Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לדעת. יכול להיות שהאמריקאים סתם יתקפו כמה בניינים/בסיסים ריקים ובזה ייגמר הסיפור, ויכול להיות שתהיה איזה תגובה מתונה בדמות טיל או פיגוע בארץ. מצד שלישי גם יכולה לפרוץ מלחמה. אי אפשר לדעת. אני אישית חושב שארצות הברית טועה בתקיפה. כרגיל האמריקאים משחקים אותה משטרת העולם, וטוב לא יצא מזה. אל תשכחו שאם אסד נופל מגיעים לשלטון אל-קעידה ושאר חברים. לדעתי, אמריקה לא הייתה צריכה להתערב, מקסימום קצת להפחיד וזהו. אני מאוד מקווה שהם לא יגררו אותנו למלחמה הכי מטומטמת בהיסטוריה (למרות שלדעתי זה ישתלם לאמריקאים כלכלית, עם כל הנשק שהם ימכרו לנו). חבל, הסורים נלחמים בעצמם, המצרים גם, והחיזבאללה עסוק בסוריה. למה להתערב? למה למשוך חום? אני אישית לא מבין את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא מתאים מלחמה עכשיו. מזמן לא הייתה. למה שגם אנחנו לא נחווה על בשרנו אביב ערבי :roll:

אצל כל השכנים שלנו שמח ואצלנו שגרה.

פורסם

לארה"ב אין אינטרס להפיל את אסד אלא לגרום לו להבין את מקומו ולא להשתמש בנשק כימי.

לפי מה ששמעתי מכל מיני פרשנים כאלה ואחרים, לאסד יש 6-7 שדות תעופה שמישים, והיתרון הכי משמעותי שלו וכנראה הסיבה שהמורדים עוד לא הצליחו להפיל אותו זה היתרון האווירי שלו.

אני רק אציין שבעופרת יצוקה ובמלחמת לבנון השנייה (ואם אני לא טועה גם הראשונה, אם כי זה לפני שנולדתי) אחת המטרות הראשונות שהופצצו היו שדות תעופה של עזה ושל לבנון בהתאמה.

תקיפה של אסד מול ישראל יכולה לגרום לו לאבד את היתרון המשמעותי היחידי שלו על המורדים ולאבד את שלטונו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי דעתי האמריקאים עושים הרבה רוח ורעש. הם מדברים יותר מידי כולל חשיפת מטרות וזה מוציא את כל האפקט, הסורים יכולים להעביר את המחסנים והאמל"ח שלהם בקלות. מי שמתכנן לתקוף - תוקף ולא מבלבל בתקשורת.

הדבר היחיד שהם יכולים להשיג זה הפחדה.

תקיפה של סוריה על ישראל לא נראית לי הגיונית כי הסד"כ שלהם מאוד מצומצם ומותש. לתקוף צבאית את ישראל יהיה ניסיון התאבדות סופי של המשטר הסורי.

האיום הסביר הוא מס' טילים של חיזבאללה במימון איראני

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ובדיוק בגלל זה הוא לא יעיז לפתוח במלחמה עם ישראל. מספיק יש לו את כל העולם והמורדים שלו על הראש, הוא לא צריך עוד צרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי אף אחד לא רוצה בעצם לעשות כלום, אבל העולם לוחץ, והתקשורת צועקת,

האז האמריקאים יפציצו כמה מטרות, אסד ישלח איזה טיל עלינו להראות שהוא לא

פראייר, וחיזבאללה יהללו אותו, ואחרי זה ימשיכו לטבוח האחד בשני.

פורסם

חוץ מאשר הנטייה של צה"ל להתחיל הפצצות דווקא בשדות תעופה, והצורך של אסד לשמור על שדות התעופה שלו כשירים, יש לאסד את כל הסיבות שבעולם לפתוח במלחמה עם ישראל.

הרי הדבר היחיד שמשותף לו ולמורדים, זה שהם שונאים את ישראל, לא רק זה אלא הם מתחרים מי שונא את ישראל יותר, פתיחת מלחמה מול ישראל תלכד את השורות ויכולה לגרום למורדים לשתף פעולה איתו מול ישראל.

האמריקאים יכולים להרשות לעצמם לפרסם את המטרות שלהם בראש חוצות, אובאמה נגרר לתוך התקיפה כזאת בעל כורחו, הדבר האחרון שהוא רוצה זה עוד להרוג אנשים, הוא רוצה לסמן V ולהגיד לתקשורת שהנה הוא תקף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם אינני טועה, זה חלק מהדוקטרינה של צה"ל, וכנראה לא רק שלו, להשיג עליונות אווירית במהירות.

זו הדוקטרינה מאז הבליצקריג הנאצי של מלחמת העולם השנייה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המצב עם אסד בעייתי, מצד אחד הוא טובח בעם שלו בצורה אכזרית ומצד שני מי יעלה במקומו?

אפשר לראות את עיראק, מאז שארה"ב התערבה שם- כל יום יש שם פיגועים ונרצחים המון אנשים.

פורסם

תגיד, אתה בסדר?

יש לאסד את כל הסיבות שבעולם לפתוח במלחמה עם ישראל ?!?!?:loco:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגיד, אתה בסדר?

יש לאסד את כל הסיבות שבעולם לפתוח במלחמה עם ישראל ?!?!?:loco:

כשהבנאדם יהיה עם הגב לקיר וברור שייעצר/יירצח/שניהם ביחד אי אפשר לדעת מה יחליט לעשות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...