Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטקויין - השקעה כדאית?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא אתאמץ להסביר למה צריך את כל הדברים האלו, לא מבין מה אתם עושים בכלל בשרשור של ביטקוין או מול מסך בכלל.

נוהגים באחריות, שלא כמו הזויים מסוימים שמוכנים לתת ברשת את כל הפרטים הדרושים לגניבת זהות בסל אחד.

"רמת אבטחה מהגבוהות ביותר"

בולשיט. אם קבוצת האקרים מסוימת תרצה את הפרטים- הם יקבלו אותם. עניין של זמן בלבד.

אם האתר היה מבקש ממני ליצור hash עם אותם פרטים באופן חד פעמי ואז ליצור זיהוי תלוי hash בדומה למאגרים ביומטריים בחו"ל, סבבה אגוזים. חכם, אמין, בלתי ניתן לזיוף, הפרטים שלי לא מועברים בפועל לאף אחד.

המתכונת שנדרשת כרגע באתרים האלו? הזיה, חוסר אחריות משווע. במספיק מדינות אחרות זה לא נדרש, ואין סיבה שידרש פה.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מצחיק (וגם עצוב) שמטבע שמציג את עצמו כמבוזר, לא ניתן לפריצה, בטוח ומופרד מממשלות וכדומה, מחייב אותך לחשוף פרטים סופר-אישיים לכל מיני ארגונים מפוקפקים יותר ופחות. ארגונים שלך תדע אם יגנבו לך את הזהות או את הכסף. ארגונים שכל מה שהם מבטיחים לך זה שהם שומרים לך את המטבע הוירטואלי שקנית בכסף אמיתי (ועוד שילמת להם עמלה ענקית עליו).

הצחקת אותי עם ה"אני מרגיש בטוח לשלוח לשם תמונות עירום שלי יותר מאשר להפקיד את הכסף שלי באחד הבנקים פה בארץ". מדהים איך אנשים שנזהרים ביום יום מלחשוף פרטים ברשת, מוכנים לוותר על הכל בשביל הזדמנות לקנות... אוויר (למען ההגינות - אוויר ששווה היום הרבה מאוד כסף, אבל עדיין אוויר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סייג קטן למה שאמרת- במדינות אחרות בהן הבורסאות עובדות (יפן, סין, ארה"ב למשל) מספיק לתת את אותם הפרטים שדרושים לרישום פייפאל לדוגמה. לא צריך הזיות כמו סלפי או רשיון נהיגה משני הצדדים. זה למשל, הגיוני לחלוטין.

פורסם (נערך)
חברים אם מישהו רוצה לקנות ביטקוין או אתריום דרך אתר עם עמלות מאוד נמוכות, בשימוש ויזה או מאסטרקארד (לאומי קארד לא תומך) אני אשמח להדריך אתכם, התהליך פשוט סה"כ ודורש לצלם את רישיון הנהיגה מ2 הצדדים, לעשות איתו סלפי, ולעשות סלפי עם האשראי

צרו קשר בפרטי ואשמח לעזור ללא עלות (אשמח אם תירשמו דרך לינק מפנה שלי, אבל גם אם לא, זה ממש בסדר ועדין אעזור בכיף! - המפנה מקבל 30 אחוז מכלל העסקאות שהמופנה מבצע!)

רגע! זאת לא היתה בדיחה?

ואני מרגיש בטוח לשלוח לשם תמונות עירום שלי יותר מאשר להפקיד את הכסף שלי באחד הבנקים פה בארץ.

האומנם? האם אדוני מפקיד לשם את משכורותו, את הפנסייה ואת קרן ההשתלמות?

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם
סייג קטן למה שאמרת- במדינות אחרות בהן הבורסאות עובדות (יפן, סין, ארה"ב למשל) מספיק לתת את אותם הפרטים שדרושים לרישום פייפאל לדוגמה. לא צריך הזיות כמו סלפי או רשיון נהיגה משני הצדדים. זה למשל, הגיוני לחלוטין.

מספיק למי?

לCoinbase לדוגמא צריך רישיון משני הצדדים , ולפייפאל לעסקאות גדולות / פייפאל קרדיט - צריך SSN או רישיון משני הצדדים או שניהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אברר מה שם הבורסאות, חבר שכרגע גר בסין התחיל לא מזמן לסחור באופן רציני בביטקוין וזה מה שנמסר לי ממנו. אני יודע שזה לא coinbase אבל.

פורסם (נערך)
רמת אבטחה כמו של Mt. Gox? או NiceHash?

תחלוק איתנו רגע את כובע האלומיניום. אם חנות מכולת הייתה מבקשת ממך את הפרטים שציינת כדי למכור לך חלב, היית מוסר אותם? איזה סיבה יש לדרוש פרטים כאלו בעסקה פשוטה בכרטיס אשראי?

