Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר תודה רבה לכל מי שעזר לי בנוגע להתלבטויות בעניין סיטרואן קסארה \ קסארה פיקסו דיזל. (תודה בעיקר ל buki ו Lesles, לצערי המערכת לא מאפשרת לי לשלב קישור לשרשור הקודם, אני חדש מידי...)

תקציר:

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב צנוע של עד כ 30K ש"ח. המליצו לי על סיטרואן קסרה פיקסו, וכעת לאחר עלעול קל במודעות המכירה אני רואה שרנו סניק דומה מאוד בפרמטרים של שימושיות ומחיר לקסרה פיקסו (לפחות לגבי הקסרה מדובר על אוטומטי בנזין- כמעט ואין למכירה ידני דיזל, ומה שיש הם בני יותר מעשר שנים ועם קילומטרז' של יותר מ 330K ק"מ)

אשמח אם למישהו תובנות בנושא.

תודה.

פורסם
סניק זה רכב שנורא קשה להיפטר ממנו. קח את זה בחשבון.

אומנם נכון שהרבה יותר קשה למכור סניק מאשר למשל קורולה אבל עדיין יש לא מעט אנשים שמחפשים דווקא את הרכב הזה בגלל היתרונות האדירים שלו, בנוסף העובדה הזו יכולה להוות יתרון גדול מאוד אם אתה הקונה ואז יש לך כח מיכוך גדול מאוד.

ראשית במחיר שבהם הם נמכרים היום לסניק וגם למגאן פשוט אין שום תחרות בתחומים רבים ביחס למחיר שלהם.

לדוגמה מבחינת בטיחות אני לא מכיר אף רכב באזור ה 30K שאפילו מתקרב לרמה שלהם.

ב 30K אתה יכול למצוא סניקים שמורים ומלוקקים מיד פרטית נמוכה עם ק"מ נמוך מאוד ואתה מקבל רכב מפנק ומאובזר ביותר שמתוכנן עד הבורג האחרון כדי להוות פתרון מושלם למשפחה עם ילדים ובנוסף יש לך המון מקום בספסל האחורי ו 3 מושבי בטיחות נכנסים בקלילות.

לגבי ההשואה בין סניק II לקסרה פיקאסו יש בפורום לא מעט שירשורים שעסקו בנושא ועקרונית בתימצות הסניק מודרנית יותר בטיחותית מאובזרת ומפנקת הרבה יותר מהפיקאסו וליסיטרואן מנוע חזק יותר ומוניטין אמינות טוב יותר מהסניק. שניהם מרווחות מאוד ומהוות פתרון מצויין וזול למשפחה עם 3 ילדים.

אגב אם אתה נוסע באזור שבו יש עליות רבות מנוע ה 1.6 בסניק ממש לא מומלץ וגם המזגן שלה הוא ממש לא להיט בימים חמים במיוחד.

בכל מקרה בתקציב של 30K הסיכוי שלך למצוא דיזל שמור עם ק"מ סביר שואף לאפס בלי קשר לדגם של הרכב.

פורסם

הסניק יותר מודרנית בטוחה ונוחה

ה1.6 קצת חלש עליה (או עלי :-D )

תחפש 2.0 ואתה מסודר

שים לב להיסטורית טיפולים (טיימינג!)

ולדברים חשמליים שסיימו חייהם

:wink:
  • תוכן חדש...