Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטקויין - השקעה כדאית?

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך את שם המכונה במקרה ?

בנתיים ה S9 הוא SOLD OUT ונמכר במחירי פרימיום של 5500 - 7000 דולר ליחידה. כאשר המכשיר נמכר מהמפעל ב-1500 דולר.

קאררה,

לא סגור על התאריך, אבל בקרוב יוצאות מכונות מתחרות שפשוט יהפכו את הS9 ללבנה שאפשר לבנות איתה בית

(ביחד עם העליה בDifficulty)

https://blockchain.info/charts/difficulty

https://en.bitcoin.it/wiki/Difficulty

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עוד הוכחה לשגעון. שימו לב שאנשים קונים באלפי דולרים מכשירים שעולה לייצר הרבה פחות, בשביל שיעבדו 24/7 ויבזבזו הרבה חשמל בשביל לחשב מספרים שנועדו לא לפתרון בעיות קשות בפיזיקה, אלא לייצור משהו וירטואלי שמיליוני אנשים החליטו בבת אחת ששווה הרבה מאוד כסף אמיתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^ לא רואה בזה בעיה. אם יום אחד מיליוני אנשים יחליטו שחרא של סוס עולה הרבה מאוד כסף - אז נקנה סוס. רווח זה רווח. כמובן ואז הפסד זה הפסד :twisted:

פורסם

הבעיה פשוטה - זה גורם לכאוס. כאוס יכול להפוך כמה אנשים לעשירים מאוד, אבל הרבה אחרים לעניים מאוד. הוא לא משרת יותר מדי מטרות חיוביות, ולמען האמת - מדינות צריכות להגן על האזרחים שלהן ממנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
משהו וירטואלי שמיליוני אנשים החליטו בבת אחת ששווה הרבה מאוד כסף אמיתי.

כמו זהב וכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תכשיטים אתה יכול לייצר גם מעץ, ברזל, נחושת, זכוכית ופלסטיק, ייצא לא פחות יפה, במיוחד אם התקינו לך דרייבר straight_hands.sys וספריה talent.dll.

לא מזה נובע הערך של זהב וכסף. הסיבה לערך הגבוה שלהם זה כי לפני אלפי שנים החליטו ככה. כנ"ל לגבי יהלומים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יפה ועמיד באותה מידה כמו זהב וכסף? לא נראה לי.

אני גם לא בטוח שאתה צודק היסטורית. יותר סביר שיותר ויותר נשים אמרו "אני רוצה את זה!" ולכן הערך עלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערך של זהב ויהלומים נשאר גבוה בגלל שילוב של תכונות כימיות נדירות, ונדירות בטבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קאררה,

אהת רק משכנע אותי שמדובר בבועה שקרובה לשיא.

כמו בכל בועה, על כל אחד שיעשה מכה יהיו 1000 שיחטפו סטירה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
יש לך את שם המכונה במקרה ?

בנתיים ה S9 הוא SOLD OUT ונמכר במחירי פרימיום של 5500 - 7000 דולר ליחידה. כאשר המכשיר נמכר מהמפעל ב-1500 דולר.

אברר, אתה מוזמן ליצור איתי גם קשר בטלגרם

שים לב שגם אם היה מכונות S9 מהמפעל היה לוקח להן זמן להגיע, כמו ה L3+ החדשות לכריית לייטקוין.

המחירי פרימיום זה אנשים שמחפשים רווח, תגיד לבוס שלך שיבדוק את זה לפני שהוא נכנס פה לברוך.

בקשר לשאר ההודעות, הכל נובע מעניין של חינוך והסברה, יש כאן אנשים שעדיין בטוחים שזהב וכסף שווים משהו מעבר לערך שאנחנו מחליטים עליו.

זה זהב. וזה כסף. הם לא שווים כלום. אנחנו החלטו שהם שווים, וככה גם מחליטים על ביטקוין (וזה ממש בקצרה)

ממליץ כאן לכל מי שלא עשה זאת עדיין

לקרוא את הפרק על כסף בספר "קיצור תולדות האנושות", ובכלל לקרוא את כל הספר, אולי תפתח לכם הצ'אקרה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

כמו זהב וכסף.

ושוב השוואה הזאת, כאילו שלא נכתבו כאן 27 עמודים שידברו בין היתר גם על זה.

אז לא . לא כמו זהב וכסף.

מעבר למה שנאמר, זהב כבר הוכיח את עצמו יותר מ1000 שנים. משמע שאם היית קונה גוש זהב לפני 1000 שנה ומוכר היום, היית כנראה מקבל את אותה כמות הכסף (מותאם לאינפלציה). חוץ מזה, מאוד סביר להניח שזה מה שיקרה גם בעוד 1000 שנה.

אז מצד אחד יש לך מוצר שהוכיח את עצמו במהלך משבר 2008, משבר דוט קום, מלחמת העולם הראשונה והשניה, המגפה השחורה ועוד. ומצד שני יש לך מטבע ווירטואלי שנוצר אחרי 2009, משמע שלא חווה אפילו חצי משבר, ערכו עולה ויורד בצורה מוגזמת מסיבות לא ברורות ומבחינת החוק נמצא באזור האפור ברוב המדינות.

אז מה לעזאזל הקשר???

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

ומעבר לטכנולוגיה הוא כנראה לא מבין שמהפכות לא קורות ביום אחד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...