Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי סלומון במחיר מעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ נושא שרלוונטי לי. מישהו יכול לתת חוות דעת ? ברור לי שזה חיקוי ולא מקור. למרות שאני יודע שאיביי והאתרים בסגנון מחייבים שהכל יהיה מקורי או שאני חי בסרט? הנעל שרדה ? איך אני יודע בוודאות מה המידה שלי ? http://www.aliexpress.com/item/new-arrival-salomon-Running-shoes-Men-s-Athletic-Shoes-men-and-women-sports-shoes-colors-size/1776234783.html

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזוג הראשון שהזמנתי, מאוקטובר בשימוש ימיומי, ועדיין בשימוש. יש כבר סימני בלאי מתקדמים אבל לא משהו בלתי סביר לשימוש, ובהחלט ברמה מפתיעה לטובה, ביחס למחיר.

:turn-l:
פורסם
הזוג הראשון שהזמנתי, מאוקטובר בשימוש ימיומי, ועדיין בשימוש. יש כבר סימני בלאי מתקדמים אבל לא משהו בלתי סביר לשימוש, ובהחלט ברמה מפתיעה לטובה, ביחס למחיר.

כמה מידות הזמנת מעל המידה הרגילה? אם אני בנעליים מסוימות 43 ובנעליים אחרות 44?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני נועל 45-46 ולכן בבעיה קלה (46 נדיר ביותר באליאקספרס). ה-45 שקניתי היה צפוף בהתחלה אבל הן התרחבו מעט עם הזמן. הזוג הנוסף שהזמנתי היה כבר 46.

פורסם
אני נועל 45-46 ולכן בבעיה קלה (46 נדיר ביותר באליאקספרס). ה-45 שקניתי היה צפוף בהתחלה אבל הן התרחבו מעט עם הזמן. הזוג הנוסף שהזמנתי היה כבר 46.

אז אם בחלק מהנעליים אני 43 וחלק 44 להזמין 44 או 45?

פורסם

הכי טוב זה למדוד את כף הרגל, ולהזמין לפי המידה בסנטימטרים שהם מציינים.

לפעמים 43 יהיה לך טוב, כי זו המידה שלך, ולפעמים 44 אפילו יהיה לך קטן.

אצל הסינים, כמו אצל הסינים, אין חוקים ואין כללים ברורים.

פורסם

אם אפשר לשאול בהזדמנות זו: לאור מספר המותגים הקיימים, אילו נעלים (מאיזה מותג ואולי אפילו דגם) נחשבות לטובות ביותר לצורך הליכה של 8 קמ' ביום, וכמה זמן הן אמורות "להחזיק" עד אשר יש צורך ברכישת זוג חדש אחר.

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מקפיץ נושא שרלוונטי לי. מישהו יכול לתת חוות דעת ? ברור לי שזה חיקוי ולא מקור. למרות שאני יודע שאיביי והאתרים בסגנון מחייבים שהכל יהיה מקורי או שאני חי בסרט? הנעל שרדה ? איך אני יודע בוודאות מה המידה שלי ? http://www.aliexpress.com/item/new-arrival-salomon-Running-shoes-Men-s-Athletic-Shoes-men-and-women-sports-shoes-colors-size/1776234783.html

Salomon זו חברת נעליים סינית.

המוצרים שלה מתוכננים ומורכבים בקפידה בתהליכי ייצור סיניים - בדיוק כמו כל נעל ריצה אחרת שמופצת היום תחת מותג בשם כזה או אחר. בשונה מחברות אחרות ששמות את כל כספן על שיווק ומיתוג, סלומון מתרכזים בלמכור במחירים ״שפויים״ ממפעלים סיניים והולכים על רווח בשיטת הפצת ההמון ולא תחת שם המותג.

ב AliExpress יש המון זיופים, זה חלק מהמשחק. אבל! אליאקספרס ״לא מתעסקים בקקי״. מה הכוונה?

בניגוד לאתרים ״סיניים״ אחרים ובדומה לאיביי, אליאקספרס מצהירים שהם לא מוכנים לקבל אצלהם מוכרים שמצהירים על מוצרים מקוריים ומוכרים זיופים. יותר מכך, הם מבטיחים להחזיר את הכסף ששילמת פי 3 במידה והזמנת מוצר מקורי וקיבלת זיוף: http://www.aliexpress.com/buyerprotection/how_to_be_eligible.html?cn=null&PID=7239728&tp1=v030400003283c1d12fa0605711e395cb12313c016e78&tracelog=null&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fbuyerprotection%2Fhow_to_be_eligible.html&cv=10572617&af

כשמוכר ב AliExpress כותב שהנעל היא סלומון, הוא מחוייב על פי כללי AliExpress לספק נעל מקורית של סלומון - אחרת מדובר בתרמית, בעבירה על חוקי האתר, הוא יכול להיחסם לתמיד מהאתר וכל דירוגו יישלל ובנוסף הוא יהיה מחוייב להחזיר את הכסף לקונים (פי 3).

