Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחכים שתיזכר, אני חייב למצוא פתרון לחתולות שמתנחלות לחברה שלי קבוע על האוטו והורסות כל שטיפה ושטיפה.

יש ספריי נגד חתולים,זה עובד.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש ספריי נגד חתולים,זה עובד.

לא ניסחתי נכוןן, הם לא ישנות על האוטו, האוטו משמש להן כמדרגה לקפוץ בין הביניינים.

הן מטפסות על האוטו וקופצות ממנו ולהפך לא חושב שספרי ירחיק אותם אולי אם הן יחליקו זה יעזור.

פורסם

אתה יודע מה קורה לחתולה שמחליקה על הרכב?

היא שולפת ציפורניים ועושה הכל כדי לא להחליק בעזרת אחיזת הפח בציפורניים, מה שמשאיר שריטות די גדולות,אז אולי עדיף שתקפוץ מאשר שתחליק...

Miata ND2

פורסם

לא כתוב במפורש על המוצר "פוליש"? למה שהוא ישמש כמשהו אחר אם זה מה שכתוב עליו?

המחיר נשמע מצוין והתוצאה עוד יותר. אשמח ללינק אם יש סרטון של צורת היישום.

פורסם
זה מוצר שדומה ל- CG BL. האם אפשר ליישם אותם אחד על השני או שזה מיותר/גורע?

במידה וכן מי קודם למי?

כמה תשובות לחברים שכאן:

1- כן אפשר לשים כמה שכבות וכן זה מוסיף. (רוב האבק והליכלוך פשוט לא נתפסים על הרכב) אבל חכה 24 שעות בין השכבות ליבוש מלא

הנה כאן 2 שכבות

כאן מישהו שם 3 שכבות http://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=524198

2- הכנה לפני : פשוט פלסטלינה.

3- מריחה מאד קלה, אין טעם לשים הרבה חומר - פשוט כמו שכותבים מה שפחות עדיף (פס קטן לכל חלק רכב)

3- אחרי שיבש - פשוט תעביר מטלית כותנה או משהו דומה ללא לחץ וזה הכל.

4- החומר אכן גם אוטם וגם ווקס סינטטי ומחזיק הרבה חודשים (מניסיון אישי אחרי חצי שנה שטיפה והמיים עם טיפות כמו שעשיתי ווקס כעת)

אפקט ההחלקה מיידי. וגם חתולים לא מצליחים לטפס והם מתייאשים (ולא לא מצאתי שריטות אפילו שהם ניסו להאחז)

לא מצאתי חומר דומה מחברה אחרת - המוצר פשוט מעולה ומצדיק את השם שלו.

כדאי שיהיה איזה יבואן שירים את הכפפה וייבא אותו לכאן.

וכתבה

http://www.cpcardetailing.com/zaino-wax/

קובי

:-)

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על מוצר שהוא גם אוטם וגם ווקס סינטטי, חשבתי שאלו מוצרים שונים

וכל זה כשמדובר במוצר שעל האריזה שלו כתוב פוליש...

זה מזכיר לי את האמירה בת האל-מוות של אלכסנדר גומלסקי בנוגע למכבי ת"א "קבוצה מאסיה, עם שחקנים אמריקאים שמתמודדת על גביע אירופה..." :lol:

חברים תרגיעו - "שמן נחשים" תוכלו לקנות גם אצלי ובכל כמות.

פורסם

תהיה בטוח שלא מדובר במה שאתה מתאר , מדובר במוצר מאוד מוצלח שידוע רבות בחו"ל וניתן לראות זאת בפורומים שלהם,בתור אחד שלא מכיר כל כך מוצרים מחו"ל הרבה לפני שהשרשור נפתח אני שמעתי על המוצר הזה כמה פעמים(זה לא מה שעושה אותו מוצלח כמובן ,אבל שאתה רואה פרוייקטים שנעשו איתו ועשרות המלצות אז מה שעושה את שמו לטוב).

גם אני מחכה לקבל תשובה לגביי הקניה הקבוצתית.

Miata ND2

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על מוצר שהוא גם אוטם וגם ווקס סינטטי, חשבתי שאלו מוצרים שונים

אתה צודק,זאת טעות,Z5 זה AIO--ALL IN ONE,כמו SRP של AUTOGLYM וכמו עוד רבים וטובים.

מדובר בחומר שהוא פוליש עדין [למעשה פוליש כימי ללא חלקיקים] ואוטם,בחבילה אחת,זה כל הסיפור.

אני לא כל כך אוהב את הסוג הזה של החומרים,למרות שZ5 כן איכותי.

פורסם
תהיה בטוח שלא מדובר במה שאתה מתאר , מדובר במוצר מאוד מוצלח שידוע רבות בחו"ל וניתן לראות זאת בפורומים שלהם,בתור אחד שלא מכיר כל כך מוצרים מחו"ל הרבה לפני שהשרשור נפתח אני שמעתי על המוצר הזה כמה פעמים(זה לא מה שעושה אותו מוצלח כמובן ,אבל שאתה רואה פרוייקטים שנעשו איתו ועשרות המלצות אז מה שעושה את שמו לטוב).

גם אני מחכה לקבל תשובה לגביי הקניה הקבוצתית.

מה קרה לכל המוצרים שעד לפני חודש נחשבו למוצלחים?

הם כבר לא מוצלחים? החומר הזה יותר טוב מהם?

חברים - חבל על הכסף שלכם, כל פעם עף כאן מוצר חדש וכולם קופצים - תגמרו את הסטוקים שאגרתם ואז תרכשו עוד.

פורסם
מה קרה לכל המוצרים שעד לפני חודש נחשבו למוצלחים?

הם כבר לא מוצלחים? החומר הזה יותר טוב מהם?

חברים - חבל על הכסף שלכם, כל פעם עף כאן מוצר חדש וכולם קופצים - תגמרו את הסטוקים שאגרתם ואז תרכשו עוד.

מה יש לך??

לכל אחד הפטיש שלו.

תן להם להנות בדרך שלהם.

• תוכן חדש...