Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום על ידי שוטר במכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כמה דקות יצאתי לכיוון היציאה מהעיר (פ"ת) בדרך לחבר לכמה דקות

בקיצור בכביש בין ערוני שמתחבר לכביש מהיר נסעתי על 100 במקום על 80 כפי שציין השלט

וזה היה בדיוק ביציאה מצומת סירקין ופתאום קלטתי במראה פלאש

מניסיון שאני מכיר את הכביש הזה אין שם מצלמות מהירות בכלל בכלל אז השאלה שלי האם שוטר יכול לצלם אותי ממכוניתו והוא לא רדף אחרי או משהו , עכשיו בדרך חזרה מאחורי אוטובוס של אגד פתאום קלטתי מאזדה 3 5 דלתות חדשה בצבע כסף (האם למשטרה יש מכוניות כאלה בכלל???)

האם זה יתכן שצולמתי על ידי שוטר מתוך מכוניתו???האם יש ברשות המשטרה מאזדה 3 החדשות???

או שסתם דמיינתי וזה היה איזה הבהוב של איזה אחד עם אורות גבוהים מאחורה

תודה לכל העוזרים

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
אז ככה לפני כמה דקות יצאתי לכיוון היציאה מהעיר (פ"ת) בדרך לחבר לכמה דקות

בקיצור בכביש בין ערוני שמתחבר לכביש מהיר נסעתי על 100 במקום על 80 כפי שציין השלט

וזה היה בדיוק ביציאה מצומת סירקין ופתאום קלטתי במראה פלאש

מניסיון שאני מכיר את הכביש הזה אין שם מצלמות מהירות בכלל בכלל אז השאלה שלי האם שוטר יכול לצלם אותי ממכוניתו והוא לא רדף אחרי או משהו , עכשיו בדרך חזרה מאחורי אוטובוס של אגד פתאום קלטתי מאזדה 3 5 דלתות חדשה בצבע כסף (האם למשטרה יש מכוניות כאלה בכלל???)

האם זה יתכן שצולמתי על ידי שוטר מתוך מכוניתו???האם יש ברשות המשטרה מאזדה 3 החדשות???

או שסתם דמיינתי וזה היה איזה הבהוב של איזה אחד עם אורות גבוהים מאחורה

תודה לכל העוזרים

נדב

כן. שוטרים יכולים לצלם מרכב שעומד בצד הכביש,

ואם תעשה חיפוש תראה כמה וכמה תמונות של הן ניידות והן מכוניות "רגילות" בעלות ציוד מתאים לצילום כזה.

וכן, למשטרה יש מאזדה 3 חדשות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין למשטרה שום מזדה 3 עם מכמונת מהירות מצלמת (6F) , נקודה. אם זה היה רכב אחר יכול להיות אבל אם אתה טוען שזה היה ממזדה 3, אתה יכול ללכת לישון בשקט היום...:sleeping:

פורסם
אין למשטרה שום מזדה 3 עם מכמונת מהירות מצלמת (6F) , נקודה. אם זה היה רכב אחר יכול להיות אבל אם אתה טוען שזה היה ממזדה 3, אתה יכול ללכת לישון בשקט היום...:sleeping:

מאזדה 3 האצב'ק (5 דלתות) החדשות שנת 2004 או 2005 כסופה

ובזה אני בטוח במיליון אחוזים :wink:

מעניין מה זה היה הפלאש אבל כל עוד זה לא המשטרה אני שקט :-)

מה שבטוח שם אני לא יסע יותר מעל ל-80 90 במקסימום

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

יש סיכוי שהרכב המשטרתי הוא מדגם הונדה החדשה ולא מזדה החדשה

והמשטרה מפעילה ברכבים הלו מצלומות שנמאים מתחת למספר הרכב

והפלש נמצא במקום פנסי הערפל

אזי יש סיכוי שצולמתה

פורסם

יש למשטרה מאזדה 3 חדשות. נקודה.

יש למשטרה מצלמות שמותקנות בניידות. נקודה.

עד כמה שידוע לי, המשטרה לא מודיעה לכל תושב במדינה על אילו רכבים היא מתקינה איזה ציוד,

ובשביל לדעת שיש על האקורד הכסופות המפורסמות את המערכת - מספר אנשים היו צריכים להצטלם בשביל שיפיצו וככה השמועה התגלגלה.

