Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור Bluetooth לפיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבד.

יש לי פיז'ו 307 שנת 2003 עם רדיו דיסק מקורי (עובד סביר לטעמי). אין למערכת כניסת AUX או USB אבל יש לה אופציה לחיבור ציינג'ר. אני מעוניין לחבר את הסמרטפון שלי (אקסטרימר ג'ויז) למערכת של הרכב. מצאתי ברשת מקלט Bluetooth Audio Dongle Adapter בעל יציאת 3.5mm audio interface אותה חשבתי לחבר לכניסת הציינג'ר במערכת הרכב ולחלופין (עם בורר או אופציה אחרת) גם לחבר למערכת את יציאת האוזנית של הסמארטפון לכניסה של הצ'יינג'ר. מסיבות תקציביות אין באפשרותי להחליף את כל המערכת. אודה למי שיכול לתרום ידע או מידע. את הצד הטכני יבצע בעל מקצוע בתחום.

מצורפת תמונה של המכשיר וקישור למכירה.

022540.jpg

http://www.buyincoins.com/item/18542.html

תודה למשיב.

פורסם

מניסיון שלי עם מערכות (מקוריות ולא מקוריות), הכניסה של הצ'יינג'ר היא לא 3.5 מ"מ ככה שזה לא יכול לעזור כל כך,

אבל בחיים כמו בחיים תמיד יכולות להיות הפתעות, אם יש קצת ידע ואתה מוכן לעשות את העבודה לבד,

פרק את המערכת, ותראה מה הולך מאחורה, ואז יהיה לך כיוון מה לחפש.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני התקנתי ברכב עם מערכת זהה RD3 דיבורית שכוללת כניסת USB ו-AUX של מוטורולה. פתרון ממש מעולה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני התקנתי ברכב עם מערכת זהה RD3 דיבורית שכוללת כניסת USB ו-AUX של מוטורולה. פתרון ממש מעולה.

אלעד

אפשר בבקשה קישור למוצר. תודה!

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם
מותקן אצלי כבר כמה חודשים, עובד אך איכות הסאונד שלו לא משהוא.

אזי כדאי יותר לרכוש מכשיר חדש ולהחליף את המקורי? פשוט עם כל התוספות וההתממשקויות של המכשיר (HU) המקורי לתצוגה העילית ולשלט, קשה לי להאמין שאמצא HU שיפתור לי את כל הקישוריות הנ"ל.

כמה גרוע הסאונד והאם ניתן לשפרו?

אגב, חיברת אליו מודול BT?

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

אצלי ב C5 מחשב הדרך מופעל מהרדיו המקורי ולכן איננו בר החלפה.

המכשיר הזה מותקן אצלי כולל BT שעובד מעולה, החיסרון היחיד הוא שאיכות הסאונד פחות טובה מדיסק\רדיו.

אם אצלך תפעול המחשב לא מהרדיו המקורי אז תחליף אותו בלי לחשוב פעמיים, במקשר כזה כל מה שתפסיד הוא התצוגה העילית של הרדיו שאין לה משמעות.

פורסם

אפשר להחליף את המכשיר באחד אחר. צריך להגדיר זאת במחשב הרכב ואז ניתן יהיה להפעיל את מחשב הדרך מידית השליטה על הרדיו שנשארת ברכב.

המוצר שאני התקנתי ברכב הוא מוטורולה TK30.

מקווה שעזרתי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מנסיון עם מערכת מקורית ב-C4 שיש לה כניסה לצ'נג'ר, אפשר לחבר AUX חיצוני שנראה ככה

http://www.ebay.com/itm/Car-Aux-in-Adapter-Cables-Fit-For-Peugeot-307-408-C-QUATRE-C-TRIOMPH-Brand-New-/111226247075?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19e599d7a3&vxp=mtr

אין לי מושג מה מותקן אצלך, אבל במידה וזו אותה מערכת ניתן לעשות זאת.

אני אפילו את הכבל ייצרתי לבד.

פורסם

אשמח לדעת כיצד עושים זאת או היכן כי במוסך המורשה אמרו לי שזה בלתי אפשרי.

מאוד אשמח לרכוש HU נורמאלי

אפשר להחליף את המכשיר באחד אחר. צריך להגדיר זאת במחשב הרכב ואז ניתן יהיה להפעיל את מחשב הדרך מידית השליטה על הרדיו שנשארת ברכב.

המוצר שאני התקנתי ברכב הוא מוטורולה TK30.

מקווה שעזרתי.

אלעד

• תוכן חדש...