Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, אתה בסדר?

יש לאסד את כל הסיבות שבעולם לפתוח במלחמה עם ישראל ?!?!?:loco:

שהן?

יהיה לו הרבה יותר פשוט וקל להוציא אקדח ולירות לעצמו בראש וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד, אתה בסדר?

יש לאסד את כל הסיבות שבעולם לפתוח במלחמה עם ישראל ?!?!?:loco:

אני מניח שאתה מתכוון אליי, הוא לא צריך להיות עם הגב לקיר, וגם לא מטורף כדי לפתוח במלחמה עם ישראל.

שליטי מדינות ערב כבר למדו לפני עשרות שנים את החשיבות של "אויב חיצוני" שאפשר לשלוף מהכובע כדי לאחד את השורות, וישראל ממלאת את התפקיד הזה אצלם כבר עשרות שנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכי מצחיק זה שאתמול בבורסה היה מרחץ דמים בעקבות המצב בסוריה, היום ב"ביזפורטל" לעגו לאלו שמכרו אתמול קרנות נאמנות ואיך שהם דיברו הקצבים חזרו לבורסה :roflmao:.

אז אולי הבורסה יודעת משהו בנושא? :wink:.

פורסם
זו הדוקטרינה מאז הבליצקריג הנאצי של מלחמת העולם השנייה...

זו הדוקטורינה בערך מרגע שאורול אמר לווילבור "אני חושב שאנחנו כבר לא על המסלול" :wink:

כל ההשמצות שרצות על האמריקאים כל פעם מחדש תמיד יוצרות בי את אותה אסוציאציה:

http://www.youtube.com/watch?v=4iiv-6fMKyY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

No one likes us-I don't know why

We may not be perfect, but heaven knows we try

But all around, even our old friends put us down

Let's drop the big one and see what happens

We give them money-but are they grateful?

No, they're spiteful and they're hateful

They don't respect us-so let's surprise them

We'll drop the big one and pulverize them

Asia's crowded and Europe's too old

Africa is far too hot

And Canada's too cold

And South America stole our name

Let's drop the big one

There'll be no one left to blame us

We'll save Australia

Don't wanna hurt no kangaroo

We'll build an All American amusement park there

They got surfin', too

Boom goes London and boom Paris

More room for you and more room for me

And every city the whole world round

Will just be another American town

Oh, how peaceful it will be

We'll set everybody free

You'll wear a Japanese kimono babe

And there'll be Italian shoes for me

They all hate us anyhow

So let's drop the big one now

Let's drop the big one now

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש בזה משהו, כל העולם מבקש מארה"ב לא להשלים על שימוש בנשק כימי ולתקוף בסוריה, ואז כשמדברים על תקיפה בסוריה קוראים להם השוטר של העולם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הצילו את העולם במלה"ע הראשונה, הצילו את העולם גם בשניה, נחתו ראשונים (ויחידים) על הירח, חלוצים כמעט בכל תחום וכולם צוחקים עליהם ושונאים אותם.

ואללה, בתור אמריקאי גם אני הייתי רוצה להאכיל את כל החארות כפויי הטובה (שרבים גם קוראים להם אוכלי שום או אוכלי קרפדות) במנה גדושה של פלוטוניום.

פורסם

מה יעשה דיקטטור, שמרגיש שסוף משטרו קרב ובא:

יתן להמונים לעשות בו לינץ'? או ימות כגיבור, יפגיז לפני שקורס וייזכר ככזה שלא נכנע?

התשובה די ברורה.

ולא משנה אם הוא אובמה או אסד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עפ"י דיווחים זרים, דיקטטור שרואה את קץ משטרו, אוסף את הפמליה למטוס הפרטי ובורח לטהרן.

פורסם

יותר הגיוני

אבל במקרה של סוריה, אולי עוד קצת רחוק

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
כרגיל האמריקאים משחקים אותה משטרת העולם,

לדעתי, אמריקה לא הייתה צריכה להתערב, מקסימום קצת להפחיד וזהו.

האמריקאים מאז השואה נמצאים במצב שהם לא יכולים להיות אדישים לטבח עם, הם חייבים להגיב בצורה כלשהי, אפילו אם רק ברמה המילולית.

זה מה שברק אובמה עשה, הוא הגיב מילולית באמצעות הפחדה באומרו שאם אסד יעשה שימוש בנשק כימי כנגד בני עמו ארה"ב תיהיה חייבת להגיב.

אני משער שרגע אחרי ששיחרר את ההודעה\אזהרה הזאת אובמה הלך ונשא תפילה שאסד יהיה חבר ולא יגרום לו להיות חייב להגיב.

כשלפני כמה חודשים הגיעו דיווחים ראשונים על שימוש בנשק כימי אובמה נכנס לבעיה כי הוא הבין שהוא עלול להצטייר כמי שלא דבר במילה שלו, אז הוא שחרר גינוי בסגנון "אסד למה אתה דפוק? בחייאת, אני סולח הפעם אבל אל תירה שוב,תעשה מערוף".

