Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי סלומון במחיר מעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי שניה ,

אבל יש לי שאלה, אין לי כוונה לפגוע באף אחד או ללעוג לאף אחד על אף ה"טון" שבו אני רושם:

הנעליים שומרות על הרגליים שלכם (קרסוליים, בירכיים וכד') , הגב שלכם, היציבה שלכם ושאר ירקות ,

בא לכם על נעל של סלומון (לא שאני מבין את ה"הייפ" סביב נעל שהיא לחלוטין נעל שטח וכל המדינה מסתובבת בקניון איתה כי היא יפה וצבעונית, יש כאלה לכל חברות הריצה הגדולות , אבל על טעם וריח אין להתווכח..) -> לכו ותשלמו פאקינג 450-500 שקלים וקנו אותה !

למה לשלם על זיוף? שזה בגדול לעודד אחד ולפגוע בבריאות שלכם ?

למען הסר ספק אני נוהג לרכוש מהרשת ומחו"ל באופן קבוע, אני לקוח מכור של eBay ורכשתי בALI EXPRESS השנה שלושה-ארבעה מוצרים , פנסים לאופניים עם סוללות נטענות חיצוניות אטומות למיים, פשוט כי אני רוכב בלילה בשטח לא מעט והיבואנים בישראל נפלו על הראש עם מחירי הפנסים של החברות הרציניות מחו"ל ,

אבל לא מדובר על משהוא שמשפיע באופן ישיר על בריאותי (מה גם שקניתי פנסים של חברה מסודרת ולא חיקוי או המצאה אחרת).

אני לא מבין את הרצון לנסות לדפוק את העולם , זו הבריאות שלכם והגוף שלכם, תשקיעו בו במקומות שצריך,

נעלים איכותיות הן, לדעתי, הוצאה שהיא חובה. (ואני אומר את זה בתור אחד שנועל נעליים של אסיקס ב900 שקלים ביום יום - ולא, אני לא מרוויח מספיק כדי לקנות עוד זוג כזה השנה, השנה אלו כנראה יהיו הפגסוס 30 של נייקי)

עשו טובה ותשמרו על עצמכם , במיוחד הרצים מבניכם, למרות שאני בספק אם מישהו שמחזיק מעצמו אחד שרץ באופן "רציני" יסתכן בריצה קבועה עם נעליים כאלה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Super_T,

:mm_yeah:

אני לקוח מכור של eBay ורכשתי בALI EXPRESS השנה שלושה-ארבעה מוצרים , פנסים לאופניים עם סוללות נטענות חיצוניות אטומות למיים, פשוט כי אני רוכב בלילה בשטח לא מעט והיבואנים בישראל נפלו על הראש עם מחירי הפנסים של החברות הרציניות מחו"ל ,

אבל לא מדובר על משהוא שמשפיע באופן ישיר על בריאותי (מה גם שקניתי פנסים של חברה מסודרת ולא חיקוי או המצאה אחרת).

איזו חברה מסודרת?

כי גם אני רוכב שטח בלילה וקניתי את זה וגם את זה, שניהם עם פק סוללות חיצוני וקניתי פק ספייר.

הם פשוט אדירים. עוצמת התאורה שלהם חזקה ביותר.

על מה אתה רוכב אגב?

פורסם

תסלחו לי שניה ,

אבל יש לי שאלה, אין לי כוונה לפגוע באף אחד או ללעוג לאף אחד על אף ה"טון" שבו אני רושם:

הנעליים שומרות על הרגליים שלכם (קרסוליים, בירכיים וכד') , הגב שלכם, היציבה שלכם ושאר ירקות ,

בא לכם על נעל של סלומון (לא שאני מבין את ה"הייפ" סביב נעל שהיא לחלוטין נעל שטח וכל המדינה מסתובבת בקניון איתה כי היא יפה וצבעונית, יש כאלה לכל חברות הריצה הגדולות , אבל על טעם וריח אין להתווכח..) -> לכו ותשלמו פאקינג 450-500 שקלים וקנו אותה !

