Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי סלומון במחיר מעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, האמת שגם אם הנעליים מזוייפות אין עם זה שום בעיה.

לא הייתי רץ איתן מרתון או אפילו על הליכון, אבל לספינינג או אליפטיקל הם מצויינות.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, המחיר ירד ל36$..אני מזמין.

מה שכן, לא חששת לתת להם כרטיס אשראי? מאוד לא נח שהם לא עובדים עם פייפאל:?

פורסם

איזה סכום הם כותבים בהצהרת המכס?

אני נמצא במדינה עם דרישות מכס קצת מחמירות יותר בהשוואה לארץ, אז כל סכום מעל 22 דולר מעלה לי את המחיר משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איזה סכום הם כותבים בהצהרת המכס?

אני נמצא במדינה עם דרישות מכס קצת מחמירות יותר בהשוואה לארץ, אז כל סכום מעל 22 דולר מעלה לי את המחיר משמעותית.

מדינה עם דרישות מכס יותר דרקוניות מאשר בארץ? איפה אתה גר? :shock:

אמנם לא קניתי את הנעליים, אבל מוצרים אחרים מאלי אקספרס יצא לי לקנות, הם תמיד מצהירים על ערך נמוך יותר, אבל תמיד עדיף לשלוח להם הודעה ליתר בטחון. בכלל, כל מוכר סיני שיצא לי להזמין דרכו מוצר תמיד רשם ערך נמוך יותר.

פורסם
מדינה עם דרישות מכס יותר דרקוניות מאשר בארץ? איפה אתה גר? :shock:

גר במערב אברופה.

מצד אחד יש מע"מ גבוה מהארץ ומכס בערך אותו הדבר, כשערך המוצר לפטור נמוך משמעותית מהארץ, אבל מצד שני הם בדרך כלל מאמינים להצהרה שלך כפשוטה, ולא שואלים שאלות.

דמי טיפול של הדואר בשחרור מהמכס הם 45 ש"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גר במערב אברופה.

מצד אחד יש מע"מ גבוה מהארץ ומכס בערך אותו הדבר, כשערך המוצר לפטור נמוך משמעותית מהארץ, אבל מצד שני הם בדרך כלל מאמינים להצהרה שלך כפשוטה, ולא שואלים שאלות.

דמי טיפול של הדואר בשחרור מהמכס הם 45 ש"ח.

באיזה מדינה אם אפשר לשאול? מעניין.

פורסם

אתמול, החלטתי להציב אתגר קטן לנעליים.

יצאתי לסיבוב שכלל ירידה מאחת השכונות של חיפה דרך היער עד לים. סה"כ 8 ק"מ שמתוכם 3 ק"מ של ירידה באדמה אדומה הרבה סלעים ודרדרת.

הנעליים עמדו בזה בכבוד, אין נפגעים בקרב כוחותינו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני הזמנתי רק ממוכר אחר.

מקריאה בביקורות נראה שמומלץ לקנות מידה אחד גדולה יותר ממה שרגילים.

קחו את זה בחשבון.

• תוכן חדש...