Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בגוף הכותרת,

יש לי שכן בבית צמוד אלי, ששם את התוכי המקולל שלו על עדן החלון,

הוא לא מפסיק לזמר, ויש לו אפילו מנגינות קבועות שהוא שר וקול צפצפני ומעצבן במיוחד.

בד"כ במהלך השבוע אני בעבודה ולכן לא שומע אותו, אבל בחופש האחרון (ובכל שבת) שהייתי הרבה בבית, הוא חירפן אותי לגמרי!

כל הבדיחות על רובה אוויר, שיגור חתולים לדירה, מטווחים צבאיים באזור - הכל כבר נבדק ולא כל כך ישים.

השאלה אם אפשר לעשות משהו בנידון?

בברכה!

יונתן.

פורסם

לי יש בעיה דומה עם השכנה מהקומה שגרה מתחתי.

יש לה ציפור קנר שהוא שורק כזה חזק כמעט כול יום למרות שדיברתי איתה והוא שורק פחות לאחרונה.

תנסה לדבר עם אותו שכן אולי יצא מזה משהו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קודם דבר עם השכן ואם לא עוזר פנה לעירייה

זאת השאלה המרכזית - יש טעם בכלל לפנות לרשויות כלשהן??

כלומר - יש להם איזשהו כוח בנושא?

זה לא שהציפור מפעילה מוזיקת דאבסטפ ב1:00 בלילה.

יש באמת איזה חוק/הוראה שיכולים לסייע פה?

בברכה!

יונתן.

פורסם

השאלה היא מה עוצמת קול התוכי, חוק הרעש הוא מורכב וכך לדוגמא מותר להשמיע רעש בעוצמה של 60 דציבל במשך 3 שעות אך רעש בעוצמה של 80 דציבל מותר להשמיע רק במשך 2 דקות.

לא הובן מדבריך אם אתה ו/או השכן גרים בבית עם מספר קומות, אם אתם גרים בבנין עם מספר קומות, האם רעש התוכי לא מפריע לשכנים אחרים?

בגלל שיכול להיות שהרעש התוכי הוא סביר ורק לך הוא נשמע מוגזם, ליד חלוני יש מיינות שמזמרות להם בשעות מסויימות של היום, אך מה שנשמע לי כזימרה יכול להיחשב אצל אחרים כצרחות.

אם הרעש מפריע לעוד שכנים כדי לפעול ביחד ולשלוח נציג או שתיים שיגידו לבעל התוכי שהרעש שלו מטריד את כל השכנים.

פורסם
זאת השאלה המרכזית - יש טעם בכלל לפנות לרשויות כלשהן??

כלומר - יש להם איזשהו כוח בנושא?

זה לא שהציפור מפעילה מוזיקת דאבסטפ ב1:00 בלילה.

יש באמת איזה חוק/הוראה שיכולים לסייע פה?

לפעמים העירייה יכולה לשלוח מכתב אזהרה לשכן הבעייתי על כך שיש תלונות על רעש. לא תמיד זה צריך להיות מלווה במד דציבלים.

אבל שוב, נסה לדבר עם השכן לפני שאתה פונה לרשויות. אם תפנה לרשויות לפני שניסית לדבר "בטוב" זה יכול ליצור מתח ויחסים לא טובים עם שכנים. יחסים לא טובים יכולים להידרדר למריבות על חנייה, בעיות בגיוס כספים לתיקונים בבניין וכו'.

תנסה לחשוב על פתרון שתוכל להציע לשכן, כמו למשל לשים את התוכי על עדן חלון בחדר אחר שפחות מפריע או לבקש להוציא את התוכי בשעות שאתה גם ככה לא בבית- נגיד בימי חול בשעות הבוקר והצהריים ולהימנע מלהוציא אותו בסופי שבוע ובחגים.

פורסם

היה לי קקדו שהרעיש והשכנים הגיעו והתלוננו לבסוף לא הייתה ברירה ומכרתי אותו.

הזהרתי את הקונה על הצרחות שיגיעו מידיי פעם לאחר חודשיים גם הוא ושכניו נשברו.

אם השכן איכפתי ואכן התוכי מרעיש אני מאמין שהוא ינסה להשתיק אותו.

פורסם

קונה M107 בחלקים מaliexpress, כוונת 5.5X22X56 משומשת מיד2 (עדיפות לSchmidt אבל Bender גם טובים, תלוי מה התקציב), מחסנית וכדורי 50. אצל מוחמד ה'יבואן' מדיר אל-אסד,

מרכיב הכל וצולף במזיק ממרחק אופטימלי של 40-35 מטר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

:lol: אשכרה שכיר חרב ברובה אוויר עשית אותו אה?

חבר יקר, אם בשעות הערב (לאחר 22:00) פנה למשטרה וסגור עניין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...