אותו דבר יקרה אם יתקינו מצלמה שכזו על מאזדה 3.

כמה אנשים ראשונים ידפקו ולא יבינו מאיפה זה הגיע. אח"כ לאט לאט אנשים ידעו שיש גם מאזדה 3 עם מצלמה.

בכל מקרה, לי אין מידע פנימי כלשהו אם הותקנה מצלמה כזו על מאזדה 3, אבל זו אפשרות שלא צריך לרוץ ולפסול.

פורסם

אני מראש העין ואני מכיר כמה משועמים שאוהבים להיתחבא אחרי עצים ולצלם מכוניות שנוסעות מהר בלילה רק כדי להרתיע, לך תדע אולי זה התפשט גם לפ"ת.

פורסם
אני מראש העין ואני מכיר כמה משועמים שאוהבים להיתחבא אחרי עצים ולצלם מכוניות שנוסעות מהר בלילה רק כדי להרתיע, לך תדע אולי זה התפשט גם לפ"ת.
אני מכיר איזה 3 נערים משועממים מיהוד שהיו עומדים עם סובארו אימפרזה 1.6 כסופה בצד הכביש ודופקים פלאשים בשביל הכיף..

הם אפילו השקיעו ב26 ש"ח בשביל בטריות לפלאש.. :roll:

פורסם

לא אתווכח איתך על עניין המזדה 3 , למרות שלדעתי מדובר במכוניות שכורות.

בכל מקרה -אין על שום רכב למעט טוייוטה אוונסיס והונדה אקורד (ואולי עוד 2-3 קארינות שנותרו לפליטה) מולטנובה מותקנת (מצלמה) - סע לשלום ,רק קח בחשבון שביציאה מסירקין מותר 60 , לא 80 , ו-100 יזכה אותך בשלילה נאה או לפחות במשפט .

פורסם
סע לשלום ,רק קח בחשבון שביציאה מסירקין מותר 60 , לא 80 , ו-100 יזכה אותך בשלילה נאה או לפחות במשפט .

בדיוק מה שאמרתי לו כשהייתי אצלו אתמול.. הוא לא האמין :roll:

פורסם
אני באמת לא מבין אותך מדוע אתה עוסק בספקולציות חסרות בסיס....??!!! :screwy:

אם אני אומר ש א י ן מזדה 3 עם מצלמה במשטרה אז אין כזאת.....!!! אני לא אומר סתם, אני יודע (אולי אבא שלי הוא מפקד משטרת התנועה..? סתם, ממש לא...:wink: ) אז אל תשגע את הבחור פה סתם....:x

אם א ת ה אומר אז א ת ה יודע? למה מי אתה? הבן של המפכ"ל?

אני פשוט אומר שעדיף פשוט לעזוב את העניין ולחכות לדו"ח אם יבוא, בכל מקרה אם כן צולמת אז זה כנראה מגיע לך כי אתה עברת על החוק ואתה "זכאי" לעונש שכתוב בו.

כולנו עוברים על החוקים ושלא יקום פה הצדיק שיאמר שלא, רק חבל שאנחנו נתפסים לפעמים :roll:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נדב, תקשיב, מנסיון אני יכול לומר לך מספר דברים לגבי העניין שלך

א. יש למשטרה מכוניות מכל המינים והסוגים (רכבים מחברות השכרה) שעצרו אותי לא פעם

ב. הגיוני מאוד שצלמו אותך, יש ברכבים אלה במספר הקדמי (במודל) כמו מצלמה, המודל נפתח ואחריו מסתתרת מצלמת מהירות תסתכל בעצמך לפעמים על מכוניות שעומדות בצד ותתפלא לכמה מצלמות תשים לב

ג. סביר להניח קנס ללא משפט על סך 500 ש"ח בערך לא יותר אבל זה לא בטוח בגלל שלפעמים התמונה לא טובה, ובגלל כל מיני בעיות טכניות

פורסם

כל הסיפורים על צילום מזכירים לי נשכחות , שפעם אני וחברים שלי עשינו את זה.. אבל לא ידענו גם שלמצלמות האמיתיות יש חשיינים לידם מה שגורם לכך שהמשטרה באה למקום.

היה מרדף מאוד מצחיק של שני ניידות אחרינו בשדות אחרי שברחנו להם, כל כך הרבה אדרנלין.

אייייייי היו זמנים של שיעמום אין סופי פעם :).

• תוכן חדש...