ואז ירו שוב כימי ולפי פרסומים הגדילו לעשות בכך שטעו בחישוב וגרמו להרג המוני כולל הרבה ילדים ותמונות שהצמידו את אובמה לקיר, באמת רק סוריה חסרה לו על הראש כשכל העולם ממשיך לתחקר אותו אם הסיוע הצבאי למצרים ימשך למרות ההפיכה הצבאית...

אז לא, אובמה ממש לא רוצה להתערב בסוריה, בדיוק כשם שהאמריקאים אמרו "אין כור" כשישראל ביקשה מהם לפעול נגד הכור שנבנה בסוריה (אז האמריקאים בכלל הגדילו לעשות ואסרו על ישראל לתקוף אלא אם תביא ראייה חותכת לקיום מתקן גרעיני.

אז התמונות שמשודרות כבר שבוע בכל העולם מחייבות את אובמה לעמוד במילה שלו ובעניין הכור (ז"ל) הודות לדגימת קרקע עם רמות גבוהות של קרינה רדיואקטיבית זה כבר היסטוריה.

אם אינני טועה, זה חלק מהדוקטרינה של צה"ל, וכנראה לא רק שלו, להשיג עליונות אווירית במהירות.

גם היום אין לאסד עליונות אוירית בשמי סוריה, הראיה לכך היא חיל האויר של ישראל שעושה בשמי סוריה כרצונו וכן הלחץ העצום שמפעילה סוריה כדי לקבל את מערכת ה-S300 מרוסיה.

בצה"ל העניין של עליונות אוירית בעל משקל כבד אף יותר מתוך תפיסה נכונה (ומוכחת מספר פעמים במקרה של ישראל) שברגע שתפסנו עליונות אוירית בשטח האויב אתה גזרת את יכולת הפעולה שלו בעשרות אחוזים.

במקרה של סוריה ספציפית פרט להפעלת חיל האויר ישנה תוכנית אופרטיבית מסויימת שכמובן לא ארחיב עליה במילים אבל היא משנה את החוקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בן אדם עסוק ובקושי יש לי זמן לשבת לראות חדשות והכתבות פה ושם שאני רואה

לא אומרות הרבה כי הן נקודתיות וחסר לי אינפורמציה בשביל להבין מה באמת הולך.

מישהו מוכן להסביר לי?

פורסם

*אמריקה חייבת לתקוף בסוריה, כי היא חצתה "קו אדום" כשהשתמשה בנשק כימי.

*האמריקאים בעצמם לא יודעים מה הם יתקפו ואיך.

*ישראל מתכוננת, אך בינתיים לא מעלה רמת כוננות. בכל אופן, להתכונן לא מזיק.

*סוריה ואיראן מאיימות שישראל תושמד אם האמריקאים יתקפו, ולפי אהוד יערי זה בכדי לצמצמם את התקיפה האמריקאית. אני מצטט אותו בקשר לפטפטת בעיתונות האיראנית/סורית: "בקצב הזה אנחנו נצטרך אטמי אוזניים, ולא קסדות כנגד סוריה".

*רוב הכתבים מעריכים כי סיכויי התקיפה כנגד ישראל אינם גבוהים, אך לא ניתן לדעת בודאות לפני שנדע מה גודל התקיפה האמריקאית.

*אין לאמריקאים מטרה להוריד את אסד, אלא רק להעניש אותו על שימוש בנשק כימי.

*יש עומסים כבדים בתחנות חחלוקת ערכות מגן, כי כולם כרגיל נזכרים בדקה ה90.

זה מה שהצלחתי להבין ממהדורת חדשות 2.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום לכולם.

כל יום אני קורא אתרי אינטרנט בארץ ובדרך לעבודה (בין 7-8 בבוקר) וחזרה (בין 5-6 בערב) שומע את גלי צה"ל. כל כך הרבה טוחנים את המוח, אבל שום דבר מעניין ושום אמת אין שם.

למשל:

1) אתמול מצרים הודיעו שלא יתנו לספינות של ארה"ב ובריטניה לעבור בסואץ. מישהו פה שמע על זה? מישהו דיווח?

2) ערב הסעודית איימה שתפעיל טרוריסטים צ'צ'נים לרצח המוני בזמן משחקים אולימפיים בחורף הזה ברוסיה אם לא תיכנע ותתן להפיל את משטר אסד. רוסיה בתגובה הודיעה שאם סוריה תותקף, היא תוציא מתקפה מאסיבית נגד ערב הסעודית. בויינט דווקא קראתי שרוסיה החליטה לא לעשות כלום אם יתקפו בסוריה.

זה רק מה שהצלחתי למצוא בזמן קצר שהחלטתי להשקיע אתמול באתרים בחו"ל. אגב גם לפני זה היה ידוע שלהפיל את אסד זה אינטרס של ידידות של ארה"ב (קטאר, טורקיה, ערב הסעודית) כדי להיכנס לשוק האנרגיה האירופי במקום רוסיה. גם זה כמובן לא מדווח.

• תוכן חדש...