Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם תקיפה בנשק כימי ע"י אסד זה בדיוק על אותו משקל של ספקולציה לא מאוששת בשלב זה (יש דיווחים לא מאוששים שפקחי או"ם גילו עדויות שמצביעות על כך שדווקא "מורדים" הם אלה שהשתמשו בנשק כימי), אבל מכונת התעמולה חופרת על זה בלי הפסקה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן

לאסד אין עליונות אוירית מדהימה באופן כללי

ה "מורדים" מורידים לו מסוקים ומטוסים, כמעט כל שבוע.

בד"כ בטילי כתף.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אם יש משהו שאני לא מבין זה מה הטירוף הזה סביב ה"נשק כימי".

הרי רק עד לפני שבוע, הקצב אסד הספיק להרוג 100 אלף איש מבני עמו בנשק קובנציונאלי, וכניראה שהוא היה ממשיך להרוג עוד 100 אלף ואף אחד לא היה מניד עפעף.

אז עכשיו פתאום בגלל שימוש בנשק כימי שהרג 1500-2000 איש, כולם מתרעמים?

בחיי שזה לא מובן לי.

פורסם

שבירת מוסכמות, הסכמים וסטטוס קוו עולמי.

השחיטה של העם הסורי ע"י הצבא/שלטון נחשבת למלחמת אחים, "ענייני פנים" של סוריה.

השמוש בנשק לא קונבנציונלי הוא כבר "איום גלובאלי".

זה לפחות מה שקורה בעולם הציני והמגעיל של דיפלומטיה גלובלית והאו"ם.

אני אנסה להקביל את זה לשכונה, 2 ערסים הולכים מכות לא מעניין אף אחד, המשטרה אפילו לא תגיע למקום.

2 ערסים הולכים מכות ואחד מהם מוציא M16 ופורק את כל המחסנית (לאויר, בלי להרוג אף אחד), חצי ימר נתניה, ביחד עם היממ מוקפצים למקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם יש משהו שאני לא מבין זה מה הטירוף הזה סביב ה"נשק כימי".

הרי רק עד לפני שבוע, הקצב אסד הספיק להרוג 100 אלף איש מבני עמו בנשק קובנציונאלי, וכניראה שהוא היה ממשיך להרוג עוד 100 אלף ואף אחד לא היה מניד עפעף.

אז עכשיו פתאום בגלל שימוש בנשק כימי שהרג 1500-2000 איש, כולם מתרעמים?

בחיי שזה לא מובן לי.

(1) מאה אלף זה הסכום המשוער של סה"כ ההורגים משני הצדדים, נכון ללפני חודשיים-שלושה.

(2) המספר שהבאת לגבי הרוגי תקיפת הנשק הכימי, לא מבוססים (כי אף נתון לא מבוסס)

(3) אסאד לא "טובח בבני עמו". זו מלחמת אזרחים עדתית/דתית בסוריה, והצדדים טובחים זה בזה. אתה יכול לבחור צד לפי ההעדפה ההלכתית איסלמית שלך...

אני גם לא מזעזע מנשק שהוא כימי בהכרח, אבל רצוי שהשימוש בו יישאר טאבו, כי בשימוש בקנה מידה רחב מדובר בנשק שהוא יותר קטלני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עידן

לאסד אין עליונות אוירית מדהימה באופן כללי

ה "מורדים" מורידים לו מסוקים ומטוסים, כמעט כל שבוע.

בד"כ בטילי כתף.

כמו שכתבתי, מדהימה או לא- לאסד כבר הרבה שנים אין שום עליונות אוירית בסוריה, הרי זה לא שחיל האויר שלנו רק לאחרונה התחיל לבקר שם...

זו הסיבה לכך שרוב תקציבי הצבא בסוריה מנותבים ל-2 כיוונים:

1.פיתוח והצטיידות בנשק כימי\ביולוגי.

2.רכש מאסיבי של מערכות הגנה אוויריות (נ"מ).

חיל האויר של סוריה כבר מעל 15 שנה נע בין סטטוס של "לא רלוונטי" ל"לא קיים", טייס סורי סדיר טס בחודש פחות מטייס מילואים ישראלי, המטוסים עצמם מיושנים מאוד ומתוחזקים ברמה נמוכה.

