Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשותי Z2 ו-Z6 (מגביר ברק). הם עובדים מעולה יחד - קודם ה-Z2 שמוגדר כפוליש עדין, ואחרי ה-Z5 בתרסיס שמגביר את הברק. מאוד נוחים לעבודה ונותנים תוצאה טובה. רק תעשו טובה אל תצפו לתוצאות כמו בסרטון של האודי - זה לא כתוצאה משימוש ב-ZAINO.

פורסם
מה קרה לכל המוצרים שעד לפני חודש נחשבו למוצלחים?

הם כבר לא מוצלחים? החומר הזה יותר טוב מהם?

חברים - חבל על הכסף שלכם, כל פעם עף כאן מוצר חדש וכולם קופצים - תגמרו את הסטוקים שאגרתם ואז תרכשו עוד.

שום סטוקים , זה בדיוק הצורך במוצר כזה , אם לא הייתי צריך לא הייתי קונה ותאמין לי שיש לי מוצר וחצי שקשור לניקיון בבית , שום סמרטוט מיוחד , שמפו ווקס , זה הכל בערך.

מה יש לך??

לכל אחד הפטיש שלו.

תן להם להנות בדרך שלהם.

אם התחביב של ניקיון הרכב פעם באף פעם היה בא על חשבון כל דבר מהחיים שלי כולל גרבוץ , התחביב הזה כבר מזמן לא היה קיים,לפחות אצלי:lol:

Miata ND2

פורסם

חברים, הגדרתי את הקבוצה מחדש.

כל מי ששלח בקשה לקבוצה אישרתי אותו, מעכשיו אין צורך לעשות בקשה אפשר להירשם ישירות.

נא לרכז הזמנות אני רוצה לעשות הזמנה :p

פורסם
שום סטוקים , זה בדיוק הצורך במוצר כזה , אם לא הייתי צריך לא הייתי קונה ותאמין לי שיש לי מוצר וחצי שקשור לניקיון בבית , שום סמרטוט מיוחד , שמפו ווקס , זה הכל בערך.

אם התחביב של ניקיון הרכב פעם באף פעם היה בא על חשבון כל דבר מהחיים שלי כולל גרבוץ , התחביב הזה כבר מזמן לא היה קיים,לפחות אצלי:lol:

אם הדיטליינג חשוב לך פחות מלגרבץ אולי אתה בפורום הלא נכון,מעניין אם יש פורום גרבוצים..

פורסם
היי, מעוניין להירשם, מה העלות הסופית של המוצר? כולל משלוח.

בינתיים זאת רק ההרשמה, יום שבת 12/10 תיסגר ההרשמה ואני אגיש את המכרז.

ולאחר מכן יהיה רלוונטי יותר לדבר על מחירים וכל הסלט הזה..

פורסם

לא ברור מדוע קפצתם על המוצר הזה כאשר חלק גדול מהמגיבים פה בכלל לא מבינים את מהותו של המוצר הזה.

SRP ( או Autoglym - Super Resin Polish) יספק תוצאות זהות לחלוטין בעלות נמוכה בהרבה (הZ5 עמיד יותר אבל זה לא קריטי).

יש סיכוי טוב שה- SRP אפילו יותר אגרסיבי , משמע יותר יכולת חיתוך, משמע יותר מהקטע הפולישי, משמע יותר ברק בסופו של יום.

אבל אם בכל זאת החלטתם ללכת לכיוון הזה תוודאו שהמחיר יהיה הוגן שכן התמחור של המוצר גבוה מדי (ולא בשל איכותו..).

עריכה: שכחתי להוסיף שמטרתו של מוצר כזה (AIO) היא בעיקר למלא את השריטות על ידי פילרים ובקטע הזה אין בכלל מקום להשוואה מול המוצר שאני הזכרתי. ה z-5 ידוע כמוצר שלא ממלא בצורה רצינית את השריטות.

עבור אלו שרכבם זועק "פוליש" המוצר הזה לא יכסה את רוב השריטות הקיימות.

עבור פיניש ממושך יותר (עם מעט הגנה) - Z5

עבור העלמת שריטות איכותית יותר (הכוונה מילויי זמני)- SRP

אולי זה יעזור למישהו להחליט

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=110478

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אם פותח המכרז ירצה לשנות את המוצר למוצר שציינת אני בעד , בכל מקרה אני צריך את אחד מהמוצרים האלה ולהזמין מחו"ל לבד זה לא האופציה, אז אם יש כבר קניה קבוצתית, לפחות שיהיה לי את אחד מהמוצרים בנתיים.

