Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנתונים שלה גם ככה לא להיט, כאשר שאלתי אותה: האם אפשר לעשות תמונה בתוך הרכב היא ענתה: יא ני פונימאוי (לא מבינה ברוסית) משם כבר הבנתי שעם רובן צריך לדבר רק ברוסית (היה הרבה ייבוא אישי מאוקראינה כדי לחסוך בעלויות כנראה)...

לפחות ייצאו לי אחלה תמונות :lol:

פורסם
רגע, היה מופע פעלולים שקשור לתערוכה או שאיזה ליצן החליט שהוא משתולל שם בחניון?

מופע מטעם מסלולים, אולג (שרקי) בדריפטים עם הב.מ.וו ואדי בסטאנטס על אופנוע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
הנתונים שלה גם ככה לא להיט, כאשר שאלתי אותה: האם אפשר לעשות תמונה בתוך הרכב היא ענתה: יא ני פונימאוי (לא מבינה ברוסית) משם כבר הבנתי שעם רובן צריך לדבר רק ברוסית (היה הרבה ייבוא אישי מאוקראינה כדי לחסוך בעלויות כנראה)...

לפחות ייצאו לי אחלה תמונות :lol:

הזו של סובארו BRZ הייתה מהממת.

האנשים מ"סאן-טק" כולם רוסים לא הבינו מילה בעברית...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הזו של סובארו BRZ הייתה מהממת.

האנשים מ"סאן-טק" כולם רוסים לא הבינו מילה בעברית...

אתה מדבר על הג'ינג'ית? יש לי 20 תמונות שלה (טמבון קדמי, טמבון אחרי ועוד מכלולים שונים). :roflmao:

כן בגדול זו הייתה תערוכה לרוסים.

פורסם
אתה מדבר על הג'ינג'ית? יש לי 20 תמונות שלה (טמבון קדמי, טמבון אחרי ועוד מכלולים שונים). :roflmao:

כן בגדול זו הייתה תערוכה לרוסים.

אני חושב שכן,

הם מציגים עבודות מרשימות,סאן טק ודיטיילינג.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בקרוב אצלך

אני אוותר, דווקא נשמע שזה מאוד מלהיב אותך. ניסית פעם?

ועוד שאלה, ברשותך כמובן: בחתימתך מופיע שם הרכב שלך (אני מנחש, אם כי ציינת שהקסנון זה פוטושופ. מי יודע, אולי כל הרכב זה פוטושופ). מה משמעות האות T ליד ה2.0?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

"אזור גני התערוכה בתל אביב עמוס לבאים מכל הכיוונים - מומלץ לנסוע בדרכים חלופיות" - עכשיו מגלגל"צ.

לא נראה לי שאין ביקוש לתערוכה...

פורסם
"אזור גני התערוכה בתל אביב עמוס לבאים מכל הכיוונים - מומלץ לנסוע בדרכים חלופיות" - עכשיו מגלגל"צ.

לא נראה לי שאין ביקוש לתערוכה...

מוזר שיש ביקוש גדול יותר לקראת הסוף דווקא.

ביום הראשון היה את כל הבשר, עשו את כל ההשקות (הציגו את הלנד רובר החדש, עשו סקירה לפרארי ולמזרטי החדשה).

פורסם

אם זה כזה בזיון וכל כך תת רמה לדעתכם מדוע אתם יש כל כך כך הרבה אנשים שמתעסקים בזה?

אני הייתי שם פעם אחת בתור ילד ונהנתי מאוד, יש כמה מטרות לתצוגה הזאת ועובדה שעדיין מתשלם להעלות אותה כל שנה, כנראה שאהבה לנהיגה וספורט מוטורי היא לא אחת מהן, כנראה שקהילת הפורום לא בדיוק ההגדרה לקהל היעד של התצוגה, אי לכך ובהתאם לזאת מדוע אתם ממשיכים לדון כל כך הרבה בדבר ולהעלות את זה על סדר היום?

פורסם
כי המון אנשים חושבים "כל הערסים הולכים בימים הראשונים" אז הם מחליטים ללכת בסוף.

מצחיק, אבל הערס היחיד שראיתי ביום הראשון היה סבא בן 80 שהתחיל לדפוק באגרופים בדלתות הזכוכית ולצעוק שיחזיקו לו את הכסף :lol: תכלס זה היה באמת בזיון שהבטיחו לפתוח ב10 ובפועל זה גלש להם ל 10:40 בערך תוך כדי שנוצר תור של אנשים זועמים באורך עשרות מטרים.

• תוכן חדש...