תוסיף לכך שגם המערכות בהם מצויידים המטוסים מיושנות ותבין למה לקראת המתקפה האמריקאית ה"מדוברת" התחילו להחתים טייסים על הסכם שהם מוכנים להתאבד באמצעות ריסוק מטוסיהם על מטוסים\מטרות אמריקאיות כמו הקמיקזות בפרל הרבור....

לנו זה נשמע די מגוחך בעידן המודרני, אבל עבור סוריה שיש לה חיל אויר שלא באמת התקדם במעל 20 שנה האחרונות זה כנראה צורך מבצעי, בטח כשטייס סורי גם ככה מבין שברגע שעלה למשימת תקיפה של כוחות אמריקניים או משימת הגנה\בלימת מתקפה אמריקנית יש לו סיכויים אפסיים לנחות כאשר הגוף שלו עדיין מחובר למושב....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יודע אם שמת לב - יש שם מלחמה.

לגבי מלחמה עם ישראל - לא. מקסימום יפלו פה מעט טילים.

ו

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כמו שכתבתי, מדהימה או לא- לאסד כבר הרבה שנים אין שום עליונות אוירית בסוריה, הרי זה לא שחיל האויר שלנו רק לאחרונה התחיל לבקר שם...

זו הסיבה לכך שרוב תקציבי הצבא בסוריה מנותבים ל-2 כיוונים:

1.פיתוח והצטיידות בנשק כימי\ביולוגי.

2.רכש מאסיבי של מערכות הגנה אוויריות (נ"מ).

חיל האויר של סוריה כבר מעל 15 שנה נע בין סטטוס של "לא רלוונטי" ל"לא קיים", טייס סורי סדיר טס בחודש פחות מטייס מילואים ישראלי, המטוסים עצמם מיושנים מאוד ומתוחזקים ברמה נמוכה.

תוסיף לכך שגם המערכות בהם מצויידים המטוסים מיושנות ותבין למה לקראת המתקפה האמריקאית ה"מדוברת" התחילו להחתים טייסים על הסכם שהם מוכנים להתאבד באמצעות ריסוק מטוסיהם על מטוסים\מטרות אמריקאיות כמו הקמיקזות בפרל הרבור....

לנו זה נשמע די מגוחך בעידן המודרני, אבל עבור סוריה שיש לה חיל אויר שלא באמת התקדם במעל 20 שנה האחרונות זה כנראה צורך מבצעי, בטח כשטייס סורי גם ככה מבין שברגע שעלה למשימת תקיפה של כוחות אמריקניים או משימת הגנה\בלימת מתקפה אמריקנית יש לו סיכויים אפסיים לנחות כאשר הגוף שלו עדיין מחובר למושב....

קראת הרבה חומר אינטרנטי ממוחזר במיוחד של 'כתבינו' רון בן ישי אשר מהכסא הנוח בבית כותב מאמרים ב-YNET כאילו הוא יודע מה קורא בחמ"ל הישראלי/אמריקאי/סורי.

לפי הדיווחים המפגXXם של רון בן ישי המלחמה הייתה כבר לפני יומים.

בתור אחד שעשה מילואים במקומות הכי רגישים בחיל האוויר וקרוב מאוד לטייסים בתד"קים היכן שצוותי האוויר יישנים במרחק 10 מטר מהמטוס ויודע באיזה חימוש המטוס חמוש לא ידעתי שום דבר מעבר לזה שאני בכוננות. אז בחייאת רון בן ישי עזוב אותנו בשקט.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא יודע אם שמת לב - יש שם מלחמה.

בהנחה וזה נכתב בתגובה לדבריי לא הבנתי את כוונתך.

קראת הרבה חומר אינטרנטי ממוחזר במיוחד של 'כתבינו' רון בן ישי אשר מהכסא הנוח בבית כותב מאמרים ב-YNET כאילו הוא יודע מה קורא בחמ"ל הישראלי/אמריקאי/סורי.