זה סלומון. זו הנעל. עלות הייצור שלה זהה כמעט לחלוטין לעלות ייצור של נעל נייק, אבל ברכישה של מותג את רוב כספכם אתם משלמים לבעלי ההון של נייק והבוסים הגדולים שיגדלו משכורות שמנות ושהחברה תמשיך לתקתק, במקום לשלם בתכלס - על הנעל עצמה. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
Salomon זו חברת נעליים סינית.

המוצרים שלה מתוכננים ומורכבים בקפידה בתהליכי ייצור סיניים - בדיוק כמו כל נעל ריצה אחרת שמופצת היום תחת מותג בשם כזה או אחר. בשונה מחברות אחרות ששמות את כל כספן על שיווק ומיתוג, סלומון מתרכזים בלמכור במחירים ״שפויים״ ממפעלים סיניים והולכים על רווח בשיטת הפצת ההמון ולא תחת שם המותג.

ב AliExpress יש המון זיופים, זה חלק מהמשחק. אבל! אליאקספרס ״לא מתעסקים בקקי״. מה הכוונה?

בניגוד לאתרים ״סיניים״ אחרים ובדומה לאיביי, אליאקספרס מצהירים שהם לא מוכנים לקבל אצלהם מוכרים שמצהירים על מוצרים מקוריים ומוכרים זיופים. יותר מכך, הם מבטיחים להחזיר את הכסף ששילמת פי 3 במידה והזמנת מוצר מקורי וקיבלת זיוף: http://www.aliexpress.com/buyerprotection/how_to_be_eligible.html?cn=null&PID=7239728&tp1=v030400003283c1d12fa0605711e395cb12313c016e78&tracelog=null&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fbuyerprotection%2Fhow_to_be_eligible.html&cv=10572617&af

כשמוכר ב AliExpress כותב שהנעל היא סלומון, הוא מחוייב על פי כללי AliExpress לספק נעל מקורית של סלומון - אחרת מדובר בתרמית, בעבירה על חוקי האתר, הוא יכול להיחסם לתמיד מהאתר וכל דירוגו יישלל ובנוסף הוא יהיה מחוייב להחזיר את הכסף לקונים (פי 3).

זה סלומון. זו הנעל. עלות הייצור שלה זהה כמעט לחלוטין לעלות ייצור של נעל נייק, אבל ברכישה של מותג את רוב כספכם אתם משלמים לבעלי ההון של נייק והבוסים הגדולים שיגדלו משכורות שמנות ושהחברה תמשיך לתקתק, במקום לשלם בתכלס - על הנעל עצמה. :wink:

אתה רוצה להגיד לי שהנעל נמכרת ב17 דולר וזה לא זיוף?

פורסם

bigbosf - שים לב שלמוכר בקישור שהבאת אין בכלל פידבקים. אני אישית הייתי מתרחק.

לא חסר מוכרים עם פידבקים טובים שמוכרים נעלי Salomon ב-Aliexpress (במחיר נורמלי והגיוני יותר).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הסלומון בעליאקספרס זה זיוף. כמו גם הרבה מוצרים אחרים. האתר הוא ממלכת הזיופים. חלקם באופן בוטה וחלקם באופן מעומעם קצת יותר. למשל - חפשו EF בקטגורית שעוני יד ותראו עשרות זיופי CASIO נאים למדי. השם CASIO לא מוזכר ובתמונות הוא מטושטש מעט (אבל מספיק ברור שתזהו) וכדי שלא תטעו המוכר יבטיח WITH LOGO וישלח לכם תמונות אם רק תבקשו.

http://www.aliexpress.com/item/Brand-Men-quartz-watch-EF-316D-2AV-EF-316D-EF-316D-Men-s-Sport-Chronograph-Wristwatch/1585301171.html

מדיניות ההגנה מפני זיופים היא עלה תאנה. להבדיל, באיביי, מוכר שרק מציע מוצר מזוייף, נחסם.

פורסם

yuvk, מה ש-"האחד23" רצה להגיד זה שאם המוכר רשם שזה של מותג מסויים במפורש, ופרסם את זה עם הסמל והכל במפורש, אז המדיניות חלה לגביו.

כל המוכרים מטשטשים/מוחקים את הסמלים של המותגים בשביל להתחמק מהמדיניות הזאת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

כל הסלומון מופיעים בשמם המפורש, ואין לי ספק שהם מזוייפים. קניתי כבר שני זוגות :lol:.

אגב, עליאקספרס לא לבד. דילאקסטרים מציע גם. יש שם GILLETE וגם GENUINE GILLETTE לבחירתכם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

זיוף או לא- השאלה אם הנעל נוחה והמידה תואמת ?

אני נפלתי במספר פריטי לבוש שנרכשו מאליאקספרס,טיינידיל,איביי בהם המידה לא תאמה את המידה המוצהרת.

בנעליים,הנוחות היא העיקר.

• תוכן חדש...