Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר משמוש בעמודי הפורום ראיתי אשכול של kobi_g שעשה לרכב שלו הגנה מיוחד של מוצר שנקרא ZAINO Z5.

המוצר הוא הידרופובי וגורם לחוסר אחיזה מוחלטת של דברים על פח הרכב, וגם מייצר ברק איכותי לאורך זמן.

מפורסמים כל מיני סרטונים של אנשים שמראים שאי אפשר לשים על הרכב תיק גב פשוט מבלי שהוא יחליק מהפח לרצפה.

תחשבו מה זה אומר על אחיזה ירודה של אבק ולכלוך, או חתולות משועממות שיושבות על האוטו..

הבעיה היא שהמוצר אינו זמין בארץ ואפשר להזמין אותו דרך אתר שהמשלוח שלו גבוה וחבל להזמין רק יחידה אחת אם משלמים כבר משלוח.

מחיר יחידה ללא משלוח הוא 76 ש"ח, אני מאמין שאם תהיה לנו קבוצה מכובדת אני אוכל לבקש הנחה בשל קנייה מרוכזת.

תאריך גמר יהיה: יום שבת ה- 12/10

אני אזמין בכל מקרה, האשכול הזה נפתח על מנת לצרף אנשים לעסקה "ולנצל" את תשלום המשלוח הזה.

פתחתי קבוצה בגוגל לרכישה הקבוצתית, מי שמעוניין יכול להירשם > קישור.

סרטונים לדוגמה:

http://www.youtube.com/watch?v=zOc4foU8y1c&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=bFW0FLMy49g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי קובי, המוצר משמש כווקס והוא לא בדיוק פוליש אלא מעלים סווירלס קלים ולא יותר.

בכל מקרה אם אפשר קצת הסבר והאן ניתן ליישום ידני עם תוצאות דומות למכונה, אם כן אני נכנס לרשימה.

Miata ND2

פורסם
לפי קובי, המוצר משמש כווקס והוא לא בדיוק פוליש אלא מעלים סווירלס קלים ולא יותר.

בכל מקרה אם אפשר קצת הסבר והאן ניתן ליישום ידני עם תוצאות דומות למכונה, אם כן אני נכנס לרשימה.

בהגדרתו פוליש, על ידי קובי נאמר אוטם צבע ויותר טוב מכל ווקס אחר..

הנה ציטוט שלו:

אחרי שטיפה של הרכב ביצעתי טיפול עם ZAINO Z5 PRO

זה מוצר מדהים ועם ברק מדהים.

הוא אוטם את הצבע ומחזיק הרבה יותר מכל ווקס (קרנובה או אחר ואני בעבר השתמשתי באחד הטובים שיש p21s concours carnauba wax)

בנוסף לברק יש את האפקט שכל דבר ששמים על הרכב פשוט מחליק. את זה לא ראיתי בשום ווקס אחר.

צילמתי את הרכב עם מספר דברים שמחליקים.

מי שבאמת רוצה מוצר מדהים - שיזמין אותו.

הרבה סוכנויות רכב בעולם משתמשות בו כולל רכבי היוקרה הכי שיש. בעבר שמתי כאן לינקים איך בוגטי ווירון, בנטלי ואחרות ניראות עם המוצר.

היתרון שלו בברק, אורך חיים, שימוש במעט חומר (בקבוק מספיק להרבה כלי רכב) מריחק קלילה והחלקה אחרי יבוש בליטוף ממש.

על רכב שחור - מקבלים ממש ראי אמיתי.

zaino_z5.jpg

פורסם

לא מבין מה הקטע שהכל מחליק ?

נכון זה חלק. מצד שני, בעבר גם שהשתמשתי בוקס טפלון של קארפלן, שהוא וקס ממוצע בקושי, הכל היה מחליק בדיוק באותה צורה.

כשהפח נקי ממשקעים ומצופה בשכבת הגנה (אפילו של מוצר פשוט), הוא גורם לדברים להחליק עליו.

פורסם

כולם פה בפנים אבל אף אחד לא הבין מה זה המוצר הזה, פוליש, ווקס, גלייז וכו..

אילו עבודות הכנה צריך לעשות לפני היישם? האם אפשר לשעות יישום ידני או שזה רק דרך מכונה?

בכלל, האם היישום מהווה הגנה שוות ערך לווקס או לאוטם, או אולי שזה נחשב ציפוי לטווח ארוך?

פורסם

סוג של aio.

בגדול זה סילנט, שיש לו יכולת ניקוי עדינה ויכולת למילוי סווירלים (עוד יותר עדינה).

בשונה מגלייז שנותן עמידות כמו black light , העמידות שלו משמעותית הרבה יותר.

בזמנו כשהזמנתי את מגבות ה-uber שלי שקלתי לקנות לי בקבוק, לא זוכר למה ירדתי מזה אבל.

זכור לי איזשהו קאץ' קטן.

"יאללה בירי".

פורסם
סוג של aio.

בגדול זה סילנט, שיש לו יכולת ניקוי עדינה ויכולת למילוי סווירלים (עוד יותר עדינה).

בשונה מגלייז שנותן עמידות כמו black light , העמידות שלו משמעותית הרבה יותר.

בזמנו כשהזמנתי את מגבות ה-uber שלי שקלתי לקנות לי בקבוק, לא זוכר למה ירדתי מזה אבל.

זכור לי איזשהו קאץ' קטן.

מחכים שתיזכר, אני חייב למצוא פתרון לחתולות שמתנחלות לחברה שלי קבוע על האוטו והורסות כל שטיפה ושטיפה.

פורסם

לאחר הרבה התלבטויות גם אני הזמנתי אותו לפני חודש.

מחכה רק לעשות פוליש כהכנה לפני יישום.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...