Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטקויין - השקעה כדאית?

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח לא גרועה...שאל את החברה בצ'רנוביל/ פוקושימה, יספרו לך כמה היא בטוחה.

אתה טוען שפחות אנשים מתו מזיהום סביבתי של תחנות פחמיות, מאשר מניזקי תאונות גרעיניות בצ'רנוביל ופוקושימה?

תאונות גרעיניות מייצרות בעיקר יחסי ציבור גרועים, כמות הנפגעים בהן בפועל מאוד צנוע.

אני בוחר בתחנות גרעיניות על פני תחנות קונבנציונליות בכל יום נתון...

יום טוב גם לך

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה זריזה לעו"ד בקהל - כל הפייסבוק מפוצץ בקבוצות עם אנשים שמפמפמים ביט-קוין ומטבעות אחרים. נניח והערך של הביט-קוין או המטבעות השונים מתרסק ואנשים מפסידים את המכנסיים - האם ישנה עילה לתביעה נגד אותם אנשים שפמפמו את העניין?

No worries 8)

פורסם

מישהו אנס אותך לקנות שאתה ישר מחפש את מי לתבוע?

אתה אדם בוגר. אתה נושא באחריות למעשים שלך.

אם תרוויח - אז הרווח שלך, ואם אתה מפסיד אתה מחפש מי יחלוק איתך את ההפסד?

תתבגר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחשבה ראשונה אני חושב שהשאלה מטומטמת, אבל אם אני משווה את זה ליעוץ השקעות, בד"כ אנשים כותבים גילוי נאות שהם אינם יועצי השקעות ואין לקחת את העצה כיעוץ מקצועי. אני מניח שאנשים עושים את זה כדי להגן על עצמם מתביעות.

שאלה זריזה לעו"ד בקהל - כל הפייסבוק מפוצץ בקבוצות עם אנשים שמפמפמים ביט-קוין ומטבעות אחרים. נניח והערך של הביט-קוין או המטבעות השונים מתרסק ואנשים מפסידים את המכנסיים - האם ישנה עילה לתביעה נגד אותם אנשים שפמפמו את העניין?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מישהו אנס אותך לקנות שאתה ישר מחפש את מי לתבוע?

אתה אדם בוגר. אתה נושא באחריות למעשים שלך.

אם תרוויח - אז הרווח שלך, ואם אתה מפסיד אתה מחפש מי יחלוק איתך את ההפסד?

תתבגר.

השאלה היא היפוטטית - לא השקעתי וגם בחיים לא אשקיע שקל אחד בביט-קוין עקב עצה של מישהו* - אבל כמו שקררה רשם, בכל הודעה בפורום של השקעות גם הכי חובבני שיש, ישנו מעין Disclaimer.

בפורומים של הביט-קוינים ושאר המטבעות - יוק, שום דבר. אף פעם לא ראיתי אפילו חצי Disclaimer, ולכן השאלה.

*אנחנו כן מקבלים תשלומי Bitcoin לתוכנת VPN שלנו - אבל בדיוק בהתאם לתאוריה הכלכלית, ברגע שערך הביטקוין התחיל להרקיע שחקים - כך התשלומים באמצעותו ירדו לרמות אפסיות - ואפילו העסקאות שכן מתבצעות דרכו גוררות תלונות מהמשתמשים על זמן אישור ארוך מאוד.

No worries 8)

פורסם

א. ביטקוין ושלל מטבעות אחרים נפלו ב-20% בלילה אחד.

ב. כתבה מעניינת מאוד. ספציפית המשפט המסכם:

בעתיד נתייחס לעידן הביטקוין כתקופה של חדשנות חשובה שנבעה משגיאה גדולה בתכנון. ניתן היה להימנע מכל זה, לו היו 21 מיליון מטבעות הביטקוין המתוכננים נכרים כבר מההתחלה, או בתקופה קצרה יותר. גם אז יכול להיות שהיינו עדים לראלי ספקולטיבי כמו זה שמתרחש היום - אך היה נמנע בזבוז משאבים עצום ומיותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותי מעניין המשפט הבא

בזמן שלקח לי לכתוב את הטקסט הזה, שני הדולרים שהשקעתי בביטקוין עלו ב־5% - תשואה גבוהה ביותר. הבעיה היחידה: כשחזרתי לאפליקציה של Coinbase כדי למכור את המטבע, נאמר לי כי הפיצ'ר הזה עדיין אינו זמין בקנדה. אין ספק, כשהקריסה תגיע, זה יהיה מעניין.

משפטים דומים נכתבו גם בשרשור כאן על אופי הקנייה/מכירה של המטבע.

אז קונים מטבע אך כאשר רוצים למכור אותו, זה לא ניתן?

אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

פורסם
אתה טוען שפחות אנשים מתו מזיהום סביבתי של תחנות פחמיות, מאשר מניזקי תאונות גרעיניות בצ'רנוביל ופוקושימה?

תאונות גרעיניות מייצרות בעיקר יחסי ציבור גרועים, כמות הנפגעים בהן בפועל מאוד צנוע.

