Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום על ידי שוטר במכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הסיפורים על צילום מזכירים לי נשכחות , שפעם אני וחברים שלי עשינו את זה.. אבל לא ידענו גם שלמצלמות האמיתיות יש חשיינים לידם מה שגורם לכך שהמשטרה באה למקום.

היה מרדף מאוד מצחיק של שני ניידות אחרינו בשדות אחרי שברחנו להם, כל כך הרבה אדרנלין.

אייייייי היו זמנים של שיעמום אין סופי פעם :).

ואיך זה הסתיים? בשלילה? או עונש מסוג אחר?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב אז מכוון שהפורום לא עבד לי בשבועיים האחרונים משום מה

אז לא נכנסתי .......בקיצור יום אחרי קפצתי עם חברים ובדקתי את הסוגייה

וכן מותר לנסוע שם עד 60 ואני נסעתי משהו כמו 95 100 , עכשיו הייתה לידי וולוו

אז כמו שאני יודע אם יש שתי מכוניות בתמונה אז זה מתבטל (נכון??)

נראה מה יתרחש עוד איזה חודש חודש וחצי , אולי אני לא יקבל מכתב בדואר וירגע

מה שגם אין לי בעייה לשלם כל קנס שידרש רק שלא תהיה לי שלילה

אני יעדכן אתכם בהתפתחויות ואם יגיע לי איזה מכתב אני יצטרך איזה עורך דין טוב כדי לצאת מזה ללא שלילה , אז אני צריך המלצות ...........אבל קודם שהמכתב יגיע (מקווה שלא:wink: )

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
לא אתווכח איתך על עניין המזדה 3 , למרות שלדעתי מדובר במכוניות שכורות.

בכל מקרה -אין על שום רכב למעט טוייוטה אוונסיס והונדה אקורד (ואולי עוד 2-3 קארינות שנותרו לפליטה) מולטנובה מותקנת (מצלמה) - סע לשלום ,רק קח בחשבון שביציאה מסירקין מותר 60 , לא 80 , ו-100 יזכה אותך בשלילה נאה או לפחות במשפט .

התקנת המצלמה בניידות כוללת קידוחים והתקנה מסובכת, הם לא עושים את זה על רכבים מושכרים.

פורסם
מאזדה 3 האצב'ק (5 דלתות) החדשות שנת 2004 או 2005 כסופה

ובזה אני בטוח במיליון אחוזים :wink:

מעניין מה זה היה הפלאש אבל כל עוד זה לא המשטרה אני שקט :-)

מה שבטוח שם אני לא יסע יותר מעל ל-80 90 במקסימום

נדב

כחובב רכב אבל גם כשוטר מן המניין אני יכול להגיד לך בוודאות שאין למשטרה רכב מסוג זה יחד עם זאת אם תיראה הונדה אקורד ( בכל מיני צבעים ) אז דיר באלאכ .
  • תוכן חדש...