Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים זה זמן רב אחרי רכב חדש , ולאחרונה החלטתי לנסות ללכת על הבררה .

מצאתי אחת שנת 2008 ביד2 מסוכנות רכב , אבל המחיר שלה קצת מלחיץ אותי. המחירון שלה 140,000 והם דורשים עליה 119,000 . לטענתם בלי שום תאונה או תקלות כרוניות .

אני יודע שקשה למכור אלפא אבל 20,000 מתחת למחירון בסוכנות זה נראה לי קצת מסריח ....

התחלתי לבדוק קצת על הבררה בכלליות וקיבלתי עליה נתונים קצת מלחיצים :

צריכת דלק (בנהיגה ספורטיבית) 1 ל -3 !

עלות תחזוקה שנתית של טיפולים וכו' : 15,000 ש"ח !

ואמרו לי גם שיש שני סוגים של גיר , אוט' וחצי-אוט' , ואל החצי-אוט' עדיף שלא להתקרב כי הוא עושה המון בעיות .

האם מישהו יכול לאשר את הפרטים הנ"ל ? או להפריך אותם ?

אם יש למישהו עוד פרטים על הבררה , האחזקה והתחזוקה שלה אני אודה לו עד מאוד .

פורסם

יש אחת ידנית מודל 2007 למכירה בלוחות ממוכר אמין בשם אלון.

לא כל מה שאתה מתאר מדויק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אכן מלחיץ ומסריח.

כדי לאשש או להפריך צריכת דלק תצטרך לבדוק אמפירית. יש שבדקו אך הם לא חזרו.

אמרו לך שהחצי אוטומט עושה בעיות? הוא עושה רק חצי מהבעיות של הפול אוטומט.

יש שם בעיה מלחיצה של גל הינע מסריח.

פורסם

צריכת דלק תהיה כזו אם תלחץ כל היום פול גאז.

אם תנהג נורמלי תקבל בסביבות 1:6-8.

הסכום על התחזוקה מופרך לגמרי.

גיר, ב3.2, יש אוטומט מלא או ידני מלא (ב2.2 יש גם אפשרות לגיר רובוטי שנקרא סלספיד).

בעיות כרוניות ל3.2, גל הינע רגיש ויקר. קוילים רגישים.

לא זוכר כרגע עוד משהו כרוני.

בגדול הבררה מכונית GT נחמדה, לא ממש ספורטיבית (הרבה פחות מה159 למשל) עם אפקט שופוני טוב.

לגבי המחיר, בשוק של היום שמיטיב עם הקונים, נשמע סביר יחסית למחירון.

פורסם
וחלק ממה שאני אומר כן ?

מה אתה יודע על הרכב ?

בוא גם תכוון לי מנורה לפנים.

חפש בגוגל, יש מידע רב שרלוונטי לבררה על דגמיה השונים. עריכה: עמיגר פינק אותך במידע ראוי.

ברר אילו נפחי מנוע היא מגיעה, אילו גירים הולכים עם כל גרסה ובעיות נפוצות (כמו שפנדוב הזכיר יש בעיות ספציפיות למנוע ה3.2 שמשמש את הבררה ואת ה159).

כעקרון אין בעיה מהותית באף אחד מהגירים בדור של הבררה, למרות שכשלים אכן מוכרים למדע, כמו כל רכיב אחר.

ספר לנו מה אתה מחפש, מה השימושים ברכב, תקציב וכדומה וננסה לתפור לך תשובות מדויקות יותר לצרכיך.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קודם כל תודה לכולכם על התגובות המהירות ...

אמיגר - שאתה אומר "בעיות כרוניות ל3.2, גל הינע רגיש ויקר. קוילים רגישים." - כמה זה יוצא בשנה ? האם החלפים לאלה יקרים מאוד ?

קראתי קצת תגובות ישנות פה על הבררה והתגובות מעורבות ...

יש גם סיפור על מישהו שקנה אחת חדשה ונכנס איתה איזה 15 פעם למוסך בחודשים הראשונים .

אני כרגע נוסע בפולו GTI כבר חמש שנים ולא הייתי צריך לתקן בה אפילו פילטר ולו פעם אחת . (חדשה מהחברה)

אני לא רוצה לקנות רכב , להרגיש שהשתדרגתי ולהיכנס איתו למוסך פעם בחודש .

בגדול אני מעוניין ברכב קופה 4 מקומות , שעלותו בסביבות ה-130,000 , גג שנתון 2008 .

אם אפשר שיהווה שידרוג מהפולו ,

אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע ...

רק אל תגידו לי ולוסטר .

פורסם

נהג מתחיל צודק- גירים הולכים עם כל גירסה.

אבל שים לב שהוא מציע לתפור תשובות, נשמע מסריח.

מה שמלחיץ את גל ההינע ב3.2 זה הרבה כוח.

הכוח עולה בצריכת דלק מלחיצה וגם ההנעה ארבע על ארבע.

עריכה:כרגע ראיתי הודעתך, אין שום בעיית פילטרים בבררה.

החלקים יקרים אם מתקלקל, כמה בשנה? בשנה שמתקלקל יקר מאוד, יעשה לך ממש שנה מסריחה.

בשנים שלא מתקלקל זה חינם , אבל זו שנה מלחיצה כי..לך תדע מתי.

לא כל יום מתקלקל, כשמתקלקל- יקר. רצית ארבעה מקומות באוטו? רק בלחץ תכניס מישהו מאחורה.

פורסם

דוגרי? תשאר עם הפולו GTI. למה אתה מתכוון בשדרוג? אני בטוח שאפשר לשפר אותה שתרגש אותך יותר אם כבתה הלהבה.

הבררה פחות ספורטיבית באופיה, גם אם יש לה יותר כח, כמו בגרסה הבכירה.

מודה ומתוודה שאני פחות מתחבר לבררה, למרות שאני מכיר אקזמפלר ראוי, של אותו אלון שלעיל.

Winston S. Churchill -

פורסם

אפס תקלות כמו בפולו שלך קשה לי להאמין שתקבל ממנה. גם צריכת הדלק לפחות תשולש ממה שיש לך היום.

צליל מדהים ושיק מוסיפים כמובן לזכותה כמו גם האבזור העשיר והפאר הכללי של הרכב. אין ספק שהיא הרבה יותר אוטו מהפולו אבל גם תעלה לך בהתאם.

לא יודע כמה עולים קוילים, גל הינע זה 4 ספרות. יש חברים שמדווחים על שקט מוחלט מהכוון שלו (ובכלל על אמינות גבוהה) ומצד שני אני מכיר מקרה של אחד חדש שכשל אחרי 20000 ק"מ. זה כנראה קשור לסגנון הנהיגה אבל אין מספיק סטטיסטיקה כדי לקבוע.

• תוכן חדש...