למען הסר ספק אני נוהג לרכוש מהרשת ומחו"ל באופן קבוע, אני לקוח מכור של eBay ורכשתי בALI EXPRESS השנה שלושה-ארבעה מוצרים , פנסים לאופניים עם סוללות נטענות חיצוניות אטומות למיים, פשוט כי אני רוכב בלילה בשטח לא מעט והיבואנים בישראל נפלו על הראש עם מחירי הפנסים של החברות הרציניות מחו"ל ,

אני לא מבין את הרצון לנסות לדפוק את העולם , זו הבריאות שלכם והגוף שלכם, תשקיעו בו במקומות שצריך,

נעלים איכותיות הן, לדעתי, הוצאה שהיא חובה. (ואני אומר את זה בתור אחד שנועל נעליים של אסיקס ב900 שקלים ביום יום - ולא, אני לא מרוויח מספיק כדי לקנות עוד זוג כזה השנה, השנה אלו כנראה יהיו הפגסוס 30 של נייקי)

עשו טובה ותשמרו על עצמכם , במיוחד הרצים מבניכם, למרות שאני בספק אם מישהו שמחזיק מעצמו אחד שרץ באופן "רציני" יסתכן בריצה קבועה עם נעליים כאלה.

הנעליים לא שומרות לא על הגב ולא על הברכיים, זה קשקוש וסיפורים של אנשי מכירות. מה ששומר על הברכיים קרסוליים גב וכו' הם השרירים שלך. הנעליים שומרות על עור סוליית הרגל וקצת מסביב, וגם זה רק כי התרגלנו מילדות ללכת בנעליים ולכן העור שם לא נהיה קשה כמו שהוא אמור להיות.

כל העניין הזה של נעליים מושקעות ועתירות טכנולוגיה ששומרות על הברכיים והגב, זה 99% שיווק, לגבי ה 1% הנותר אני גם לא בטוח. אתה באמת חושב שיש הצדקה טכנולוגית לחברת נעליים לשחרר דגם חדש כל חצי שנה? איזה חידוש יש שם באמת?

יש מקומות בעולם שבהם אנשים לא רק שלא נועלים נייק, סקוני, מיזנו, אדידס וכו', יש להם מזל אם נועלים נעליים בכלל.

אם הם הסתדרו בחיים, הם נועלים נעליים שעשוי מצמיג ישן. הייתי אומר שהם הולכים לא מעט וגם רצים, חלקם גם עשרות קילומטרים. אם אתה מרשה לעצמך ללכת בכפכפים מידי פעם או סנדלים, אז אתה יכול להיות בטוח שהזיוף הזה הרבה יותר ארגונומי ולא הוא יגרום לך לבעיות ברכיים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

Shorlakk - קניתי פנסים של BIKERAY שהם החברה הטובה ביותר שמצאתי מאלו שמגיעות משם, הנה לינק:

http://www.aliexpress.com/item/1Set-3-XP-G-LED-Bicycle-Light-3-Mode-Bikeray-Ray-III-1200-Lumens-Rechargeable-LED/668977734.html

(הם כבר לא קיימים במלאי , נחטפו בטירוף).

אני רוכב על TREK FUEL EX 8 2014 עם גלגלי 29" .

גיל,

אני מסכים שעל כל 3-4 אנשים בעולם המודרני שרצים עם אסיקס , יש איזה 20 אפריקאים שרצים יחפים,

כמו גם הודים יחפים שמפרקים ספינות משא עם מבערים כשהם הולכים יחפים על חתיכות מתכת חלודה עם שמן מכונות,

זה לא אומר שזו הדרך. אם אתה חושב שלנעליים אין כזו השפעה תשאל שחקני כדורסל, בתור אחד ששיחק כדורסל בקבוצות כמה וכמה שנים, אני יכול לומר לך , הנעליים עושות הבדל אדיר בצורת הריצה שלך ובתוצאות וההשלכות של האימון על הגוף שלך.

אם תרצה יותר מזה , אני יכול לומר לך שנעלי רכיבה על אופניים משפיעות דרמטית על היכולות שלך והן בכלל לא פוגעות בקרקע.

אני מסכים שיש המון פירסום והמון "הייפ" סביב מותגים ומכירות, מצד שני , אם מה שאתה אומר נכון , לא היה צורך בנעליים מקצועיות בכלל , אני לא מקבל את הטיעון שלך , סורי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני הזמנתי מידה 11. רק אציין שאני ממש לא מתכוון לרוץ איתן, מקס' ללכת איתן למשרד.

אגב, יש אינספור דעות בקשר לנעליים וריצה, והאם עדיף נעל משוכללת עם מליוני פטנטים או שמא עדיף בכלל ללכת יחף.

יש גם נעל טבעית, שהיא ממש סוליה דקה בלי כלום.

בקיצור, שכל אחד ינעל מה שנח לו ועושה לו טוב.

פורסם

תסלחו לי שניה ,

אני בטוח שאלו לא הנעליים היחידות שיש לבחור לריצה, זה יכול להיות זוג נוסף להליכה בהליכון או ריצה קלה, ושוב, לא כל המזויף זבל, יש זיוף באיכות מצויינת ויש זיוף על הפנים תלוי על מה נפלת..