אני בוחר בתחנות גרעיניות על פני תחנות קונבנציונליות בכל יום נתון...

אתה בוחר...מזל שזה רק אתה!

מה, אין יותר תחנות כח הידרו-אלקטריות? מונעות גז?

רתימת אנרגיית רוח? סולרית? גלי ים?

הבחירה בעולם היא או פחם או גרעיני?

וגם אם אין שום ברירה ואפשר לבחור רק בין ה 2, תן לי את כל הפחם שאפשר ולא צ'רנוביל אחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
א. ביטקוין ושלל מטבעות אחרים נפלו ב-20% בלילה אחד.

ב. כתבה מעניינת מאוד. ספציפית המשפט המסכם:

לא הבנתי למה הכוונה משאבים. הכוונה לחשמל? כי זה שטות גמורה. ברגע שתיגמר האינפלציה כל הכורים יהפכו למאשרים. שום דבר לא ישתנה, עדין צריך את אותו כוח איבוד בשביל לאשר את הטרנזקציות.

רציתי לקרוא את הכתבה אבל אחרי הציטוט הזה אני אחסוך לעצמי את הזמן.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אותי מעניין המשפט הבא

משפטים דומים נכתבו גם בשרשור כאן על אופי הקנייה/מכירה של המטבע.

אז קונים מטבע אך כאשר רוצים למכור אותו, זה לא ניתן?

אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

זה ניתן אבל לפעמים זה דורש ממך לקפוץ מבעד לכמה חישוקים. למשל coinbase מאפשרים לי לקנות באסטוניה עם כרטיס אשראי (עמלה של כמעט 4%...) אבל לא למכור, כי אי אפשר לחבר חשבון בנק אסטוני למערכת שלהם. אבל אם אני באמת רוצה אני יכול להעביר לארנק אחר שמחובר לחשבון שלי ולמכור.

בארה"ב זה הרבה יותר פשוט, אם חיברת חשבון בנק העמלות נמוכות ואפשר למכור.

אגב, כל התהליך מאוד לא משרה בטחון. אתה רואה מספר אחד בעמוד הראשי של coinbase נניח, ואז כשאתה לוחץ לקנות הוא מראה לך מספר אחר, ואז אחרי שקנית נניח ב-100 דולר ולכאורה אמורים להיות לך מטבעות בשווי של נניח 96 דולר (אחרי העמלה), אתה בפועל רואה שה"תיק" שלך שווה רק 94 דולר. למה? השד יודע... (האמת, אני כמעט בטוח שאני מבין למה זה קורה - כי בפועל העסקה תתבצע רק בעוד כמה שעות או ימים בגלל התכנון הבסיסי של המטבע שיוצר עומס על המערכת בגלל כל עסקה).

לא הבנתי למה הכוונה משאבים. הכוונה לחשמל? כי זה שטות גמורה. ברגע שתיגמר האינפלציה כל הכורים יהפכו למאשרים. שום דבר לא ישתנה, עדין צריך את אותו כוח איבוד בשביל לאשר את הטרנזקציות.

רציתי לקרוא את הכתבה אבל אחרי הציטוט הזה אני אחסוך לעצמי את הזמן.

רציתי להגיב לך אבל אחרי הציטוט הזה אני אחסוך לעצמי את הזמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה בוחר...מזל שזה רק אתה!

מה, אין יותר תחנות כח הידרו-אלקטריות? מונעות גז?

רתימת אנרגיית רוח? סולרית? גלי ים?

הבחירה בעולם היא או פחם או גרעיני?

גם ל"אנרגיות המתחדשות" חסרונות לא קטנים ומחיר סביבתי משמעותי. הכל עניין של trade offs.

וגם אם אין שום ברירה ואפשר לבחור רק בין ה 2, תן לי את כל הפחם שאפשר ולא צ'רנוביל אחת.

סתם, אצלנו - כמה אנרגיה תוכל לייצר בארץ מאנרגיית רוח (התשובה - כמות זניחה). מגלים ? כנראה כלום (מה גם שהטכנולוגיה בחיתוליה). מגז? היום זה חלק נכבד ממקורות האנרגיה. רק לא לשכוח את הזיהום שהגז מייצר - בעקר פד"ח. אנרגיית שמש? בזה אנחנו טובים. דוד שמש על כל גג. אבל כמקור אנרגיה המספק יותר מאחוזים בודדים מדרישות המשק - כנראה שהמחיר הסביבתי גדול מדי, עם שדות הקולטים העצומים הנדשים.

לגבי ההשואה בין הנזקים הפוטנציאליים של אנרגיה גרעינית לאלו הפוטנציאליים והממשיים של דלק המאובנים? נושא מעניין מאד, צריך להשוות בין הנזקים הסביבתיים השוטפים של דלק המאובנים הנשרף לפוטנציאל הנזק מכורים גרעיניים. מעניין, איני יודע למי יש הכלים לביצוע האנליזות הדרושות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...