Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא להביא סכין לקרב אקדחים: לא להצהיר על החולשה שלך מול יריב. (להגיע עד לקונה כדי לנסות למכור לו את הרכב)

לא להביא אקדח לקרב סכינים: אל תגזים במפגני כח אחרת היריב יברח בלי קרב. (תאבד את הקונה בגלל חשדנות יתר שתוביל לדרישות מוגזמות)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיון מרתק היה פה, צפיתי לסוף עם יותר אקשן.

לא מבין איך הקונה קנה ממך מבלי לבדוק את הרכב(בכול זאת הק''מ לא נמוך מספיק בשביל ישר לחטוף).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

במקרה הזה זה בדיוק "לא להגיע עם אקדח לקרב סכינים".

הייתה פה אולי הגזמה פראית כי ההערכה הייתה שהקונה הוא איזה תמהוני בגלל שהוא לא מתנהל בצורה נורמלית.

אולי התגובה הייתה מוזרה והדאגה מוגזמת אבל מניסיון, עדיף להגיע עם האקדח במקום להצטער על זה אחר כך כשהאו כבר דוקר אותך.

פורסם

מופרך לחלוטין כל הסיפור. ברור שלנתק קשר.

אם בכל מקרה אתה מיואש עד כדי טיפוסים כאלה, נא להגיע עם נבוט גדול ו2 ג'ינגים מהצד.

עדכון:

אני רואה שיש סוף הזוי ו"אופטימי" לסיפור. אני עדיין היתי מחפש קאץ', בוא נמתין כמה ימים..

:-)

פורסם

אין ספק בכלל שאני מנתק איתו את הקשר...אפילו לא צל של ספק.

קאץ'? איזה קאץ'? הוא אפילו הביא איתו זכרון דברים שכתוב בו שהקונה מצא את הרכב לשביעות רצונו המלאה, שהוא מתאים לו ועונה על דרישותיו ושלא יהיו לו כל טענות כלפי המוכר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אין ספק בכלל שאני מנתק איתו את הקשר...אפילו לא צל של ספק.

קאץ'? איזה קאץ'? הוא אפילו הביא איתו זכרון דברים שכתוב בו שהקונה מצא את הרכב לשביעות רצונו המלאה, שהוא מתאים לו ועונה על דרישותיו ושלא יהיו לו כל טענות כלפי המוכר.

לא יודע, Too good to be true כל הסיפור הזה. תבדוק אם השטרות לא מוסמנים :-)

אבל בעולם המשוגע שלנו, הכל יתכן. נזרום איתך באופטימיות.

פורסם

נראה אם יקרה לך מה שקרה לי עם האפלאוז שלי.

מכרתי אותה לאיזה אחמד (באמת קראו לו ככה, לא לחשוב שאני גזען) ושלושה ימים אחר כך הוא התקשר אלי כמעט בבכי ואמר לי שהבן דוד שלו החליף לו את הנוזל בגיר ועכשיו האוטו לא נוסע. שאלתי אם הוא החליף עוד חלקים בגיר, כמו גומיות או משהו אחר והוא אמר שלא.

הוא ביקש ממני לעזור לו עם הסכום של התיקון.

אמרתי לו שאני מסרתי לו רכב עם גיר תקין ושהטעות היא של המכונאי שלו ולא שלי.

הוא התקשר עוד פעמיים ואז נמאס לו.

פורסם

שזה די מלחיץ שמישהו מתקשר ודורש ממך להשתתף בתיקון של משהו שכבר מכרת לו.

זה היה יכול להיות עוקץ באותה מידה והוא היה יכול לבוא ולהתחיל לאיים עלי.

אם הייתי מהסס יכול להיות שהוא היה מגיע לעסק שלי ומתחיל לעשות לי בעיות עד שאני אשלם לו.

מצטער ששכחתי שזה אמור להיות דרמטי, פשוט רשמתי את העובדות בלי לעשות את זה מעניין מדי (בלי ציניות :))

פורסם

איזה קטע, בדיוק עכשיו הוא התקשר.

הוא התקשר והתלונן שלא הבאתי לו ברכב מפתח ברגים ושהצמיג הספייר היה קרוע.

כל זה כאשר הלכתי בעצמי ובדקתי את הצמיג הספייר לפני שמסרתי לו את הרכב ומילאתי בו אוויר, בנוסף לווידוא לחץ האוויר בארבעת הצמיגים. אמרתי לו שיילך ויקנה מפתח ברגים באוטו דיפו ב50 שקל, אז הוא מתעצבן עליי ואומר לי שהוא בדק וזה עולה 80 שקל ולא 50 כמו שאמרתי ושאני לא בסדר. פה קצת התעצבנתי. הוא אשכרה התעצבן עליי בגלל 30 שקל.

בנוסף פתאום הוא נזכר שהצמיגים הקדמיים יבשים (אז איך האוטו עבר טסט שבוע לפני?). הוא גם אחד שמגיע מתחום הרכב (לטענתו), מה שאומר שהוא אמור לדעת לבדוק צמיגים גם בעצמו, אבל הוא נזכר בהכל בדיעבד.

הוא אומר לי שהמוסכניק שלו אמר לו שהשמן באוטו הוא כמו מים, והחליף את כל השמן. זאת אחרי שרק לפני כ7 חודשים בוצעה החלפת שמן, ומאז ההחלפה הרכב נסע 15K ק"מ. גם אם זה מרווח הטיפולים של הרכב, וצריך החלפת שמן, השמן לא אמור להיות כבר כמו מים. אז נגיד ויש איזה תקלה באוטו שבגללה זה קרה (למען האמת לא ידוע לי על דבר כזה ברכב הזה), בעיה שלו שהוא לא בדק את הרכב.

ניסיתי להסביר לו אלף פעם שהוא קונה רכב משומש ולא חדש. זה הרכב, זה המצב שלו, זה מה יש. אני לא מבין את ההיגיון של הבן אדם.

באמת שעשיתי את המקסימום (אפילו יצאתי מהעבודה באמצע היום כדי לוודא את עניין הצמיגים, שמתי עוד קצת דלק במיכל כדי שיהיה מספיק עד לירידת מחירי הדלק, העברתי עוד ניקיון קטן וכו') על מנת שהוא ייקבל את הרכב במצב הכי טוב שאני יכול לתת לו אותו.

אני פשוט לא מבין אותו. אני לא איזה סוחר מניאק, לא באתי לדפוק אותו, הוא ידע את כל האמת על הרכב אפילו בלי בדיקה, אני אפילו כבר לא חייב לענות לו לטלפונים אחרי שבוצעה העברת בעלות אבל עדיין אני עונה כי אני לא בן אדם חרא, והוא עוד כועס עליי, ועוד על דברים טיפשיים שיכל לבדוק בעצמו גם בלי לקחת את הרכב למכון בדיקה.

נראה לי שהטעות שלי בעסקה הזאת זה שבכלל מכרתי לו את הרכב. הוא לא יעזוב אותי עכשיו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא מבין איפה הבעיה, יש חוזה, כתוב שהקונה מצא את הרכב לשביעות רצונו ואין לו טענות?

שלח אותו לחפש את הסעיף הזה בחוזה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...