Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן אני יודע זה הוט וכולם כבר יודעים שהחברה הזאת זבל ואני דביל שהתקרבתי אליהם. אבל לצערי עברתי לדירה שכורה שאין בה תשתית של בזק אז הייתי חייב להצטרף להוט.

הסיפור מתחיל ככה:

באתר של הוט יש מבצע שנקרא טריפל iCompcat - טלוויזיה בחבילה הבסיסית + אינטרנט עד 30 מגה + טלפון 60 דקות ב 199 ש"ח עם חודש ראשון חינם והצטרפות חינם. ניסיתי כמה פעמים להצטרף דרך האתר אבל כל פעם הייתה תקלה אחרת.

פניתי למוקד מכירות שלהם בבקשה להצטרף למבצע הנ"ל אבל הוסבר לי שלא ניתן לעשות זאת דרך נציג אלא רק דרך האתר.

אחרי כמה ימים התקשר אלי נציג מכירות, הסברתי לו שאני מעוניין במבצע הנ"ל וכי אני יודע שלנציגי מכירות אין אפשרות להציע אותו. הנציג בירר מול המנהלת שלו, חזר אלי ואמר לי שהוא יכול להציע אותו את אותה הצעה שנמצאת באתר כולל התקנה חינם וחודש ראשון חינם - השיחה הזאת מוקלטת ונמצאת אצלי. בסיום השיחה הנציג גם שלח לי מייל סיכום עיסקה.

אחרי ההתקנה ראיתי שכל הערוצים פתוחים אצלי, ולא רק הערוצים הבסיסיים אז פניתי למוקד שירות הלקוחות שם נאמר לי שהחבילה שמעודכנת אצלי כוללת את כל הערוצים והעלות שלה היא 320 ש"ח בחודש. הוסבר לנציג שזה לא החבילה שסיכמתי עליה. הוא הבטיח לחזור אלי ומסר לי מספר קריאה.

יומיים אחרי חוזר אלי נציג אחר - הסברתי ל שוב פעם מה החבילה שהוצעה לי - הוא טוען שלא קיימת חבילה כזאת. אמרתי לו שהחבילה מופיעה באתר של הוט ובנוסף יש לי הקלטה של הנציג מכירות ומייל ממנו. הנציג טוען שההקלטה שלי לא קבילה ובנוסף מכיוון שלא מופיע הלוגו של הוט במייל שנמצא ברשותי אז הוא גם לא קביל. הוא גם אמר לי שחוייבתי ב 299 ש"ח עבור ההתקנה.

יש לי משהו אחד להגיד: WTF?!?!?!? לאיזה רמה החברה הזאת יכולה להגיע!? פשוט גועל נפש שלא יתואר.

העברתי את כל הפרטים לאחותי (עו"ד) שתנסח מכתב ותשלח להם ובנוסף פניתי למשרד התקשורת דרך האתר שלהם.

Untitled.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

למה 'אין תשתית בזק' זו גזירה משמיים?

אי אפשר להזמין קו ADSL חדש מבזק בדירה הזו? בדקת עם 199?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סוכן מכירות שמתקשר אליף אף פעם לא יציע לך משהו שהוא טוב עבורך.

תמיד טוב עבור החברה.

קשקוש

אם זה לא קביל

אז גם התשלום לא קביל.

בקיצור נפלת על סוכן מכירות מחברה חיצונית. שאמר לך בדיוק מה שרצית לשמוע, כמה מפתיע.

זאת כאשר יומיים לפני כן איש של הוט אמר לך שאין אפשרות לעשות זאת.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

הוט מעבירה את כל העובדים שלה בהדרגה לחברות קבלן, התנאים של העובדים נהיים גרועים יותר והמוטיבציה יורדת.

רוב העובדים האיכותיים עוזבים ועוברים ל- YES, בזק וחברות הסלולר והאינטרנט, הוט נשארת עם השאריות.

