Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי נהגת חדשה שנסעה ברכב שלי בכביש 784 קמ" 18 מכיוון צומת שורשים לכיוון יובלים, וצולמה על ידי סיור אוורי בזמן שעקפה משאית שנסעה בשוליים ועלתה על הקו הלבן בשני הגלגלים ( לדבריה שנהג המשאית סימן לה לעקוף אותו) , עצר אותה שוטר ונתן לה דוח תחת סעיף 6406 עם 10 נקודות ולקח את הרשיון נהיגה שלה וגם את רשיונות הרכב שלי עם הזמנה לבית משפט .

אחותי סרבה לחתום על הדוח מתוך פחד שזו פעם ראשונה שהיא מקבלת דוח .

מה אני צריך לעשות כדי להחזר ראשיונות הרכב שלי ??

הם יאפשרו לי בלשכת התנועה לצפות בסרט שצולם מהאוויר ??

מה העונש שאמורה לקבל בבית המשפט ??

מה אתם ממליצים לנו ?????

פורסם

שלום לך.

כמו שאתה מתאר, היא ביצעה עקיפה מסוכנת בדרך לא פנויה עם חצית קו הפרדה. אין צילום של האירוע, יש סייר אויר שרואה את העבירה ויש ניידת על הקטע כביש שמקבלת דיווח איזה רכב לעצור.

בעבירה כמו שאני מציין יש פסילה מנהלתית וכן השבתה. אך אם הרכב שלך, גש איתה לשימוע שזה למעשה מה שצריך להיות

וכולי תקווה שיחזירו לך את הרכב.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לדבר איתי ואתן לך טיפים לגבי הארוע.

פורסם

יש כאן שילוב של שתי עבירות

האחת עקיפה מסוכנת כלומר מולה בא רכב שנאלץ לסטות להאט את נסיעתו בגלל העקיפה

השניה חציית קו הפרדה רצוף

לפי דבריך היא לא חצתה את הקו אלא רק עלתה עליו.

יש לבדוק האם אכן כך נכתב בדברי השוטר העוצר שאמור להסתמך על דברי הסייר האווירי.

כאמור את זה בקש לעשות לפני המפגש עם הקצין לשימוע, מתוך תקווה שזה יציל את הרכב שהוא שלך מהשבתה.

נהג המשאית שנסע לאט ביצע את אשר נדרש ממנו לנסוע בשולי הכביש, כדי לאפשר זרימת התנועה ( כלומר עקיפה) עדיין זה לא מתיר לאחותך לבצע את העבירות שהיא ביצעה ( ככל שביצעה ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רגע שאני יבין, השוטר לקח לך את האוטו או רק את הרשיונות של הרכב?

בקשר לשאלה שלך עורך דין אולי יפחית את הנזק אבל יותר מזה אין מה לעשות.

פורסם

השוטר לקח רק את הרשיונות של הרכב ולא את הרכב עצמו ונתן לה זמן של שעה להגיע לשימוע עם הקצין בלשכת התנועה בראש פינה , והיא ילדה קטנה תמימה לא יודעת להגיע לראש פינה לבד ואני היתי בעבודה בתל אביב, וזה קרה ביום חמישי ושפניתי אילהם ביום שישי אמרו לי שהיום לא עובדים . אז אני ניגש אילהם ביום ראשון שזה מחר , האם אתם ממליצים לי להיות בלווי עורך דין עלמנת להחזיר את ראשונות הרכב .

אדון ישראל אברהם האם אני יכול להתקשר אילך בשבת ????

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על סיור אווירי :shock:

מה זה מסוק שהטייסים מסתכלים למטה ומחפשים עבירות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
השוטר לקח רק את הרשיונות של הרכב ולא את הרכב עצמו ונתן לה זמן של שעה להגיע לשימוע עם הקצין בלשכת התנועה בראש פינה , והיא ילדה קטנה תמימה לא יודעת להגיע לראש פינה לבד ואני היתי בעבודה בתל אביב, וזה קרה ביום חמישי ושפניתי אילהם ביום שישי אמרו לי שהיום לא עובדים . אז אני ניגש אילהם ביום ראשון שזה מחר , האם אתם ממליצים לי להיות בלווי עורך דין עלמנת להחזיר את ראשונות הרכב .

אדון ישראל אברהם האם אני יכול להתקשר אילך בשבת ????

שלום לך.

אתה יכול להיתקשר מתי שבא 24/7

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על סיור אווירי :shock:

מה זה מסוק שהטייסים מסתכלים למטה ומחפשים עבירות?

זה לא שהטייס רואה. במסוק נימצא סייר אויר שמקושר עם הניידות באותו קטע כביש שניבחר. כל ניידת מקבלת קטע מק״מ עד ק״מ וכך אותו סייר אוויר שמזהה עבירה מודיע לניידת שבאותו הקטע והיא עוצרת את הרכב.

פורסם

מדובר בעבירה חמורה ובנהגת חדשה..

עם כל הרצון הטוב לעזור לא ניתן יהיה לפתור את הבעיה מבלי

להיכנס לעובי העניין (יש לקבל את החומר, ללמוד את התיק, להבין מה היו הנסיבות וכו'..)

לא רק שמדובר בארוע אשר עלול לגרור ולהביא עימו סנקציות ועונשים לא קלים, אלא שעתידות

להיות לכך השלכות נוספות הנוגעות לעתיד רישיון הנהיגה (רשות הרישוי..)

אני סבור כי בכדי לעשות את הדברים הנכונים ובזמן הנכון ראוי ורצוי לפנות לעורך דין.

אם אכן מדובר בעקיפה בדרך לא פנויה הרי שהעונש הצפוי לעבירה הינו פסילה ארוכה.

נהגים בעלי ניסיון וותק נשפטים בתיקים מסוג זה לפסילה של 3 חודשים ויותר.

לפסילה בפועל, כשמדובר בנהגת חדשה ובעבירה חמורה, יש "מחיר" ובמשרד הרישוי

לא עושים הנחות..

• תוכן חדש...