Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על המגבבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו מברגה אימפקט ועל פי הנתונים נראית מתאימה. השאלה איך המברגות של יונדאי מבחינת איכות מכנית. מקווה שזו לא תהיה אם אקנה אותה, מברגה לפרויקט ואחר כך טקס קבורה.

פורסם

זה מברגה מבחינת חוזק מקבילה למברגה בוש 18V.

הבוש 18V. אימפקט נותן 150-160 ניוטון מטר.

אני הייתי מצפה מכלי חשמלי (220V) שיהיה הרבה יותר חזק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא בטוח. אצל מקיטה לדוגמה ה18V מגיע ל160 ניוטון במברגות החדשות אצל בוש גם ל400+ (!!!!), לעומתה המברגה החוטית של מקיטה מגיעה ל90NM, לא בטוח שתגיע למומנטים האלו עם היונדאי. אימפקט חוטית של חברה מובילה תעלה באיזור ה1000 לדעתי.

השאלה היא האם הדק יהיה עץ קשה (איפאה, טיק, אגוז [לא יודע כמה בונים דקים איתו, אבל עדיין]) או אורן? זה ישנה לגמרי את הדרישות מהאימפקט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני מתלבט באותו עניין וגם אני נתקלתי במסרגה זו.

עד כמה שידוע לי יונדאי אינה מעצמת כלי עבודה ולכן אני חושש מנתוני הספק מסולפים או אמינות בעייתית, במידה ולמישהו יש ניסיון עם המוצר אשמח לשמוע.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא נראה לי שמברגה חוטית אמורה תמיד להיות יותר חזקה מנטענת מסוימת . בסופו של דבר כל כלי מותאם לטווח מומנט שמותאם לסוג השימוש בו. לא נראה שתמיד צריך לבחור את המברגה עם מומנט הכי גבוה בסכום שהוקצב לענין, כל הסיפור הוא איכות הכלי מבחינה מכנית וכמובן התאמת הנתונים לסוג העבודה איתה.

פורסם

שלא תעז לקנות כלי עבודה שרשום עליו יונדאי.

מניסיון.

מה שזול עולה ביוקר - המברגה תתפגר לך באמצע העבודה

או סתם תתחיל להסתובב עקום ולא להחזיק ביטים.

מניסיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסתכלת על בוש? מעבר לזה כלים כמו מקיטה או דיוולט הם סוג של ״שגר ושכח״ למשתמשים ביתיים. הוצאה גדולה פעם אחת אבל כלים שכנראה יחזיקו מעמד לשנים רבות.

המלצה שלי? אם אין לך בעיה להמתין חודשיים ולהזמין מחו״ל - חכה ל BLACK FRIDAY.

פורסם

אלה שלא קונים מקיטה קונים אחת לכמה שנים מברגה, שוב ושוב.

בשורה התחתונה, כלי יקר יותר הוא בעצם זול יותר,

ועל הדרך גם עובד טוב יותר.

חבל להתפשר בשביל דק על כלי רע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי במהלך השנים אולי 5 ג'קסונים שונים (מחיר ממוצא היה 100-150 שקל)

וכולם אבל כולם היו גרועים.

בסוף קניתי ג'קסון בוש שעלה 900 שקל.

אני יכול להגיד לך שכאשר קניתי אותו. לא תכננתי לבנות איתו אולם באולינג.

הוא עבר בחצי שנה האחרונה כמויות עבודה מטורפות. והוא פשוט כלי מצויין.

אני לא אומר. לך תקנה עכשיו מברגה של הילטי. ב 2000 שקל.

תחפש כלי טוב. אולי יעלה כפול. אבל הוא יחזיר את ההשקעה. בעובדה שהוא תמיד יהיה זמין ותקין. ובמיוחד אמין.

וכלי טוב בשימוש ביתי יכול לעבוד גם 15 שנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...