Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SLK מודל 2000 נפח 2300 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתעניין במרצדס SLK מודל 2000 נפח 2300 אוטומט.

בגדול מה שאני רוצה לדעת זה:

1 מהיא אמינות הרכב

2 עלות ביטוח מקיף + חובה משוער.

3 החזקה, טיפולים, חלפים.

4 צריכת דלק.

5 מחלות ידועות שיש לרכב?

6 איך הדגם של ה 2300 סמ''ק?

7 ואם הוא מביא בחורות :wink:

תודה, לעוזרים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הביטוח נורא תלוי בגילך.

יש הרבה חומר באינטרנט בפורומים של מרצדס,בארץ יש הרבה פחות. אל תצפה לעלויות של מאזדה2. בשום פרמטר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הביטוח נורא תלוי בגילך.

יש הרבה חומר באינטרנט בפורומים של מרצדס,בארץ יש הרבה פחות. אל תצפה לעלויות של מאזדה2. בשום פרמטר

צודק שכחתי לציין, אני בן 24 וחצי, ויש לי רישון 3 וחצי שנים.

בקשר לחומר בפורומים, אני לא ממש יודע אנגלית, ככה שאם יהיה אפשר לתת לי כמה שיותר פרטים כאן זה ממש יעזור תודה.

פורסם

בטוח - תרים לטלפון לסוכן ותברר.

אפילו לכמה.

כי הם שונאים לבטח רכבים עם גג נפתח...

אפילו שכאן הוא קשיח.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

7 ואם הוא מביא בחורות :wink:

כל רכב מביא, פשוט צריך לעצור בצומת הנכונה, עם קבריולט קצת יותר קל לתקשר. :D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצד שני אתה יודע מה אומרים על גברים בכאלה רכבים :lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב ההיא בנפח 2300 לא אקטואלית חבל הוא רצה עליה 50 אלף.

יש אחת עם מנוע 2000 מודל 2000 דגם קומפרסור איך היא עם המנוע 2000 מספיק זריזה? קצת יותר חסכונית?

הוא רוצה עליה 68 אלף מחיר גבוה מידי לדעתי למרות שהוא יד שלישית עם 160 אלף

כמה רכב כזה נמכר מעל המחירון?

לגבי מה שאומרים על אנשים עם רכבים כאלה זה לא מעניין אותי ואני ממש לא מסוג האנשים האלה, אני רק אוהב את סגנון המכוניות האלה.

אני יתקשר היום לביטוח שלי לשאול כמה עולה מקיף לאוטו כזה.

פורסם
בקשר לחומר בפורומים, אני לא ממש יודע אנגלית, ככה שאם יהיה אפשר לתת לי כמה שיותר פרטים כאן זה ממש יעזור תודה.

יש היום את האופציה של GOOGLE TRANSLATOR שמאפשר לך גם לקרוא אתרים בסינית

פורסם
יש היום את האופציה של GOOGLE TRANSLATOR שמאפשר לך גם לקרוא אתרים בסינית

כן אבל. זה לא תמיד מתרגם טוב, הוא מתרגם מילים כאילו הוא עולה חדש, אני משתמש בו המון אין ספק שזה עוזר אבל לא 100 אחוז וגם לא 70 אחוז.

פורסם

בכלליות,

תבדוק באיזו שנה הרכב ייצא,אילו בעיות היו לו.

לרוב רכב שייצא אז אחרי שנתיים שלוש רוב הבעיות נעלמות(חות מאאודי Q5 שבה הן משום מה נשארות לנצח).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גג בעייתי,איכות בנייה של תא הנוסעים מזעזעת,מנועי 2000,2300 הינם מנועים עם סופרצ'ארצ'ר (עוד משהו שיכול להתקלקל ברכב בן 14).סך הכל ביצועים טובים בקו ישר,רחוקה מלהיות ספורטיווית,מראה משגע עם הרבה פוזה.ביטוח יקר,והרבה דוגמאות מוזנחות,

אם אתה שוקל ברצינות SLK תחשוב על ה320 ותחשוב 80-85K וצפונה בעבור אחת שמורה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין לי בעיה לקחת אחת עם קלומטרג' עד 200 מקסימום, אבל שתיהיה שמורה ובמחיר נורמלי, אנשים מוכרים את הרכב הזה יותר מידיי יקר מעל המחירון בלי צדק, הם יודעים שיש ביקוש ומנצלים את זה, אני מוכן לשלם מעל המחירון אבל בגבול המתאים.

פורסם

רכב בן 14 שנה עם 200Kק"מ? זה רק אם נסעו כל הזמן ברוורס או שיחקו עם זה. פחות מ300K לא הגיוני, אלא אם כן יש הוכחה ברורה שהרכב נסע מעט. אני מקווה שאתה מבין שברכבים כאלה למחירון אין כל משמעות. מעבר לזה, כל אחד יכול לדרוש כרצונו ועל אקזמפלר שמור שווה לשלם. הכסף שתחסוך בקניית אקזמפלר ש/בור תוציא באחזקה יותר ממה שחסכת.

אתה תעמוד באחזקה של דבר כזה? למשל היום יצאתי ממוסך ואני יודע שבקרוב מאוד יוציא מעל 5K על משולשיםם. לא תקלה, אלא בלאי, פשוט הגיע זמנם של המשולשים, הגומיות התבלו. ולא אצלי לא SLK ואין לי בעיות עם גג מתקפל כי הוא לא. אחרי אחזקה זולה של הונדה, תיהיה בטוח להחשיב עוד 10-20K לתיקונים ואחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...