופשוט עשו לה טרנספורם בפוטושופ אבל בלי לשמור על יחס בין האורך לרוחב...איפה הייחודיות? זה הרכב הנמכר ביותר של מרצדס בעולם לדעתי, והוא צריך להיות ייחודי.

דעה אובייקטיבית או דעה של סוכן מכירות בב.מ.וו?

:wink:

סתם צוחק.

אני חושב שיש ברכב יופי של פרופורציות ואני גם אגיד לך לך שבמובן מסויים ב.מ.וו ומרצדס עוברים שינוי דומה, רק בכיוונים הפוכים:

מרצדס מבחינה עיצובית מתחילה להתרחק מהעבר שלה, כל הליין קיבל עיצובים צעירים ורעננים.

ב.מ.וו מבחינה עיצובית גם עוברת שינוי אבל בכיוון ההפוך- היא מתחילה לחזור לקו הישן והכל כך מזוהה עם המותג, לטעמי גם הליין שלהם מוצלח היום.

קח סדרה 5, תוריד סמלים ותיתן לאדם מן השורה לומר איזה רכב- סיכוי גבוהה שמיד יזהה שמדובר בב.מ.וו.

אי אפשר להגיד שזה היה מתרחש ב-5 הקודמת.

אלה תהליכים עיצוביים שמתרחשים בכל יצרן.

פורסם
דעה אובייקטיבית או דעה של סוכן מכירות בב.מ.וו?

:wink:

סתם צוחק.

איך ידעתי שמישהו יכתוב את זה...חיכיתי לזה.

הכל בסדר, אני רגיל לזה. ברגע שאתה נהיה איש מכירות של חברה מסוימת, אוטומטית כולם חושבים שהדעה שלך לא אובייקטיבית. התרגלתי...בטח כשמדובר ברכבים.

כשצריך לפרגן אני יודע לעשות גם את זה. למשל עם הS קלאס החדשה, ל7 של במוו פשוט אין סיכוי מול הדבר הזה, אולי כשתצא 7 חדשה עוד איזה שנתיים.

הCLA נראית מעולה, למשל...

מהC קלאס פשוט לא התלהבתי. לדעתי הם פיספסו עם העיצוב.

אגב, לגבי זיהוי הרכב ללא סמל, עשו לא מזמן מבחן כזה בגרמניה קצת לפני שהציגו את הX5 החדש, ואחוז הזיהוי הגבוה ביותר היה של במוו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני נהגתי לא פעם ברכבים עם IDRIVE ולטעמי זו מערכת בלתי נסבלת.

אגב, זו בדיוק הסיבה בגללה בחיפוש הרכב האחרון למשפחתי ירדתי מסדרה 5, ה-IDRIVE הזה הוציא לי את כל ה-DRIVE מהנהיגה......:roll:

לא יודע, עידן. כמובן שזה אישי כן - וכל אחד חושב אחרת.

לי אישית היה מאוד קל לתפעל את המערכת בסדרה 5 הנוכחית, בעיקר בזאת שאחרי מתיחת הפנים האחרונה.

גם ב-1 וגם ב-3 זה עובד טוב, אפילו קל יותר לתפעול - פחות פונקציות מאשר באחות הגדולה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האנינות פה משהו, לכל אחד יש לפחות פרארי 330P בחניה.

המרצדס החדשה נראית סוף הדרך, חוץ ופנים.

תענוג להסתכל ולשבת, זו מכונית שכל אחד שפוי (חוץ מפרנקוס) היה מאחל לעצמו.

פורסם
איך ידעתי שמישהו יכתוב את זה...חיכיתי לזה.

.

אל תקח אותי קשה, זה היה בהומור ידידי.

האנינות פה משהו, לכל אחד יש לפחות פרארי 330P בחניה.

המרצדס החדשה נראית סוף הדרך, חוץ ופנים.

תענוג להסתכל ולשבת, זו מכונית שכל אחד שפוי (חוץ מפרנקוס) היה מאחל לעצמו.

לא צריך פרארי בחניה כדי לדעת להגיד מה יפה או לא לטעמך, יכולה להיות לך פונטו בחניה ועדיין לא תאהב רכב יוקרה כזה או אחר, הכל בסדר.

• תוכן חדש...