Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס בקניית נעליים (REDBACK) מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני רוצה להזמין מגפי רדבק מאיביי (לינק) בערך ב100$ כולל משלוח.

האם אחויב במסים כלשהם?

האם לדעתכם זה אמין?

גוט שאבעס :beerchug:

פורסם

למה מחו"ל ?כנס לחנות המספקת ציוד לגננים ובדוק העלות.

ההפרש לא כזה גדול.

אני קניתי את שלי בחנות "הגרעין" בראש העין.

קיבלתי הנחה של גנן, עלה לי לפני שנה וחצי 460 שקל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני רוצה להזמין משתי סיבות-

א. אני סדירניק, אין לי כסף, וכשההפרש הוא יותר מ100 ש"ח, זה משמעותי. (350 באיביי לעומת 460 שאתה קנית, לאחר הנחה. וזה הכי זול ששמעתי)

ב. אני סדירניק, אין לי זמן בכלל לטייל בארץ ולחפש את החנות שבה אני אקבל את המחיר הזול. כל החנויות שבהן הייתי בפועל, מכרו לפחות ב500.

פורסם

פטור של 30 דולר פעם בכמה חודשים.

שהמוכר יכתוב 70 דולר והכל יהיה בסדר.

אם לא, תשתמש בזכות שלך כסדירניק להנחה במס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לפי הפטור של משרד האוצר, בקבלת חבילה של הנעלה וביגוד שמחירם מעל 75 דולרים וקטן מ 325 דולרים אתה תחוייב רק במע"מ. זה לגבי אזרחים רגילים. איך זה מסתדר שאתה חייל ומגיע לך פטור מסויים את זה אתה תצטרך לבדוק כבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ראיתי בלינק שהמוכר שולח חלק מהנעלים עם פדקס, וחלק בדואר אקספרס.

תבקש ממנו שישלח לך בדואר חבילות רגיל, ויציין "BOOTS" ואת השווי ,בלי יותר מידי פירוט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רוב הסיכויים שלא יגבו כלום. לומרות שתיאורטית יכולים לגבות מע"מ. אני אומר רוב הסיכויים כי אף אי אפשר לדעת בוודאות ,אבל לפי הנסיון שלי (כ6 זוגות בשנתיים האחרונות )לא גבו כלום.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה רבה לכולם!

בנוגע למשלוח- תודה, הופנם. כנ"ל לגבי מס והחזר לחיילים.

יצא לי למדוד היום מגפי בלנדסטון, וגם של גריספורט. הגריספורט ישבו עליי בצורה מושלמת, מישהו יודע איפה מוצאים כאלה באינטרנט, ובכלל חוו"ד על החברה?

עכשיו נשאר למדוד רדבק בשביל להחליט סופית מה בדיוק להזמין.

פורסם

אני רק שאלה8)

בעניין דומה ראיתי דגם של בלנדסטון שאני מעוניין לרכוש.

ואני יודע שהנעל מתאימה לעבודות "קשות"

מה דעתכם על שימוש בנעל בתור מוכר?

• תוכן חדש...