Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי סלומון במחיר מעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לטובת מי שעוד לא הזמין.

לפני מספר ימים הגיע זוג הנעליים שהזמנתי במידה 44. אין סיכוי שזו המידה, למרות שרשום על הנעל והקופסא 44.

יותר בכיוון 42.

אז למי שמתכוון להזמין (אם בכלל), תזמינו כשתי מידות יותר.

את שלי אני מוכר מחוסר התאמה (יש מודעת בפורום מכירה).

פורסם

אין, זה פשוט הכי ישראלי שיש.

להזמין חיקוי ביוקר בשביל לדפוק את המערכת ולהידפק.

בשורה התחתונה יצא לכם יותר יקר (כי עכשיו צריך שוב לקנות נעליים ולמכור את הנוכחיות זה זמן, יענו כסף).

יופי, חוכמולוגים. כפיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מקפיץ לטובת מי שעוד לא הזמין.

לפני מספר ימים הגיע זוג הנעליים שהזמנתי במידה 44. אין סיכוי שזו המידה, למרות שרשום על הנעל והקופסא 44.

יותר בכיוון 42.

אז למי שמתכוון להזמין (אם בכלל), תזמינו כשתי מידות יותר.

את שלי אני מוכר מחוסר התאמה (יש מודעת בפורום מכירה).

הסתכלתי על המודעת מכירה שלך.

לדעתי ראוי לציין שמדובר בחיקוי (העתק).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ככל הניראה אזמין לי 2זוגות אחרי שאמצא מישהו שיכול להזמין בשבילי

אם אני נועל 45 איזה מידה להזמין? כמה עולה המישלוח או שזה כולל?

עדיף להזמין כל זוג בניפרד או להזמין 2 ביחד ?(ענין המיסוי פה בארץ)

פורסם

אצל המוכר הספציפי שמופיע בשרשור יש עד מידה 46.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-New-Arrived-Salomon-Walking-Shoes-Men-Athletic-Shoes-Running-shoes-men-sports-shoes/1022683246.html

המידות בסין הן "להמחשה בלבד". לא רק באינטרנט, גם בחנויות.

השיטה הכי טובה היא להצמיד את הרגל לקיר ולמדוד בס"מ מהקיר עד קצה הבוהן. לזה תוסיף כ 1.5-2 ס"מ וזו מידת הנעליים שאתה צריך. לרוב המוכרים מופיע ליד המידה גם מספר הס"מ של הרגל.

אני עשיתי טעות והלכתי לפי מספר מידה בלי למדוד את אורך הרגל. הזמנתי 44 אבל הנעל התאימה בול לאבא שלי שהוא 42.

אצל המוכר הזה המשלוח חינם. הגיעו אחרי חודשיים.

מבחינת מיסוי, עדיף להזמין בשתי הזמנות נפרדות, כי עד 75$ לא יתעסקו איתך.

פורסם

אני נועל בין 45 ל-46 (בחלק מהיצרנים/דגמים 45 צפוף לי). ה"סולומון" שהזמנתי במדה 45 צפופים מדי והזמנתי זוג נוסף ב-46 (US 12).

לפיזור סיכונים ואולי קיצור זמן ההמתנה לראשון - כדאי להזמין בנפרד 2 זוגות משני מוכרים שונים.

:turn-l:
פורסם

שלום רב , מדדתי את אורך כף הרגל שלי והאורך הוא : 28.5 ס"מ , האם אני צריך להזמין נעל לפי האורך הזה ? .

או שעלי להזמין את הנעל במידה גדולה יותר ובאם כן בכמה ס"מ מהאורך של הרגל ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אלי הגיע אחרי חודש וחצי.

הזמנתי שתי זוגות. הזוג הראשון מתפקד מצוין, בשני הסוליה התחילה להיפרד מהנעל והייתי צריך להדביק אותה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...