לפני המהלך של העברת העובדים לחברות קבלן (תקשוב), הוט ביטלה את מרכזי הערכה וקיבלה עובדים על סמך ראיון אישי, ולכן עוד במהלך הזה איכות העובדים ירדה.

בשורה התחתונה השירות שם הדרדר מאוד בשנה האחרונה ואפילו יותר. הפלוס היחידי שהמחירים יותר זולים מהמתחרים.

גילוי נאות: עבדתי שם בין 2010-2012, ובזמנו הייתי עובד חברה עם כל התנאים (הטבת עובד, מענקים, פנסיה, שי בחגים וכ'), השירות היה טוב ולא היו זמני המתנה בעיקר בצהריים. במהלך 2013 חלה מהפכה, שבאה על חשבון העובדים והלקוחות, אז שכל אחד יחשוב אם כדאי או לא כדאי להצטרף לחברה הזאת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבועיים שלמים שאני מנהל כמה וכמה שיחות ביום מול גורמים מהוט, כל פעם פונה אלי נציג אחר, פעם שירות לקוחות, פעם מנהל בשירות לקוחות, פעם קשרי לקוחות, פעם בכיר בקשרי לקוחות וכל מיני נציגי מכירות. בנוסף לשיחות הטלפוניות התנהלתי מול הוט גם בצ'אט שלהם בפייסבוק. שום דבר לא עזר, אף אחד לא ניסה לפתור את הבעיה וכולם התנערו והציעו לי הצעות מגוחכות.

עד שהיום התקשרה אלי נציגת פניות הציבור בעקבות הפניה שלי למשרד התקשורת, שלחתי לה את ההקלטה שיש ברשותי - תוך שעתיים חזרה אלי, עידכנה לי חבילה יותר טובה ממה שהובטח לי בהתחלה + הטבה קטנה של VOD חינם למרות שלא ביקשתי + דאגה לשלוח לי את כל מה שהבטיחה לי במייל מסודר ורשמי + כמובן זיכוי מלא על כל החיובים שנגבו ממני עד כה שלא כדין.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מזל טוב, הצלחת לעורר מספיק מהומה כדי להגיע לצוות 'כיבוי השריפות' של הוט.

מסכנים 99% האחרים שמתייאשים באמצע, לא מקליטים, לא פונים למשרד התקשורת וכו'

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן, המטרה שלי מהעדכון הייתה שאנשים אחרים ילמדו איך להתנהל מול החברות הנ"ל.

קודם כל טוב לדעת למשרד התקשורת יש השפעה. ודבר שני למדתי להתנהל מולם אך ורק בהתכתבויות ולא בטלפון, גם חוסך זמן המתנה וגם יש לי את הכל מתועד מכתב.

ב 012 יש את הצ'אט באתר שלהם, בהוט יש את הצ'אט בפייסבוק, אני מניח ששאר החברות מציעות שירות דומה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שמח בשבילך שהכל הסתדר, עכשיו תתחיל להתרגל שבכל גשם קטן התשתית שלהם קורסת :evil:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם קודם היה לך את זה מתועד בהקלטה ובכתב, עזר לך במשהו?

מחר הם יגבו ממך סכום אחר ויגידו לך שהנציגה שטיפלה בפנייתך חרגה מסמכותה ולכן פוטרה, והנה אתה נכנס לתהליך רקורסיבי שיציאה ממנו זה רק התנתקות מהחברה הזאת.

פורסם
אכן, המטרה שלי מהעדכון הייתה שאנשים אחרים ילמדו איך להתנהל מול החברות הנ"ל.

איך להתנהל מול הוט? לא להתחבר להוט! גם בחינם אני לא אתחבר להוט! ההבדל בין חכם ופיקח.

אם היתה תחרות בשוק הישראלי הוט מזמן לא היתה קיימת.

:turn-l:
  • תוכן חדש...