כמו שניסיתי לרמוז עם ההשוואה לטלגראס, עסק שדורש פרטים כאלו לרוב לא יהיה 'לגיטימי'. בלשון המעטה.

אני ממש לא נגד הרעיון של מטבעות וירטואליים או ביטקוין עצמו, אבל מה שהולך כאן בשרשור זה פשוט בדיחה.

עדיף את רמת האבטחה של ממשלת ישראל(אגרון)? או של Equifax?

חבל סתם לזרוע אימה באנשים .. 2 החברות שציינת הנ"ל אומנם ניפרצו אבל הדבר היחידי שנגנב זה המטבעות. כשאתה עוסק בתחום שאין בו דבר כזה החזרים אז אתה מוודא שהכסף שאתה מקבל והכסף שאתה מעביר מגיע לבן אדם האמיתי ולא לאיזה ילד בן 15 שמצא כרטיס אשראי. מאיפה לך מה הם עושים עם כל המידע הזה? אני בטוח שהם לא שומרים אותו בקובץ TXT על השרתים בתיקייה "פרטים אישיים נא לא לפרוץ".

עסק שדורש פרטים כאלו לרוב הוא לא לגטימי? מתי פעם האחרונה הלכת לבנק וביצעת איזשהי פעולה? להם אי אפשר לפרוץ? על marketplaces לפרילנסרים שמעת(99designs)?

מה אתה משווה צ'ינג' שסוחר במיליונים למכולת.

מסכים שאי אפשר לחלק את הפרטים האישיים כאילו זה פלייר של מחסני חשמל אבל אפשר להרגע ולקבל קצת פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי ronka

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

טירוף הביטקוין ממשיך להעביר אנשים על דעתם. בינתיים 4 חברות בורסאיות (שחלקן סתם שלדים) אמרו את מילת הקסם "ביטקוין" או "בלוקצ'יין" וקפצו במאות אחוזים, רק בשביל שבעלי עניין בהן יממשו מיד אחזקות בשווי מאות אלפי שקלים.

החדשה ביותר היא אפולו פאואר, חברה שקמה על השלד הבורסאי של החברה של ענבל אור ומייצרת פאנלים סולאריים, שהודיעה אתמול על ניסוי מוצלח לכריית אתריום באמצעות הפאנלים הסולאריים שלה, וקפצה בעשרות אחוזים בתמורה. ואז הסתבר שהם ביצעו את הניסוי ביום שישי וכרו מטבעות בשווי של בערך 4 סנט (או 139 דולר לשנה, תלוי איך מסתכלים). היום היא כבר יורדת 22%.

בקיצור - פרייארים רק מתחלפים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי יעניין אותך רוני

Estonia Inches Closer to National 'Crypto Token' Launch

https://www.coindesk.com/estonia-inches-closer-to-national-crypto-token-launch/

The Baltic nation of Estonia has revealed more concrete plans for the launch of its own digital token, dubbed "estcoin."

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מת על העדכון הזה, תודה!

לפני שNiceHash סגרו את הבאסטה, במחשב העקום במשרד שלי הייתי כורה דולר ביום :) חבל שגם אני לא יצאתי להנפקה

טירוף הביטקוין ממשיך להעביר אנשים על דעתם. בינתיים 4 חברות בורסאיות (שחלקן סתם שלדים) אמרו את מילת הקסם "ביטקוין" או "בלוקצ'יין" וקפצו במאות אחוזים, רק בשביל שבעלי עניין בהן יממשו מיד אחזקות בשווי מאות אלפי שקלים.

החדשה ביותר היא אפולו פאואר, חברה שקמה על השלד הבורסאי של החברה של ענבל אור ומייצרת פאנלים סולאריים, שהודיעה אתמול על ניסוי מוצלח לכריית אתריום באמצעות הפאנלים הסולאריים שלה, וקפצה בעשרות אחוזים בתמורה. ואז הסתבר שהם ביצעו את הניסוי ביום שישי וכרו מטבעות בשווי של בערך 4 סנט (או 139 דולר לשנה, תלוי איך מסתכלים). היום היא כבר יורדת 22%.

בקיצור - פרייארים רק מתחלפים...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש טעם להשכיר כח עיבוד לכריית ביטקוין?

ז"א לבנות חוות מחשבים ולהשכיר אותה לכורי ביטקוין. תמורת כסף אמיתי כמובן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנחנו בשלבי הרכישה של ציוד לצורך בניית חוות כרייה. הבעלים של החברה שבה אני עובד עשה (בהמלצתי) את החשבון ומצא שזה משתלם לו.

אנחנו קונים כורים מדגם Antminer S9 מסין. כל כורה עושה כ-700 דולר רווח בחודש ואמור להחזיר את עלותו בין שלושה לארבע חודשים. לאחר מכן הוא מייצר רווח כמעט טהור (מלבד עלויות החשמל).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...