פורסם

אני מצטער שאני מוסיף כאן, אבל אם אני רוצה להזמין את הדגם הזה, עדיף מהמוכר הזה או שיש מוכר יותר מומלץ, מוטב לצרף כבר קישור בבקשה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי היום את שלי. הגיע בלי אריזה (עטוף בנייר וחנוט בסרט הדבקה צהוב) אבל עם התגים ה"מקוריים". האיכות נראית טובה - לא פחות טובה מהניו-באלאנס (המקוריות) שאני נועל. אם לא הייתי יודע, לא הייתי חושד שזהו זיוף. הנעליים קלות ונוחות. הטעות היחידה היא שלי שהתפשרתי על מידה 11 (כמעט ואין מידה 11.5 - 12 באתר) והנעל השמאלית קצת קטנה מדי (או שרגל שמאל קצת גדולה מדי :roll: ). הסוליה שמורכבת מ"שפיצים" מרוחקים גורמת לתחושת ריחוף מסויימת, אבל האחיזה הרבה יותר טובה מסוליה קונבנציונאלית.

אחרי הרצה (על מי אני עובד? הלכה מקסימום) של שבוע שבועיים נראה לי שאני אזמין זוג במידה 12.

:turn-l:
פורסם

אני קיבלתי את שלי אתמול. יושבות עליי בול (אני מידה 44 בסאקוני, 44.5 בנייק. הזמנתי מידה 11).

מאוד נוחות, ואני הכי מרוצה מזה שאין שרוכים שצריך לקשור.

שווה כל שקל מבחינתי.

פורסם

למי שכבר מכיר את השטיקים של המוכרים מELI, למה בחלק גדול מהתמונות נראה שהלוגו של הנעל לא קיים או חלקי ? (נייק, אדידאס, NB )

האם זה למניעת תביעות ובפועל הנעל מגיעה עם הלוגו כפי שצריך ? האם יש צורך לפנות למוכר ולבקש תמונה אמיתית של הנעל ?

פורסם
עכשיו ב15.90$ -לינק

הזמנתי, נדווח כשנקבל.

Sorry, this item is no longer available!

האם זה למניעת תביעות ובפועל הנעל מגיעה עם הלוגו כפי שצריך ? האם יש צורך לפנות למוכר ולבקש תמונה אמיתית של הנעל ?

בדיוק. חלקם אפילו כותב שהלוגו נמצא. בכ"א על הסלומון יש לוגו.

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע מה יותר פתטי.

הנהירה אחרי המותג או הנהירה אחרי החיקוי של המותג.

אם מצאתם מוצר טוב, באמת טוב, למה שלא תצ'פרו את היצרן על כך שהוא ייצר מוצר טוב באמצעות קנייה נוספת,

על מנת שהוא ימשיך להתקיים ולייצר מוצרים טובים שתיהנו מהם?

נשגב מבינתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הנעליים לא שומרות לא על הגב ולא על הברכיים, זה קשקוש וסיפורים של אנשי מכירות. מה ששומר על הברכיים קרסוליים גב וכו' הם השרירים שלך.

אתה טועה. ההבדל יבוא יותר לידי ביטוי אצל ספורטאים ואנשים עם בעיות אורטופדיות קלות (אחוז לא מבוטל מהאוכלוסיה).

ישנו הבדל, זה רק עניין של זמן עד שיורגש. יש פה השפעה משמעותית על היציבה שלך.

אני לא יודע מה יותר פתטי.

הנהירה אחרי המותג או הנהירה אחרי החיקוי של המותג.

אם מצאתם מוצר טוב, באמת טוב, למה שלא תצ'פרו את היצרן על כך שהוא ייצר מוצר טוב באמצעות קנייה נוספת,

על מנת שהוא ימשיך להתקיים ולייצר מוצרים טובים שתיהנו מהם?

נשגב מבינתי.

+1

נעליים זה המוצר האחרון שאני אקנה מזויף. הנעל משרתת אתכם המון זמן, אז תשקיעו עוד 300 ש"ח, מה קרה?! פחות ממיכל דלק מלא.

ואיך כולם נוהרים אחר הזיוף הזה, הזוי לדעתי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בחיים לא שמעתי על סלומון לפני השירשור הזה, הן נראו לי אחלה לפי התמונות באתר ובשביל 35$ לא היה אכפת לי לנסות.

גם אם אני רק הולך איתן לעבודה זה שווה את הכסף במקום הקרוקס(שהן בוודאות לא בריאותיות ולא בטיח. חתיכת צמיג גומי שמטעמי נוחות [אין שרוכים] הלכתי איתו).

• תוכן חדש...