בתור אחד שעשה מילואים במקומות הכי רגישים בחיל האוויר וקרוב מאוד לטייסים בתד"קים היכן שצוותי האוויר יישנים במרחק 10 מטר מהמטוס ויודע באיזה חימוש המטוס חמוש לא ידעתי שום דבר מעבר לזה שאני בכוננות. אז בחייאת רון בן ישי עזוב אותנו בשקט.

אתה לא רוצה לדעת מתי הפעם האחרונה שפתחתי את אתר Ynet וקצת מביך אותי לשאול, מי זה רון בן ישי?...

למען האמת אני לא מתבסס על חומר ממוחזר מאתר חדשות כזה או אחר, יש לי ״מקורות״ קצת יותר אמינים.

אה רגע, כן כתבתי דבר אחד שראיתי בחדשות, נתתי לזה איזכור כי למען האמת בשנת 2013 זה קצת שיעשע אותי (קמיקזות.... היה רלוונטי בפרל הרבור כשיכלו להוריד אותך רק עם תותח בטווח קצר, לא היום כשננעל טיל על המיג ממעל 50 קילומטר ורודפים אחריו מטוסים מתקדמים בהרבה).

אבל במקום לדבר על רון בן ישי, תרגיש חופשי לתקן אותי.

פורסם

באופן כללי YNET מקיימים מלחמה משלהם ומלחיצים את הציבור, כשהלהיט האחרון הוא רשימת מקלטים ציבוריים בת"א.

פורסם

קמיקזה בפרל הרבור? מי שכתב זאת מנסה לשכתב את ההיסטוריה. פרל הרבור הותקפה על ידי גלי מפציצים קונבנציונאליים, הקמיקזה התחילו לפעול רק בשנה האחרונה למלחה"ע II, כאשר יפאן כבר היתה בצרות צרורות, ומסיבה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רק שלקמיקזות אין שום היתכנות כיום (כמו שכתבת), כבר אז מהר מאוד היפנים הבינו שזו שטות מוחלטת (גם כצעד נואש) כי אין שום בעיה לייצר כמה מטוסים שרק תרצה, להכשיר טייסי קרב מיומנים... הרבה יותר בעייתי.

ברגע שהם נופפו לשלום לטייסים שלהם, הם נשארו חסרי הגנה כנגד המכבש הימי האמריקאי.

אפשר בעצם להגיד שע"י הקמיקזות, היפנים עשו טובה גדולה לאמריקאים שנכון, נאלצו להגן בחרוף נפש על הכלים בים אבל כשכבר הגיעו ליפן, לא היה ממש מי שיעצור אותם.

אנולה גיי יצאה לגיחה המפורסמת ללא ליווי של מטוסי קרב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה נגמרו הנושאים החשובים לדון בהם.

מה קורה עם הגיר של צמפיון והבוצה של טיוטה ובעיות החשמל של סיטרואן?

שכחתם כבר שיש בעולם אנשים שכותבים (והוגים) שקודה ולא סקודה?

כבר לא מזיז לכם שמתקין חאפר שרף לכם את הרכב?

תתעסקו בדברים חשובים ולא שטויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קמיקזה בפרל הרבור? מי שכתב זאת מנסה לשכתב את ההיסטוריה. .

אני איתך (כתבתי זאת ברוח אותה כתבה משעשעת בוואלה, אומנם גם בפרל הרבור היו מקרים של טייסים שנגמרה להם התחמושת ובטרם התרסקו כיוונו עצמם לספינות האמריקאיות אבל לא כמשימת התאבדות מוגדרת).

זו כותרת שקפצה לי היום בבוקר ושיעשעה אותי מאוד, במיוחד המחשבה על קמיקזות בימינו, אני רק מדמיין בראשי מיג מזדקן בשמי סוריה שהטייס שלו מצד אחד חושש שהוא לא יופל על ידי איזה מורד עם טיל כתף ומצד שני מנסה לרדות אחרי F15 כדי להתפרק עליו....או אותו טייס שמחליט להתאבד על ספינת קרב במרחק 60 קילומטרים מחופי סוריה, הוא לא יעבור את קו החוף לפני שהטיל מונחה יפגוש אותו.

• תוכן חדש...