Miata ND2

פורסם
לא ברור מדוע קפצתם על המוצר הזה כאשר חלק גדול מהמגיבים פה בכלל לא מבינים את מהותו של המוצר הזה.

SRP ( או Autoglym - Super Resin Polish) יספק תוצאות זהות לחלוטין בעלות נמוכה בהרבה (הZ5 עמיד יותר אבל זה לא קריטי).

יש סיכוי טוב שה- SRP אפילו יותר אגרסיבי , משמע יותר יכולת חיתוך, משמע יותר מהקטע הפולישי, משמע יותר ברק בסופו של יום.

אבל אם בכל זאת החלטתם ללכת לכיוון הזה תוודאו שהמחיר יהיה הוגן שכן התמחור של המוצר גבוה מדי (ולא בשל איכותו..).

עריכה: שכחתי להוסיף שמטרתו של מוצר כזה (AIO) היא בעיקר למלא את השריטות על ידי פילרים ובקטע הזה אין בכלל מקום להשוואה מול המוצר שאני הזכרתי. ה z-5 ידוע כמוצר שלא ממלא בצורה רצינית את השריטות.

עבור אלו שרכבם זועק "פוליש" המוצר הזה לא יכסה את רוב השריטות הקיימות.

עבור פיניש ממושך יותר (עם מעט הגנה) - Z5

עבור העלמת שריטות איכותית יותר (הכוונה מילויי זמני)- SRP

אולי זה יעזור למישהו להחליט

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=110478

כל מילה בסלע!.

פורסם

ולמי שרוצה לראות עמידות של החומר:

התמונה מיום שישי לאחר הגשם שירד בבוקר.

את ה ZAINO מרחתי בפברואר על הרכב ותיראו איך ניראה כעת

bt6k.jpg

קובי

:-)

פורסם

מדהים קובי!

את שלי קניתי לאחר שהתייעצתי איתך לפני כחודשיים.

אחת הסיבות שבאמת בחרתי בחומר הזה, זה הביקורות בכל העולם על האיכות והעמידות שלו.

האוטו שלי עבר פוליש כהכנה לפני יומיים, השבוע אני מורח בפעם הראשונה את ה ZAINO Z5 PRO.

אני מתכוון למרוח גם על הגנטים (מגנזיום) ועל החלונות.

אגב למי שציין לפני, החומר הוא אומנם סוג של AIO, אבל לפי היצרן עיקר הייעוד הוא אוטם (אני מניח שמעל 90% מהייעוד).

ZAINO Z2 למיטב ידיעתי הוא 100% אוטם

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
מדהים קובי!

את שלי קניתי לאחר שהתייעצתי איתך לפני כחודשיים.

אחת הסיבות שבאמת בחרתי בחומר הזה, זה הביקורות בכל העולם על האיכות והעמידות שלו.

האוטו שלי עבר פוליש כהכנה לפני יומיים, השבוע אני מורח בפעם הראשונה את ה ZAINO Z5 PRO.

אני מתכוון למרוח גם על הגנטים (מגנזיום) ועל החלונות.

אגב למי שציין לפני, החומר הוא אומנם סוג של AIO, אבל לפי היצרן עיקר הייעוד הוא אוטם (אני מניח שמעל 90% מהייעוד).

ZAINO Z2 למיטב ידיעתי הוא 100% אוטם

תתחדש :)

תמרח ממש מעט על הפד (שים פס אלכסוני מהבקבוק ותמרח עם האצבע) וזה מספיק לחלק רכב אחד

בהתחלה יראה לך כאילו אין כלום :) זה ממש כמו מטלית לחה על הרכב אבל זה בדיוק מה שצריך.

אחרי שיתיבש תעבור עם מטלית רכה לברק.

יום אחרי אתה יכול לעשות עוד שיכבה.

האפקט מדהים של הברק ואת ההחלקה של כל דבר מהרכב תיראה כבר בשיכבה הראשונה.

בקבוק אחד מספיק לך ליותר מ 7 כלי רכב.

על החלונות ועל הפנסים גם אני שמתי.

קובי

:-)

• תוכן חדש...